Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vinsol2009

Пользователи
  • Публікації

    9 202
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Слобожанщина
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Vinsol2009's Achievements

Властелин форума

Властелин форума (13/13)

  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • 500 комментариев

Recent Badges

5,1 к

Репутація

  1. Кажуть, що платять за кількість повідомлень, а я вчора працював, заморився, треба наздогагяти. Тільки, сцуео , ніхто не каже, де гроші видають
  2. Ось для чого придумали систему "шлах" Зелені бляді
  3. Я до сих пор не могу понять, кто из них кто. Эти гонят на Дудина, а он на них. Ситуация похожа на ту, что была а начале 22. Если Дудин оставил Харьков без приказа, то почему его не арестовали в Киеве, сразу по приезду, а только через полгода. Если приказ был, то почему баклан до сих пор не арестован?
  4. Я после 91 ни одной анкеты не заполнял. Игры с государством, это игра а одни ворота. Совка давно не было, а я был невыездной в независимой Украине до 2000 из-за первой группы допуска.
  5. Дякую, ось де, виявляється так потрібні для фронту дрони із тепловізором.... Воюють на західному кордоні.
  6. В ХИРЭ ещё и перед зачислением на военную кафедру.
  7. Не могут подтвердить, этой зимой дожег последний том псс. Очень плохо горит, какая то химия в бумаге мерзко синего цвета.
  8. То був натяк, що треба уйобувать за Карпати?
  9. З Харкова лишалася одна єдина ниточка, стара дорога через Мерефу. Одна полоса. Тому я і не сіпався. Дочекавшись, коли випаде сніг і почнеться хуртовина, щоб авіація не літала поїхав на Полтаву. Жодної офіційної інформації про безпечні шляхи евакуації не було, лише чутки . Привіт зелена мерзота.
  10. Бач який молодець. Піклується про цивільних. Щоб армія РФ не завдавала ударів по об'єктах критичної інфраструктури . Росія ж ніколи не порушує правил та звичаїв ведення війни. Цивільних не ображає. Тільки бендерівські банди
  11. Кацап, це не той, хто жив у кацапії, а той, у кого діти вважають себе кацапами.
  12. А ещё у меня бабушка была воровка, отбывала срок за воровство. Собирала колоски на своем же поле. Нужно у всех, у кого машины с полным приводом не просто отбирать, а сажать, за то, что эксплуатируют государственную технику, ворованную на фронте
  13. Я в свое время заполнял анкету, там был пункт, находились ли вы или ваши родственники на временно оккупированной немецкофашистскими захватчиками территории. Сюр какой то. История повторяется, сначала в виде трагедии, а потом а виде фарса.
  14. Все, що ми бачили цими днями – це буря в пляшці води. Це намагання шляхом цього рішення Міністерства закордонних справ відвернути увагу суспільства від більш серйозних проблем. Переключити, скажімо, негативну реакцію з одних реальних проблем на інші нереальні. І це вдалося”, – каже Портников. За його словами, замість того, щоб обговорювати актуальні речі – як забезпечити мобілізаційний процес, що робити з демобілізацією – “починаємо говорити про те, що дійсно немає жодного відношення до практичних проблем”. Портников нагадав, що Міністерство оборони все чітко пояснило: громадяни за кордоном мають оновити свої дані, згідно з новим законом, коли він набуде чинності. “Але це не означає автоматичну мобілізацію. Це тема, яка не варта навіть дискусії, але ми переводимо її в тему справедливості… Консульські послуги не вибирають – хороша людина чи погана. Вони вибирають громадянин ти чи не громадянин”, – додав журналіст. Та ба, яка сука, ще й сміє критикувати владу.
  15. Нам ворогів не треба, самі зробимо усе, щоб діаспора перестала допомагати.
×
×
  • Створити...