Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

xaratt

Пользователи
  • Публікації

    57
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

xaratt's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

14

Репутація

  1. Проблема не технічна, а організаційна. Мені просто не дають підключити трубу більшого діаметру. Немає тут іншого водопроводу.
  2. На жаль на місці ситуація така, що більшого діаметру немає куди підключити. Планую використовувати лише на кухню-ванну, для поливу є колодязь.
  3. Доброго дня Порадьте, будь ласка, на кого з виробників дивитися для вибору 32 ПНД труби для підключення до міського водопроводу і які параметри мають бути у труби. PE100 SDR11 16 бар буде ок? Синя, чи чорна з синьою смужкою? Євротрубпласт та Інсталпласт - роблять якісні труби? Куча якихось поляків на ринку, чи вартно на них дивитися? Наче примітивні питання, але не можу розібратися.
  4. Дуже дякую за відповідь. Можете підказати яку суміш краще взяти? А якщо не 66й, то чим можна промазати? Бажано щоб могло кілька місяців полежати без фінішного покриття - я б хотів перевірити, чи не буде дальше протікати.
  5. Є гараж, перекритий пустотними плитами, зверху утеплений ЕППС, керамзитобетонна стяжка, вкрита Ceresit 66. При укладці стяжки робітники залишили маяки, за зиму стяжка по них потріскалася і протікає. Хочу розшити тріщини, витягнути маяки. Порадьте, будь ласка, чим заповнити "канавки", які утворяться. Щось типу гідропломби, тільки для позитивного тиску води і щоб застигало довше, ніж 60 секунд. Зверху всю покрівлю вкрию тим же церезітом 66. Дякую.
  6. А які мінуси в рециркуляції саме від електричного бойлера?
  7. Поставте краще реле напруги і викиньте холодильник з резерву. Але це моє ІМХО
  8. Якщо ви розраховуєте, що через 4 години знову буде е/е, то холодильник можна відкинути. Він і 12 годин без проблем триматиме холод.
  9. а як виглядає конструкція не в потай? Все, що знайшов, це схему "на роздільній колоні" (справа), але не впевнений, що це те, що треба
  10. Найбільше лякає сценарій, коли сеноман буде вимагати такої ж водопідготовки, як і бучак. І гроші витратив, і результату не досягнув. От і намагаюся вгадати, чи буде глибше хороша вода.
  11. Доброго дня Підкажіть, будь ласка, глибину сеноману і потенційну якість води тут 50°30'29.5"N 30°15'01.0"E. м.Ірпінь, на заплаві річки. В сусіда свердловина на ~53м, багато заліза і сірководень. Стандартно вибираю, чи варто лізти глибше, чи обмежитися водопідготовкою.
  12. А step-down до скількох вольт? Бо в мене ONUшка хоче 12в, можна їй згодувати 9в? Роутер взагалі 12-24в хоче по даташиту.
  13. Доброго дня, Вибираю кліщі для опресовки гільз малого діаметру для електромонтажу в себе в будинку. Начитався, що гільзи краще пресувати точкою, а не шестигранником. Наскільки це правда з вашої точки зору? Раніше з опресовкою справи не мав, знайшов щось таке www.acko.ua/e-store/xml_catalog/z_khrapovim_mekhanizmom/22458/ або proskit.kiev.ua/tools-crimpers/Klishti-ProsKit-8PK-CT015
×
×
  • Створити...