Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ihor Chumak

Пользователи
  • Публікації

    242
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Дніпро
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Ihor Chumak's Achievements

Местный

Местный (7/13)

  • Популярность
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Начинающий собеседник
  • Первый пост

Recent Badges

128

Репутація

  1. Десь на початку ще була інфа, що ракет до С-300 на складах тисячі ще з радянських часів. Умовно, вони не закінчаться ніколи. Єдине, що для ударів по наземних цілях потрібна якась модифікація, чим завод-виробник зараз і зайнятий.
  2. Ну реально. Херсон - у межах досягнень арти. Це - легко. Ну і розмір Херсона та Дгніпра... Дніпро ефективно дістати можна тільки ракетами. Іскандерів для масового терору не напасешся. Якби хотіли, то обстрілювали би С-300/С-400 по наземних цілях, як Харків. Але ж ні... Ну, принаймні поки що.
  3. Про Дніпро як про напрямок наступу, щоб окупувати - то таки вологі фантазії пітуна. Імхо, це може свідчити про те, що у нас тут з'явилося щось цікаве, і вони про це знають і дуже хочуть дістати.
  4. Я думаю, що у Дніпро якраз Іскандери і прилетіли. Бо перед вибухами моніторингові канали писали про балістику. Так, є різниця між балістичним та крилатим Іскандером, але ж то стає явним вже по факту прильоту.
  5. Та вже ж написали, що то С-200. Це схоже на полювання за А-50 - там теж били С-200.
  6. З Ту-22 вони запускають Х-22. За даними моніторінгових каналів, сьогодні (як і зазвичай) вони відпрацювали з району Севастополя по Одесі. П.С. Ех... коли вже на морські дрони прилаштують ПЗРК, щоб їх там під Севастополем зустрічати... П.С2. Насправді, ПЗРК не допоможуть проти цього лайна, бо, здається, то занадто високо. Це так, мрії...
  7. У мене того саду - 10х25 метрів, плюс 10х10 перед будинком за парканом. Не така вже і велика площа поливу. Шланга довжиною 25 м буде достатньо. От що мені зовсім не зрозуміло, це як почепити усілякі насадки до шлангу. Наприклад, я візьму шланг 3/4. Для нього є конектор. Дивлюся насадку-лійку, написано - для шлангу 1/2. І, здається, на інші діаметри немає. От і не ясно, чи фітинг на лійці під шланг 1/2 підходить до фітингу для шлангу 3/4. Якщо так, значить, підходить. От, якби їх можна було десь вживу глянути переконатися, було би добре. У Дніпрі в Епіку, здається, не бачив фітинги Гардени. На сайті є, але ж не поміряєш... На Курчатовському ринку, здається, нічого хорошого взагалі немає... Тобто, фітинг Гардени підійде до фітингу чи лійки іншого виробника?
  8. Доброго дня! Апну тему. Хочу влаштувати в саду полив. З брендів придивляюся до Гардена. Але потребую поради та роз'яснень. Порадьте зі свого досвіду. 1. Який же діаметр шлангу взяти? Взагалі, це ж релігійне питання?.. З будинку виходить ПЕ труба діаметром 25. Дюймовий шланг - то ж вже надто товсто... Взяти 3/4 чи 1/2? 2. Проясніть по швидкознімним фітингам. От конектори та штуцери є на різні діаметри різб та шлангів - це зрозуміло. А що з іншого боку фітингу (не знаю, як та швидкороз'ємна частина називається)? Оті конектори всі одного діаметру? Тобто, до дюймового штуцера (або конектора) можна підключити як конектор до дюймового шлангу, так і для шлангу 3/4, або 1/2?
  9. В газоау поцілити важче та відремонтувати легше.
  10. Мало! :-( В Херсонських багатоповерхівках в м/р Острів перший поверх був повністю під водою.
  11. Це ж мабуть "Український інститут майбутнього", тобто Юрій Романенко і компанія? Ну, це не інститут у прямому розумінні, це типу така ГО. Чим займаються? Та різну аналітику випускають, ютуб канали ведуть.
  12. А хтось бачив десь конкретні цифри? Бо шось вони тонуть-тонуть, та ніяк не потонуть... Каховка була раптовою, тому було багато жертв, які потонули. У цих же вода поступає не так швидко і "по плану". І скільки населення у них довелося відселити, скільки будинків затоплено? Ну і чисто моє нерозуміння. От дивлюся на мапу. Оно Орськ, оно Оренбург, а отам Курган. А ось там Тюмень, якій приготуватися. Територія величезна. Звідкіля стільки води, щоб все це затопити?
  13. Так їм же тільки Крим (ще з часів WWII) потрібен + зараз Дніпро.
  14. Є, бо вони всі розмовляють англійською.
  15. Справедливості заради, це було до Ісламської революції, задовго до санкцій. Порівнювати це життя з сьогоденням, прив'язуючись до санкцій, не коректно.
×
×
  • Створити...