Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kutsan

Пользователи
  • Публікації

    33
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем kutsan

  1. Дякую, я рахував не так - того і бігав постійно фарбу докупляти :-( По Ваших розрахунках розхід, заявлений на банці майже сходиться. Фарбували так: спочатку силіконову грунтовку, потім спробували розбавити водою і фарбувати - виходило казна що, потім плюнули і фарбували нерозведеною. В два шари.
    • Лайк 1
  2. Точно знаю, що площа цих кімнат по підлозі 31 кв.м (бо там всюди паркет). А площа кімнати, де стелю не фарбував - 6 кв. м. А як рахуєте, можете сказати скільки вийшло?

    Ще забув відповісти щодо "при нагревании солнцем стен - появляется лёгкий запах извести" - не помічав такого зовсім. Можливо, через те що зараз зима і сонце так не нагріває стіни... Хоча у нас останні дні дуже сонячні. Загалом щодо запаху - в квартирі свіжий приємний запах, принаймні всі хто заходили теж так казали.

    • Лайк 1
  3. 1. Ой, не скажу... досить багато пішло. Самої лише фарби Прімалекс 35 кг. на кімнату, кімнату без стелі і коридор.

    2. ну, всюди паркет... так паркет не мию, щоб аж бризки летіли :-) Випадково, звичайно, хляпав чистою водою - слідів не залишалося.

    3. Під штуком 2 - штук 1. Під штук 1 - бетон.

    4. Змивається лише фарба. Чи можна підфарбувати щоб не було зовсім видно перепаду ще не знаю, треба буде спробувати

    • Лайк 1
  4. А не хотите поделиться отчётом? Многим было бы интересно. Я бы с удовольствием посмотрел, как выглядят известковые материалы уже на стене. Известковая штукатурку или шпаклевка ?

     

    Та загальний план нічого не покаже - звичайні білі стіни. Лише якщо зблизька сфоткати і потім ще й збільшити - виходить що можна побачити структуру поверхні (фото прикріпив). Це просто штукатурка Ферозіт Штук 2, що пофарбована фарбою Прімалекс. Без фінішних шпаклівок. Не гладь, одним словом - але так і планував. Коли дотикатися до стіни руками або одягом - слідів не залишає зовсім, не сипеться зовсім, тобто це не є "класичне радянське вапно". Але якщо вимазати стіну і потерти вологою ганчіркою - фарба залишається на ганчірці, тобто не миється зовсім. Щодо "якщо майстри ніколи не штукатурили штуком - 100% запорять роботу" - доля правди тут є. В деяких місцях ідеально однорідної поверхні не вдалось добитись. Але і такого, що треба все здирати і робити заново і близько немає.

    20180305_074354.thumb.jpg.4ba38a01dfdc80f520311e0a68b386d4.jpg

  5. Дякую всім за поради, ремонт завершено. Зроблено, як і планував - вапняна штукатурка, далі побілка вапняною фарбою, паркет пошліфовано і покрито лаком на водній основі. Без порад учасників цього форуму було б важко з цим всім розібратись.
  6. Фарба Ферозіт -37 - не самий вдалий вибір з вапняних фарб. Якщо шукаєте бюджетний вітчизняний варіант, то я б рекомендував дивитись в сторону ТМ "Буд-мікс" вапняна фарба ВФ-1, ВФ-2 . Працював нею в будиннку технолога, який її розробив, тому відносно її екологічності несумніваюсь. В роботі вона не фонтан, швидко пересихають стики, покривати треба 3 рази, але якщо правельно підібрати валик і густину фарби то можна отримати непоганий результат. Важливе значення має якість основи на яку наноситься фарба.

    З імпортних рекомдую Primalex (Чехія) , Bio apnenа (Словенія) , які вирізняються густиною і покриваючою здатністю.

    Вапняна фарба не стійка до миття, тут мінус. Якщо потрібно миючу і паропроникну фарбу на вапняну шпаклівка штук , тоді використовуємо силікатні фарби Ceresit-CT54 , DÜFA Harmonieweiss.

    Чи можна фарбою Primalex Plus і стелю гіпсову пофарбуати? Чи вона лише для штуку??

  7. Ферозіт + Прімалекс, штук KVK має прекрасні властивості, але трохи більше зерно кварцу. В Європі до цього ставлятьця дещо прагматичніше, у нас більше полюбляють суперову гладь - яка для дихання стіни не є дуже позитивна.

    Polar по посиланню не підходить для стін, дуже високий ступінь білизни - особливо при сонячному світлі сильно болять очі

     

    підкажіть, а Ви робили ферозітом лише штукатурки Штук1 і Штук2 чи ще й шпаклівки СуперФініш, або ту що у відрі використовували? Вони взагалі потрібні, якщо не треба ідеально гладких стін?

×
×
  • Створити...