Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

stx

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

stx's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Первый пост
  • Начинающий собеседник
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. Дякую за пораду. Можливо щось в тому стилі потрібно буде зробити. Ще один аргумент, котрий мене підштовхує забетонувати, це те що підвар прямо по середині кімнати, і при укладці ламінату це принесе додаткові складнощі та і дивитись буде дико, якщо рахувати що це основна кімната-вітальня.
  2. Підвал стінами не виходить ззовні, тому що сама кімната з двох сторін ще з кімнатами межує. В підвалі є витяжка, правда забита чимось на подобі соснової смоли, не чистив ще. Демонтаж підлоги не є можливим вже. Підвал дійсно шкода законсервовувати, але напевно його консервація допоможе добитись хоча б 60% вологості в кімнаті. Хто хоч колись був у Криїівці у Львові, той знає констукцію підвалу, це старовинний підвал ще з часів 50-60 років.
  3. Вологість йде з підвалу, це перевірено, питання моє було в іншому, способи засипки чи консервації підвалу.
  4. Э датчик вологості, в підвалі цей датчик показує 90+ Люк має шию, в якіє просвічується простір під підлогою, волога з підвалі розповсюджується під підлогою і через щілини в приміщення, це добре видно по стінах, де примикає підлога, стіна волога. Стеля підвалі зроблена аркою з австрійської цегли. Поверх цегли засипано піском, шар між найвищою точкою арки, це середина і вернім рівнем піску орієнтовно 70 см. Далі йде простір сантиметрів 20 і потім дошка, 30-ка. Арочний з цегли. Так, деревяний.
  5. Люк зачинений, але підлога по стику зі стіною має шпари і звідтам все рівно тисне сирість, люк не є герметичний, це просто з підлоги люк, а далі все відкрито і під підлогою все з підвалу збирається.
  6. Доброго дня! Маю наступну ситуацію: є кімната, квадратної форми, посеред якої люк у підвал, доволі великий, розміри підвала 3х2.4 метра, висота 2.2 метра. Між стелею підвала і підлогою кімнати 70 см грунту. Через люк тягне сирість, в кімнаті порядка 70-80% вологості. Кімната немає вікон, є лише одні двері в кімнату з вікном, і інші протилежні вхід з коридору. Світло в кімнату попадає досить нормально, але без прямих сонячних променів. Хочу цей підвал законсервувати. Засипати його піском чи чимось іншим складно. Якщо просто люк забетонувати, скажіть, чи будуть якісь мінуси, хто з таким стикався? В підвалі є витяжка в комин, правда забита. Якщо забетонувати та залишити там вакуум, це наклідки якісь викличе?
  7. Да, походу маловато т.к. само помещение сырое, окон на солнечную сторону нет. Интересует вопрос завода воздуха, пока греется просто буржуйкой и сзади вентилятор который по средине разносит воздух, хочу завести с улицы на лето, но вот вопрос снизу ли заводить или как именно лучше будет? Ведь надо чтобы воздух проходил послойно, а листы очень плотно стоят 5 см, т.к. один стеллаж 36 полок, 10 стеллажей 360, будет лучшим завести воздух послойно с боков или снизу таки?
  8. Здравствуйте. Есть помещение 12х10, в нем отгорожено 3м на 10, сбит каркас с полиэтилена. (фото сейчас нет) Сверху стоят вытяжки 110 труба 6 штук и сводятся в одну 160 где работает вентилятор на 200 кубов в час, маленький. Вдоль стоят стеллажи высотой 3 м, ширина 70 см, глубина 100 см и таких секций 10 шт, т.е. длинная сушка. Пока воздух в помещение никак не заводится, только через окна. Но проблема в том что материал сушится только до половины и то слабо, понимаю что нужно сделать кругооборот, вот нужен совет, завод вохдуха как лучше делать, снизу? или сбоку стелажжей продувать каждую секцию? Между секциями зазор 5см, т.е. полки довольно плотно стоят. Материал сушится слабо но верхняя часть примерно до половины сушится быстрее, нижняя дольше.
×
×
  • Створити...