Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dred1717

Пользователи
  • Публікації

    185
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача dred1717

  1. кварцвініл замковий чи клеючий? як повідчуттях порівняно з ламінатом? вагаюсь між цими 2 типами покриття
  2. Мені ніхто їх не пропонував. Я сам вирішив робити теплий монтаж. На матеріали потратив доречі в районі 10 тисяч. Я їх і під двері на терасу брав, але вони не підійшли, бо мені двері зробили довші за вікна, які по боках дверей на 2 см. Під вікна вони підійшли, а під поріг дверей ні, тому залишив ті, що йшли в комплекті з конструкцією терасних дверей.
  3. Здається до цієї фірми має відношення Andrey-Bucha
  4. Я Вам скажу більше, у мене вони встановлені на вікнах. Називаються підставочні профілі, виробляє фірма VSThermo. Залишилось кілька метрів, можу віддати по закупочній ціні
  5. Знайшов я тему з фотографіями Вашої роботи у Запоріжжі. Я так розумію, Ви вирізали блок з двох сторін під з'єднувальним профілем, встановлювали з 2 сторін домкрати, піднімали на 1 мм конструкцію, встановлювали цеглу під профіль потім опускали домкрати, і так само повторювали процедуру з іншими опорами. Ви підставочний профіль забирали? А краї вікон на що опираються? Тільки на ПВХ профіль? поріг дверей на що опирається? На ЕППС?
  6. Якщо залишити так, як є, через неоднорідність поверхонь на які буде опиратися стяжка, вона 100% потріщить? але чи трісне керамограніт? У мене ці двері стоять на блоках вже рік часу, з блоками нічого не сталось і я думаю, якщо їх не підрізати з ними нічого і далі не станеться. Тут просто питання, щоб плитка не тріснула і конденсату на вікнах не було.
  7. Я розумію, що написав дурницю і блок плотністю 300 шириною 10 см не витримає такого навантаження. Просто в мене вже зроблені відкоси, якщо почати вибивати блоки з під дверей, конструкція зрушиться точно на мм, якби акуратно не робив і відкоси всі потріщать, і тоді вже роботи буде точно не на годину. Тому хотілося б обійтися найменшими витратами як фінансовими, так і по часу.
  8. А якщо просто обрізати блоки до рами, під рамою залишити блок, покласти утеплювач на фундамент замість обрізаних блоків, поставити демпферну стрічку між рамою і стяжкою, через неї пропустити пластини нижнього кріплення рами? Просто це для Вас година часу, а для мене виглядає стрьомновато. Пошукаю на форумі Вашу роботу з домкратами, обдумаю.
  9. У мене типовий проект z69, я з нього взяв лише розміри і планування. Я планував робити такий поріг: 10 см пінопласт, 8 стяжка і 2 см на чистове оздоблення. Тому і вирішив вікна з дверима встановлювати на 1 ряд блоків. Але мені замовили вікна з дверима вищими, ніж потрібно було (двері доречі довші за вікна на 2 см, моїй злості не було меж) В загальному зараз має бути 7 см пінопласту eps150, 7-8 см чистової стяжки і 2 см залишаю на плитку з клеєм. З товщиною блоків на яких стоїть конструкція я помилився, зараз їх товщина приблизно 16-17 см.
  10. Теж розглядав варіант, що це через штукатурку, хоча штукатурили у жовтні, але все одно волога мабуть не вся випарувалася. Провітрювати мабуть зараз немає сенсу, на вулиці вологість зараз не менша. Треба чекати весни.
  11. Під вікном теплий блок Aeroc d300, товщиною близько 35 см, тому не думаю що знизу вікна буде промерзати. Звичайно дана конструкція більш продумана, тріщини на стяжці навряд з'являться, основа під неї однакова – ЕППС. Але чесно кажучи мене трішки смущає, те що знизу відсутнє кріплення даної конструкції. Все таки ширина конструкції немала, складається з 3 окремих елементів і боюсь, щоб вона знизу не почала грати. На даний час я не опалюю будинок і вікна потіють дуже сильно.
  12. Боюсь, що відстані труб теплої підлоги до дверей 35-40 см буде забагато, і там буде утворюватисть холодне повітря і відповідно конденсат. У Вас є вихід на терасу? Як у себе реалізовували обігрів конструкції терасних дверей?
  13. Маємо чорнову сяжку залиту на 0.5 см вище фундамента. На фундаменті лежить ряд блоків на якому стоїть вікно шириною 240 см. Відстань від чорнової стяжки до вікна 30 см. Чистова підлога має бути приблизно вище 2-3 см ніж висота блоку на якому стоїть вікно. Завдання: зробити теплу підлогу, щоб не запотівало вікно і не потріщала стяжка. Варіант 1: на чорнову стяжку вкласти 7 см пінопласту, зрізати блок так щоб на нього можна було покласти пінопласт товщиною 2 см, на пінопласті розкласти якомога ближче до вікна труби теплої підлоги, залити стяжку через демферний шов між пінопластом на чорновій підлозі та пінопластом. Але є 1 нюанс, щоб це зробити, заважають нижні кріплення терасних вікон і дверей. Було прийнято рішення кріпити низ на пластини, оскільки двері та вікна встановлені на висячому блоку, побоявся, що блок потріщить. Варіант 2: зробити те ж саме, тільки зрізати весь блок, на фундамент покласти 7 см пінопласту. Але тоді низ дверей і вікон треба кріпити точно болтами через раму. В першому варіанті можна просто пластини підігнати вниз в опустити дюбелі з болтами. Варіант 3: поставити підлоговий конвектор і залити стяжку по блоку без пінопласту. Або Ваш варіант? P.S. на фото між чорновою стяжкою і блоком пінопласт, він скрізь по периметру мав бути замість демферної стрічки. Але він забиреться.
  14. І я такого котла собі купив). Спочатку двері, потім котел, передивився спеціально чи камін випадково не такий...
  15. Дякую. До створення цієї теми я сумнівався на рахунок цього на відсотків 5. Тепер сумнівів ніяких немає, чим більше утеплювача, тим краще. Так, як більше 8 см утеплення я не зможу зробити все одно, тому буду брати, матеріал з нищим коефіцієнтом теплопровідності.
  16. Як добре, що сюди написав, стільки корисного дізнався . Тепер напевно і в спальнях буду робити теплу підлогу .
  17. Згідно даного розрахунку, якщо мені брати ЕППС 8 см, то виходить 𝑑𝑡 > 𝐵′
  18. Дякую, тепер я зрозумів в чому сенс. Але автором того, де я на форумі прочитав що можна гріти підлогу за рахунок тепла землі були не Ви, і там жодного слова про підвал не було. Там автор вважав, що земля буде гріти за будь-яких обставин, незалежно від рівня знаходження підлоги відносно рівня землі Теплу підлогу я запланував у всіх кімнатах, окрім спальні, але не з точки зору економії, а з тієї, що якщо зробити теплу підлогу у спальнях буде підніматися пил, що не дуже добре впливає на організм. Хоча, зі слів більшості знайомих, вони також жаліють, що не зробили теплої підлоги в спальнях.
  19. У моїх знайомих також майже у всіх 5 см, тому я не дуже переймаюсь, що не вийшло 10. Взагалі, бачив думки на форумі, що треба давати пінопласту чим поменше, щоб будинок обігрівати за рахунок тепла землі. Бачив фрагмент відео, де також говорилось, що в Канаді обігрівають будинок за рахунок тепла землі, треба буде його переглянути. Тому і вирішив запитати тут, яку товщину стяжки і пінопласту робити. Поки мої думки, що чим більше утеплювача тим краще, підтверджуються. Бо на рахунок обігріву за рахунок тепла землі маю великі сумніви. В мене у квартирі скрізь стяжка така холодна, що можна ходити лише в тапках. Сумніваюсь, що це через те, що власники під неї поклали 20 см пінопласту) У мене з цим проблем немає, зараз висотавід чорнової стяжки до потолка 3.20. Навпаки думаю, де такі довгі підвіси взяти потім, щоб кріпити гіпсокартон, так як хочу опустити його до 2.80.
  20. Так, я помилився, порахував ціну ЕППС за м2, а насправді там 0.66 м2. EPS 150 - 904 грн за упаковку, 150.6 грн за м2. ЕППС - знайшов 0.68 м2 за 138 грн, або 207 грн за м2.
  21. Двері з вікнами вже давно встановлені, продати їх буде означати піти у великий мінус. Думаю, якщо буде 8 см ЕППС замість 10, це не прям дуже буде велика проблема. З плиткою товщина стяжки буде 8 см, що також нормально.
  22. Він справді так називається?))) В якості продукту і те що він дійсно добрий, сумнівів немає, але його ціна така ж як і ЕППС. Якщо брати пінопласт, то розглядав EPS 90, в мене немає надмірних навантажень.
×
×
  • Створити...