Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Anyska

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Anyska

  1. Кирило, подивіться ще будь ласочка, чи можна з моєї квартири зробити таку, як на останній картинці, враховуючи те, що зліва мала бути кухня, чи може по нормах там бути кімната? і чи можна буде знести частину кухонної стіни? Якщо так, як взагалі діяти, писати звернення до архітектора чи до забудовника? І коли краще це робити зараз на етапі будівництва, щоб зразу перепланувати цю квартиру (до речі будинок 5 класу), чи вже після здачі робити це? І чи можливо взагалі буде оформити її в такому випадку як 2-х кімнатну? Дякую!
  2. Дуже Вам дякую! Добавлено через 12 минут Забудовник відмовив без об'єктивних причин, сказавши, що просто не хоче цього робити на етапі будівництва, а коли він здасть будинок то як він сказав *робіть собі що хочете*. Таку ж відповідь отримали всі сусіди які хотіли робити перепланування, не зачіпаючи зовнішності будинку. Архітектор сказав, що можна це зробити, просто назвав дуже дуже величезну суму (як на мене, не реальну). Навіть якщо я її продам, мені не вистачить грошей на двох кімнатну квартиру, якби я мала гроші на двушку то купила б її одразу.
  3. Мені потрібно дві спальні, я вже навіть думала про те, щоб поставити перегородку на кухні, і зробити з неї кімнату, а кухня була б прохідною, але це є також неможливим по нормам (як мені сказали). Там буду жити я з чоловіком (25-26 років), ну і звичайно планується в майбутньому поповнення сім*ї, для того ж і потрібно ще другу кімнатку. Можете, будь ласка, підказати де я можу почитати про ті нормативи, щоб мати на що посилатись?
  4. А Ви, як архітектор, бачите якісь варіанти перепланування на двох кімнатну квартиру без втручання у фасад? Я бачу лише одни - перенесення перегородки, за рахунок зменшення площі кухні і тої кімнати зробити ще одну, але тоді ж вони будуть не комфортні для життя, бо кімнати та кухня вийдуть довгими та вузькими.
  5. Ну добре, і от якщо я це все буду робити, скільки воно буде коштувати для мене? Ну хоча б приблизно? (я хочу зрозуміти чи мені взагалі є сенс думати про це все і тим більше починати робити). Друге вікно мені потрібно для того, щоб замість однієї спальні стало дві. Взагалі як на мене, план квартири далеко не доскональний, не раціонально використаний метраж. Як вот подумати, в мене зараз трьох кімнатна квартира загальною площею 64 м2 з роздільним санузлом, і гарними просторими двома кімнатами, та однією маленькою і з невеликою кухнею. А тут стільки, здавалось би, площі, ну можна було б зробити з неї двох кімнатну? Я хочу щоб там де кухня, була в мене кухня-вітальна, ну і 2 кімнати. Бо дві кімнати в будь якому разі краще ніж одна. І, як на мене, то це взагалі брєд що зробили такі вимоги 17 та 10 м2 ? З якого і звідки взагалі вони взяли ці цифри, якщо кучу людей взагалі живе в кімнатках по 6 м2, в гуртожитках і в дуже малогабаритних однушках. І ок, навіть якщо розглядати це все з того що ніби так правильно, і так має будуватись то блін, тоді розглянемо інше законодавство, як на рахунок того що діти мають жити в окремих кімнатах від батьків, а + те, що хлопчик з дівчинкою також не можуть жити в одній кімнаті, то що, тоді тим в кого нема грошей на 100м2, не народжувавти дітей і не жити? чи як тоді виходити з ситуації? а чому ж тоді не застосовують те законодавство яке стосується не забезпечених сімей,і в однушці живуть по 5 людей, і це норма, ніхто не думає про те, що якось дуже мало м2 як для 5-ти людей...А про два санузла на дві кімнати, я взагалі мовчу. Вибачаюсь, це просто мій крик душі!
  6. Проект було погоджено і надано дозвіл на будівництво, ви хочете внести зміни в існуючий проект на цьому етапі, поставити те вікно - тягне за собою купу проблем із узгодженнями, а тому вам замовник то ніколи не погодить. Окрім того я бачу, що то торцева стіна блоксекції, можливо у забудовника є план "Черга будівництва 2", і можливо до вашої блоксекції буде прибудова в тій черзі, в цілому, якщо ви не прокурор, суддя,або ними не є ваші близькі родичи, то вам не затвердять ті зміни щодо вікна на цей момент, можливо у майбутньому і лише після здачі будинку в експлуатацію - розробкою проекту і його погодженням... Прибудови до нашої секції точно не буде, тому що вона і є прибудовою вже до існуючого чотирьох підїздного будинку. На другому фото з планом видно, де той будинок межує з моїм підїздом. Мій підїзд приєднаний до того будинку, але виходить трохи вперед, і якраз моя квартира і виходить вперед, відповідно вона навіть не торкається до будинку. Добавлено через 9 минут У нас квартира на 9-му поверсі 12-ти поверхового будинку. Я впевнена, що мені потрібна та кімната, іншого виходу я не бачу, як на мене, краще 2 маленькі кімнатки чим одна велика. Ваш варіант я також розглядала, але я не впевнена що це буде гарно і зручно, бо тоді кухня і кімнати будуть дуже довгі і вузькі... Можливо ви підкажете, скільки буде коштувати приблизно зробити там вікно після здачі будинку в експлуатацію? або ж скільки буде коштувати Ваш варіант перепланування?
  7. Подивіться, будь ласочка, план квартири. Чи можливо зробити так як я хочу? І якщо так, то скільки це може коштувати сьогодні, на етапі будівництва будинку, і після його здачі? Зорієнтуйте, будь ласка, в сумі , яка в мене піде на це все після здачі будинку! наперед дякую!
  8. проблема в наступному, що наскільки мені відомо, виправте мене якщо я помиляюсь, зміни які я хочу внести до проекту своєї квартири, найлегше (для мене, звичайно) зробити саме зараз, на етапі коли ще будинок не побудований і з легкістю можна зробити то вікно і перегородку, а після здачі, це буде коштувати в рази дорожче і в рази тяжче! Скидаю Вам план, для перегляду. Дякую)
  9. Допоможіть, будь ласка! Купили однокімнатну квартиру у забудовника в будинку, який ще будується! Подивились по кресленню і зрозуміли, що можна зробити з однієї кімнати дві, шляхом поставлення перегородки та вікна. Звернулись до забудовника - він відмовляється це робити, без об'єктивних на те причин. Звернулись до архітектора проекту, який в свою чергу сказав що це можливо, але назвав суму в пів вартості усієї квартири! Як можна вийти з цієї ситуації? Невже нема, чітко визначених законом цін на внесення змін до плану, і архітектор має право називати ціни які йому впали з неба? Можливо є ще якісь варіанти добитись омріяного та внесення змін до плану квартири? Поділіться будь ласка порадами та особистим досвідом
  10. Допоможіть, будь ласка! Купили однокімнатну квартиру у забудовника в будинку, який ще будується! Подивились по кресленню і зрозуміли, що можна зробити з однієї кімнати дві, шляхом поставлення перегородки та вікна. Звернулись до забудовника - він відмовляється це робити, без об'єктивних на те причин. Звернулись до архітектора проекту, який в свою чергу сказав що це можливо, але назвав суму в пів вартості усієї квартири! Як можна вийти з цієї ситуації? Невже нема, чітко визначених законом цін на внесення змін до плану, і архітектор має право називати ціни які йому впали з неба? Можливо є ще якісь варіанти добитись омріяного та внесення змін до плану квартири?
  11. Допоможіть, будь ласка! Купили однокімнатну квартиру у забудовника в будинку, який ще будується! Подивились по кресленню і зрозуміли, що можна зробити з однієї кімнати дві, шляхом поставлення перегородки та вікна. Звернулись до забудовника - він відмовляється це робити, без об'єктивних на те причин. Звернулись до архітектора проекту, який в свою чергу сказав що це можливо, але назвав суму в пів вартості усієї квартири! Як можна вийти з цієї ситуації? Невже нема, чітко визначених законом цін на внесення змін до плану, і архітектор має право називати ціни які йому впали з неба? Можливо є ще якісь варіанти добитись омріяного та внесення змін до плану квартири? Поділіться будь ласка порадами та особистим досвідом!
×
×
  • Створити...