Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kutsan

Пользователи
  • Публікації

    33
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kutsan

  1. Дякую, я рахував не так - того і бігав постійно фарбу докупляти По Ваших розрахунках розхід, заявлений на банці майже сходиться. Фарбували так: спочатку силіконову грунтовку, потім спробували розбавити водою і фарбувати - виходило казна що, потім плюнули і фарбували нерозведеною. В два шари.
  2. Точно знаю, що площа цих кімнат по підлозі 31 кв.м (бо там всюди паркет). А площа кімнати, де стелю не фарбував - 6 кв. м. А як рахуєте, можете сказати скільки вийшло? Ще забув відповісти щодо "при нагревании солнцем стен - появляется лёгкий запах извести" - не помічав такого зовсім. Можливо, через те що зараз зима і сонце так не нагріває стіни... Хоча у нас останні дні дуже сонячні. Загалом щодо запаху - в квартирі свіжий приємний запах, принаймні всі хто заходили теж так казали.
  3. 1. Ой, не скажу... досить багато пішло. Самої лише фарби Прімалекс 35 кг. на кімнату, кімнату без стелі і коридор. 2. ну, всюди паркет... так паркет не мию, щоб аж бризки летіли Випадково, звичайно, хляпав чистою водою - слідів не залишалося. 3. Під штуком 2 - штук 1. Під штук 1 - бетон. 4. Змивається лише фарба. Чи можна підфарбувати щоб не було зовсім видно перепаду ще не знаю, треба буде спробувати
  4. Та загальний план нічого не покаже - звичайні білі стіни. Лише якщо зблизька сфоткати і потім ще й збільшити - виходить що можна побачити структуру поверхні (фото прикріпив). Це просто штукатурка Ферозіт Штук 2, що пофарбована фарбою Прімалекс. Без фінішних шпаклівок. Не гладь, одним словом - але так і планував. Коли дотикатися до стіни руками або одягом - слідів не залишає зовсім, не сипеться зовсім, тобто це не є "класичне радянське вапно". Але якщо вимазати стіну і потерти вологою ганчіркою - фарба залишається на ганчірці, тобто не миється зовсім. Щодо "якщо майстри ніколи не штукатурили штуком - 100% запорять роботу" - доля правди тут є. В деяких місцях ідеально однорідної поверхні не вдалось добитись. Але і такого, що треба все здирати і робити заново і близько немає.
  5. Дякую всім за поради, ремонт завершено. Зроблено, як і планував - вапняна штукатурка, далі побілка вапняною фарбою, паркет пошліфовано і покрито лаком на водній основі. Без порад учасників цього форуму було б важко з цим всім розібратись.
  6. Чи можна фарбою Primalex Plus і стелю гіпсову пофарбуати? Чи вона лише для штуку??
  7. Дякую, але вже придбав Chimiver ECOSTAR, однокомпонентний бо суттєво дешевший ніж 2к. Надіюсь не дуже гірше Бони буде...
  8. підкажіть, а Ви робили ферозітом лише штукатурки Штук1 і Штук2 чи ще й шпаклівки СуперФініш, або ту що у відрі використовували? Вони взагалі потрібні, якщо не треба ідеально гладких стін?
  9. Вапняним Прімалексом можна гіпсові стелі теж фарбувати чи ні?
  10. pavel_rovno, а як щодо продукції під брендом Alpina? Виробник її теж Капарол...
  11. А що Ви хотіли - за Євро купують. А наш - взяли наше вапно, наш пісок, цемент, що там ще - замішали і вуаля! А може дійсно якість суміші краща...
  12. Ферозіт, чеського не знайшов у місті
  13. Ніхто не відповів, але знайшов сам: https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=189151 може згодиться ще комусь
  14. І що врешті вибрали? І які враження? Теж це питання зараз стоїть переді мною
  15. Такі дотепники всі, прям неможу. Спасібо за совєти - так і зроблю, побіжав на ринок
  16. Хтось використовував двокомпонентний лак на водній основі Ecostar? Як він за якістю та екологічністю, можна? Майстри рекомендують саме його.
  17. Підкажіть, хто якою вапняною фарбою штук фарбує? Які виробники можуть бути, а які не годяться. Дякую!!
  18. valerazaz, який саме лак Бона для квартири підійде? Вona Novia?
  19. Мастерок, а Ви через скільки часу штук фарбуєте?
  20. То через скільки? Бо на самій фарбі пише "При виконанні робіт по вапняних та цементних штукатурках вони мають бути витримані не менше 14 діб.". 2 тижні не фарбувати після штукатурки? Шо за брєд?
  21. А через скільки часу після нанесення штуку можна фарбувати його вапняною фарбою?
  22. Альба ще є... Порадьте, бо чув від деяких людей, що треба лише імпортний, чеський, наприклад. Що наші то все лайно.
×
×
  • Створити...