Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

MVV

Пользователи
  • Публікації

    34
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача MVV

  1. Десь так і буде. В минулому році збудував коробку сарая-бесідки 4х7 (стрічка,газоблок 20см.,металочерепиця, робота - оплачувалась) - десь біля $5к. Але це сарай. Для того щоб це стало житлом - потрібно добре додати.
  2. Мені тріщини більше подібні на тріщини по швах. Прямі кути, вертикальні-горизонтальні лінії. Я б не виключав проблеми стін.
  3. Якщо проблема зі стінами-фундаментом, то, по ідеї, тріщини мали би бути і з внутрішньої сторони стіни.
  4. Вікно в душовій таки більш практичне, як в туалеті. А про проблеми з душовою біля утепленої зовнішньої стіни - це щось з міських страшилок.
  5. Індикатори показують код помилки в двійковому коді. Наприклад горить перший і другий: 110000 = код 3. А розшифровку кодів вже потрібно шукати в інструкціях або в інеті.
  6. Таке враження, що волога піднімається знизу. Можливо, капілярний підсос. Особливо, якщо це зовнішня стіна.
  7. Можна і так, якщо гроші є Я думаю буде достатньо довгих дюбелів. Можна щось придумати і просто з тими, якими кріплять пінопласт. Ці спіральні дюбеля тримають нормально, але я боюсь, що для динамічних навантажень вони не дуже. В мене просто вже був фініш на фасаді і я не знав, як там під пінопластом в стінах лежать кабеля. Тому побоявся свердлити і використав дюбель для пінопласту.
  8. Я використав ці дюбеля для таких цілей. Тримають вони нормально. Для вимикача і світильника - достатньо. Розетку я також повісив на них. Кілька місяців експлуатую в звичайному режимі - також тримається, ніякого люфту немає. Але якщо у вас ще не зроблено фасад і є можливість закріпитись в цеглу - це буде надійніше.
  9. MVV

    хочу газон!

    Можливо змінились погодні умови? Дія гербіцидів може залежати від температури.
  10. MVV

    Электрокоса

    Я користуюсь такою, як перша. Використання пояса компенсує вагу. Брав саме косу першого типу через більшу потужність і як альтернативу бензиновій. Другою не користувався, але наскільки розумію, вона щоб підправити після газонокосарки в важкодоступних місцях, а не косити пару соток.
  11. Так на теплу підлогу ставиться термоголовка і на ній виставляється потрібна температура. Котел на радіатори дає 55, а в теплу підлогу подається 25 виставлені на термоголовці. Чи я не правильно зрозумів проблему і мається на увазі ефективність різних типів котлів при різних температурах?
  12. 1,1м від духовки до "острова" - я слабо уявляю, як там щось можна робити з духовкою, якщо її відкрити. А про малу робочу поверхню вже написали. На колір і смак товариш не всяк, але планування кухні дуже незручне.
  13. Не факт. Швидше просто не хочуть платити податки. Але тут, звичайно, потрібно дуже добре перевіряти всі документи про призначення землі, ціні підключення комунікації і т.п.
  14. Так то і є світанок Коли сонце трохи піднімається - з'являється тінь від криші.
  15. Але влітку вранішня кава на невеликій терасі перетворюється на квест з пошуком тіні від колони
  16. Якщо робити тамбур, то я би зробив його більшим і виніс в нього шафи для одягу/взуття. І ходити в душ через тамбур - така собі ідея - це грязна зона. Та і півметра заглиблення на фасаді не дуже врятує від опадів - тут більше залежить від вітру.
  17. Так. Склохолст перед фарбуванням шпаклюють - а це не дешеве задоволення.
  18. То на нього "спєцоперація" так подіяла? konakovograd.ru/glavnoe/v-konakovskom-rajone-nachalsya-osennij-prizyv/
  19. В рапорті номера цієї карти немає. І в списку вона помічена іншим значком. Значить таки прилетіло і, будем надіятись, що згоріли не тільки папери.
  20. Не факт. Це може бути інше корито. Проскакувала інфа, що по правильному курсу пішов не "Орск" а "Саратов"
  21. Тут все дуже індивідуально. Ціна плитки може відрізнятись в рази. Я в кінці минулого року пройшов цей етап. Керамограніт/плитку брав недорогі - і по 260 і по 520грн. Робота в середньому вийшла 350. Клей + СВП + фуга + силікон - тут точно не порахую - але це плюс більше як 150 грн. за кв. Стіни також дуже індивідуально: проста шпаклівка під обої і склохолст + його шпаклівка під покраску/декоративку - ціна дуже відрізняється.
  22. Можна і меньше. Але на картинці котельня, два санвузли, великий гардероб - ці хотелки потягнуть до сотні
  23. Можна спокійно вкластись в 100кв. Простіша конструкція, відсутність сходів - загальна ціна квадрата може бути ще і меньша. Якщо дуже малий участок - тоді є сенс в поверхах.
  24. В мене аналогічний перехід заробляли герметиком. (акрил чи силікон - точно не знаю)
×
×
  • Створити...