Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

makita

Пользователи
  • Публікації

    87
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача makita

  1. Добрий ранок. Купив інвертор Deye SUN-6K-SG05LP1-EU WiFi і АКБ. Планую використовувати як резервне живленя,без сонячних панелів. В інструкціі написано підключати інвертор до мережі і до користувачів кабелем 8мм і 40А автомат . Питання в мене-який сенс так робити,якщо в мене провода до інвертора і після нього 4мм і 6мм ?
  2. композит- как найти в инете посмотреть?
  3. начебто руки ростуть і голова є. Спілкувався з фахівцем з фірми продажу- підключення 8 тис.грн. От і думаю собі,що там будут робить? Також інвертор 6квт і АКБ 5,1кВт (комплект) - негативних емоцій в нього не помітив
  4. після покупки всього цього добра- підключити має Спеціаліст чи там і самому можна?
  5. які правила підбору інвертора і батареї? Потужність інвертора і АКБ повинна бути однакова?
  6. це погано? Можливо тоді інвертор буде працювати не на межі своїх можливостей і швидше заряжатиме акб....
  7. тобто, якщо я буду споживати 4,8 кВт-мені його вистачить на 1 годину. Якщо споживати буду 1кВт- вистачить пошти на 5 годин. Я правильно рахую? АКБ на 48В краще їх вибирати?
  8. інвертор 6кВт для чого хватає? Можливо некоректне питання). Для аварійного живленяя( котел,світло,роутер,холодильник) потрібен на 6кВт,чи меньше достатньо?
  9. я так розумію, ДБЖ і сонячний інвертор без панелів виконують однакові функціі. Так?
  10. поки що сонячні панелі не планую ставити. Можливо в майбутньому. Якщо вартість гибридного інвертора близко до ДБЖ,то має сенс зразу купити гібр.інвертор. Якщо там в ціні прірва,то зараз куплю ДБЖ,а потім якщо треба панелі-інвертор сонячний
  11. Если откосы убрать старую штукатурку до кирпича и покрасить резиновой акриловой краской- насколько целесообразно? Или все-таки штукатурка новая и короед ?
  12. в бюджеті 100 тис-щось хороше,надійне можна придбати? Чи потрібно збільшити? Добовий запас АКБ-це скільки в A/h ? (якщо не прати і пироги не пекти)
  13. Дякую. Інвертор АІО- це гібридний інвертор? Чому це погана ідея?( купити гібридний інвертор,а потім якщо захочеться панелі)
  14. 3х фазне підключення будинку. Одна фаза живить гараж,друга- підвал, третя- через стабілізатор живить сам будинок. При обриві нуля,стаб захистить технику в будинку?
  15. в чому газовий генератор небезпечний? Яка проблема з легальністю? Лічильник крутить-я плачу
  16. так,поки що немає розуміння читкого. Тому і питаю тут. Все те не дешевого коштує,щоб гульки бити собі).
  17. сонячний гібридний інвертор буде заряджати акум. Так? І до нього згодом можна причепити панелі....
×
×
  • Створити...