Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vinsol2009

Пользователи
  • Публікації

    9 219
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Vinsol2009

  1. Как во времена первой мировой из пистолета?
  2. www.radiosvoboda.org/a/ty-iak-pasport-nimechchyna-choloviky-ukraintsi/32922078.html www.eurointegration.com.ua/news/2024/04/26/7184729/ Зеленые мудрасты. На хитрую сраку найдется хер с винтом. Довые?
  3. Все, кто пытался брать Крым, его брали.
  4. Москва утонула? Не можете быть, корабль, который был создан для уничтожения авианосных групп.
  5. Є інфа І багато підтверджень.
  6. Але не завжди ними користуються .
  7. У 2005-2008 роках керівництво «Укрспецекспорту» змінило раніше укладені військові контракти і ввело в них посередників, тим самим зменшивши прибуток держави на 7,5 мільйонів доларів. Цю суму «Укрспецекспорт» перевів як комісію за консультаційні та агентські послуги на користь американської Aeropartner LLC і британської Aeropartner LLР. Як стверджує слідство, послуги насправді не надавалися Усі питання не до мене, а до слідства, це воно стверджує.
  8. Це вже було з 2014 року за вказівкою Петра Порошенка його переслідує ГПУ. Нині він мешкає у Великій Британії
  9. Помогло, не помогло, а пытались? Где другое направление на перешейке? Что известно из открытых источников. Реально было 3 взводных опорных пункта, вместо 4 бригад. Вся Арта на учениях в другом месте. Войска вторжения превышали в 20 раз . СБУ шники и прокурорские предатели.
  10. Товариш по службе пытался, дал взятку 100 долл, вернули и чуть морду не набили за подставу . Я после этого и не пытался . В начале 90х 100 долл были большие деньги
  11. Але ж щоб то зрозуміти треба мати розум.
  12. З цього року сказали, що пенсія у 63, якщо доживу.
  13. А як же, тіко для того потрібно мати яйця, щоб прийняти таке рішення, та провести його через РНБО, замість припинення фінансування ракетних програм. А відкіля яйця у блазня. Сцикун.
  14. Так це він не дов сформувати дві бригади ТРО? Це він не відвів землю під оборонні укріплення? Це він розмінував дорогу на Крим та запускав шаттли? Ти бач який. Повноважень, виявляється більше, ніж у президента Маразм крепчал.
  15. Кажуть, що платять за кількість повідомлень, а я вчора працював, заморився, треба наздогагяти. Тільки, сцуео , ніхто не каже, де гроші видають
  16. Ось для чого придумали систему "шлах" Зелені бляді
  17. Я до сих пор не могу понять, кто из них кто. Эти гонят на Дудина, а он на них. Ситуация похожа на ту, что была а начале 22. Если Дудин оставил Харьков без приказа, то почему его не арестовали в Киеве, сразу по приезду, а только через полгода. Если приказ был, то почему баклан до сих пор не арестован?
  18. Я после 91 ни одной анкеты не заполнял. Игры с государством, это игра а одни ворота. Совка давно не было, а я был невыездной в независимой Украине до 2000 из-за первой группы допуска.
  19. Дякую, ось де, виявляється так потрібні для фронту дрони із тепловізором.... Воюють на західному кордоні.
  20. В ХИРЭ ещё и перед зачислением на военную кафедру.
  21. Не могут подтвердить, этой зимой дожег последний том псс. Очень плохо горит, какая то химия в бумаге мерзко синего цвета.
  22. То був натяк, що треба уйобувать за Карпати?
×
×
  • Створити...