Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ihor Chumak

Пользователи
  • Публікації

    294
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Ihor Chumak

  1. Очевидно же, що атакували з території Білорусі. Де б такий з Х-101 та Х-22 ще знайшовся... То і перезимували би в тиші.
  2. Панове, потрібен лікбєз. Що це за елементи на інсталяції? Обведена зеленим заглушка - для підведення електричних дротів. Для чого на унітазі електрика? Щось типу електропідйомника кришки? Що це за хитра трубка обведена червоним? Виходить десь із бачка, роздвоюється, заглушена. Тобто це якась опція на унітазах. А яка?
  3. А порадьте таке. Чим заповнюють перегородки для звукоізоляції? Бачу є якась акустична вата для звукоізоляції. Воно? Чи є суттєва різниця між виробниками? І якої щільності буде достатньо? Ще бачу багатий вибір плит товщиною 50, 100 мм. У мене перегородки 75 - вибір лічені одиниці. Чи обмежитися 50? Чи можливо буде втиснути 100ку?
  4. Так отож... Думаю, є сенс розбити на 2 щитка - окремий на кожен поверх. Розміри та ціна вже прийнятні і не треба щось своє городити. А які щитки хороші, на що варто звернути увагу? І чи можна купити щиток без дверцят, чи буде це дешевше? Вбудований чи зовнішній - без різниці.
  5. Я же вказав - якщо робити як слід, то кожна окрема лінія від щитка до блоків розеток, вимикачів, контроллерів ТП, рушникосушарок тощо має бути захищена своїм окремим автоматичним вимикачем. А скільки ліній у вашому будинку?
  6. Шановні, а підкажіть, як краще зробити. Прикинув я свій щиток. Якщо робити як слід - кожну лінію захищати окремим автоматом, то нарахував 100. Плюс ПЗВ, плюс клемники тощо - буде щиток на 120 модулів мінімум. Але щитки такого розміру доволі дорогі. Плюс щиток планую вставити в гіпсокартонний перестінок так, щоб і закривався він дверцятими з того ж гіпсокартону. Тому дверцята з щитка стають не потрібними і навіть зайвими. Може, взяти сталевий лист, зігнути з нього короб під мій розмір, накрутити дін-рейок - і буде мені щит? Віно так і дешевше вийде, і під мій конкретний розмір. І чи підійде алюмінієвий лист? Корпус металевих щитів заземлюється. Думаю, з цим проблем не буде.
  7. Не знаю, як вона під авто. А така плитка у нас покладена у парку. Все норм росте, хоча по ній діти бігають стадами.
  8. Підкажіть, чи потрібно утеплювати труби каналізації, прокладені в утеплювачі (ЕППС) під зтяжкою? Труби водопроводу всі утеплюються. А от каналізація?
  9. Государствєнная Районная Елєктро Станція - це просто з радянських часів. Зараз вже просто ТЕЦ/ТЕС.
  10. Питання дискусійне. Очевидно, це має бути супутниковий зв'язок. А він поки що достатньо стійкий до РЕБ.
  11. Чому? Вважаєте, неможливо поставити у ЛА антену зв'язку і оновлювати польотне завдання вже в процесі польоту? Це елементарно. Інше питання, чи доцільно.
  12. Начебто раніше боялися збивати шахеди авіацією, бо наші літаки/гелікоптери могли бути збиті далекобійними ракетами з дуже високою вирогідністю. Зараз же у противника поменшало засобів ДРЛО, тому легше.
  13. Або зайти в бульбостан та віджати Іскадери. Ніби то вони там не міфічні...
  14. Справедливості заради, тут картинка від ІСВ і не потрібна. На Діпстейті все красномовно намальовано...
  15. Та ні. Цей персонаж зі скріншоту на відео просто брав інтерв'ю у Апті Алаудінова (чи як його там) - командиру Ахмату. А вже останній ляпає на весь інтернет, що події у Курську та і вся СВО закінчиться за 2-3 місяці. Я приколовся з іншого - 2 кадри, які самі розмовляють російською, скажімо так, не дуже зрозуміло, щось там витрають на російську аудиторію, що скоро у них все буде добре. І ще прикольна назва ТГ каналу.
  16. А Ваньок стверджує, що знімають резерви з активних напрямків.
  17. Зачищенням Курської області ядерними бомбами?
  18. Я знайшов 3. Ще одна - на північ від Курчатова та Курська. А так, інфа про 22 км до АЕС - через те, що поплутали ці Любімовки.
  19. Ага... Воно таке живуче... Оно Рогозін теж був важкий, але ж вижив.
  20. Ви впевнені? Бо пишуть, що працюють по БПЛА. А чув, щось гупнуло, і подумав, що це наші ненормальні сусіди, як завжди, вхідними дверима грюкають...
  21. Ну, кажуть що і не один. І вдвічі приємно, бо давно гелікоптерів не було.
  22. Су-25. Штурмовик. Робоча коняка.
  23. А ви бачили, де той Усінск?.. Цікаво, дрони чи диверсія?
  24. Ihor Chumak

    Улыбнуло

    Сьогодні в одній модельній групі поділилися відео. Будівельники-моделісти зацінять. fb.watch/tE-D3biYCP/
×
×
  • Створити...