Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vinsol2009

Пользователи
  • Публікації

    10 458
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Vinsol2009

  1. А коли їм було навчати, маючи по 12 душ дітей
  2. Хто це? Той, що переслідував прибічників Ісуса? Це той, що в очі його не бачив? Той, що влаштував сварку з Петром?
  3. Так такими виявилися 30 %.виборців, чому лайно лише вчителі, будьте послідовними.
  4. На фестивалі Atlas United 2024 стався скандал після того, як один зі стендаперів процитував слова президента України Володимира Зеленського з дебатів 2019 року. Після цитування його слів охоронець вихопив мікрофон коміка та силою забрав зі сцени. Дожились, теперь преследуют за цитирование Президента.
  5. А на это есть следующий пункт, что все спорные вопросы решаются а судебном порядке не зависимо от военного положения .
  6. www.rbc.ua/rus/news/rosiyani-vluchili-raketoyu-budinok-vidomogo-1721843191.html Подивіться відео, скіко у Харкові ухилянтів, і усі спілкуються мовою окупантів. Ганьба, куди тіко дивляться справжні патріоти. .
  7. armyinform.com.ua/2024/07/24/ty-syudy-ne-litaj-ukrayinskij-dron-vidgamselyv-palyczeyu-vorozhyj-bpla/
  8. Право на особисту свободу і недоторканість? Ніхто не має права пхати ні в якого буса.
  9. Конституцією та актами, якими введено воєнний стан на всій території України і, відповідно, механізм обмеження конституційних прав і свобод в умовах воєнного стану, не визначено можливості обмеження прав і свобод, які гарантовано у статті 29 (право на свободу та особисту недоторканність), статті 55 (право на судовий захист), статті 62 (презумпція невинуватості), статті 63 (право на захист) Конституції. Про це зазначив Конституційний Суд України в своєму Рішенні № 8-р(II)/2024 від 18 липня 2024 року. Бусифікація незаконна.
  10. Яким боком це до елементів на цензорі? Це не я писав, це люди пишуть. Я лише цитував. Знімайте рожеві окуляри і подивіться на світ, як він є, а не так, як вам хотілося б його бачити
  11. Куди подівалися адепти ротердаму? Вже всіх винних посадили?
  12. Гарно жити у рожевих окулярах.
  13. Там таке ""Сидіння в зручній мильній бульбашці Цензора не додає розуміння реалій. Росіяни вже будуть в передмісті Львова, а тут все будуть обговорення як зпалити Москву. Йде відкат, і відкат суттєвий."
  14. А если бы не плесень, то на 9 лимонов было бы больше. Придуркам заранее
  15. Головна — Суспільство — Війна — 24 липня 2024, 17:17 Росіяни скинули авіабомбу на центральну частину Харкова (оновлено) За день росіяни вже вшосте атакували Харків.
×
×
  • Створити...