Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kutsan

Пользователи
  • Публікації

    33
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

kutsan's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

8

Репутація

  1. Дякую, я рахував не так - того і бігав постійно фарбу докупляти По Ваших розрахунках розхід, заявлений на банці майже сходиться. Фарбували так: спочатку силіконову грунтовку, потім спробували розбавити водою і фарбувати - виходило казна що, потім плюнули і фарбували нерозведеною. В два шари.
  2. Точно знаю, що площа цих кімнат по підлозі 31 кв.м (бо там всюди паркет). А площа кімнати, де стелю не фарбував - 6 кв. м. А як рахуєте, можете сказати скільки вийшло? Ще забув відповісти щодо "при нагревании солнцем стен - появляется лёгкий запах извести" - не помічав такого зовсім. Можливо, через те що зараз зима і сонце так не нагріває стіни... Хоча у нас останні дні дуже сонячні. Загалом щодо запаху - в квартирі свіжий приємний запах, принаймні всі хто заходили теж так казали.
  3. 1. Ой, не скажу... досить багато пішло. Самої лише фарби Прімалекс 35 кг. на кімнату, кімнату без стелі і коридор. 2. ну, всюди паркет... так паркет не мию, щоб аж бризки летіли Випадково, звичайно, хляпав чистою водою - слідів не залишалося. 3. Під штуком 2 - штук 1. Під штук 1 - бетон. 4. Змивається лише фарба. Чи можна підфарбувати щоб не було зовсім видно перепаду ще не знаю, треба буде спробувати
  4. Та загальний план нічого не покаже - звичайні білі стіни. Лише якщо зблизька сфоткати і потім ще й збільшити - виходить що можна побачити структуру поверхні (фото прикріпив). Це просто штукатурка Ферозіт Штук 2, що пофарбована фарбою Прімалекс. Без фінішних шпаклівок. Не гладь, одним словом - але так і планував. Коли дотикатися до стіни руками або одягом - слідів не залишає зовсім, не сипеться зовсім, тобто це не є "класичне радянське вапно". Але якщо вимазати стіну і потерти вологою ганчіркою - фарба залишається на ганчірці, тобто не миється зовсім. Щодо "якщо майстри ніколи не штукатурили штуком - 100% запорять роботу" - доля правди тут є. В деяких місцях ідеально однорідної поверхні не вдалось добитись. Але і такого, що треба все здирати і робити заново і близько немає.
  5. Дякую всім за поради, ремонт завершено. Зроблено, як і планував - вапняна штукатурка, далі побілка вапняною фарбою, паркет пошліфовано і покрито лаком на водній основі. Без порад учасників цього форуму було б важко з цим всім розібратись.
  6. Чи можна фарбою Primalex Plus і стелю гіпсову пофарбуати? Чи вона лише для штуку??
  7. Дякую, але вже придбав Chimiver ECOSTAR, однокомпонентний бо суттєво дешевший ніж 2к. Надіюсь не дуже гірше Бони буде...
  8. підкажіть, а Ви робили ферозітом лише штукатурки Штук1 і Штук2 чи ще й шпаклівки СуперФініш, або ту що у відрі використовували? Вони взагалі потрібні, якщо не треба ідеально гладких стін?
  9. Вапняним Прімалексом можна гіпсові стелі теж фарбувати чи ні?
  10. pavel_rovno, а як щодо продукції під брендом Alpina? Виробник її теж Капарол...
  11. А що Ви хотіли - за Євро купують. А наш - взяли наше вапно, наш пісок, цемент, що там ще - замішали і вуаля! А може дійсно якість суміші краща...
  12. Ферозіт, чеського не знайшов у місті
×
×
  • Створити...