Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Отзывы по питомникам Киева и области

nuht2007

Рекомендовані повідомлення

хочу елку\сосну на нг с последующей высадкой на учатке.

посоветуйте проверенный питомник (киев. обл.)  и, как обычно, не за все деньги мира.

спасибо.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 2 роки потому...

у "Проксіми" новий інет магазин , не дякуйте🤗

proxima.net.ua/?utm_source=eSputnik-promo&utm_medium=email&utm_campaign=Onovlenij_prajs-list&utm_content=2615401753

Посилання на коментар

• 1 рік потому...
20.03.2017 в 20:38, Габузино сказав:

Позавчера взял грецкий орех Буковинский, Гинкго Билоба, Чёрный абрикос, Сладкий каштан у Гуцула Миколи Васильовича в бот саду им Фомина. Дядька десятки лет этим занимается, в бот саду работает через день.

Лет десять назад познакомился на выставке цветов - он голубые ели продавал.

Хочу на осень Павловнию, может кто покупал.

теж цікавить,може хто садив

Посилання на коментар

19.07.2024 в 11:55, irina1969 сказав:

у "Проксіми" новий інет магазин , не дякуйте🤗

proxima.net.ua/?utm_source=eSputnik-promo&utm_medium=email&utm_campaign=Onovlenij_prajs-list&utm_content=2615401753

не дякуйте🤗 
ключове))

Іра Вам щиро дякую,що допомагаєте по багатьом питанням, бо я чайник повний в деяких, але вписуватись за тих клоунів я би не рекомендував. хоч очі й так випадають, але не полінився пошукати про них відгуки, бо думав,що може я вредний клієнт такий. в нас тут немало написано ну і на першій сторінці www.vidhuk.ua/uk/proximanetua . думаю, достатньо. мені пощастило поспілкуватись з співласницею , про яку там і відгук.
асортимент підійшов. написав. два дні не відповідали, подзвонив на вайбер. мороз. я знайшов другі номери. знову дали її номер)) зробив замовлення. не пам ятаю, тисяч на8 . мені ,якби не на вчора, але і в липні не хотілось би садити. уточню наявність,да оплачу думаю ... пишу на наступний день. мороз. дзвоню. кажу, мов коли скажете інфу, бо по пару днів жду відповідь. дама сказала, що можу й 5 днів ждати відповідь,бо в них тисячі замовлень)) ага, тисячі в день в кінці травня. я такий подумав, якщо 5 днів можна ждати тільки відповідь, потім дозамовлення ще скількись днів,бо в наявності не все, то коли ж тоді мій товариш мені посадить))) почитав відгуки в нас та на сайті  і зрозумів, що інтуіція мене не підвела. думаю, що чиста правда. ну і стиль спілкування один в один. 

Посилання на коментар

Деяким потрібні роки щоб знайти своїх продавців)) у мене ніколи з Проксімою не було проблем, у Вас інше враження так буває...бажаю, щоб у Вас вийшло задумане

Посилання на коментар

2 години тому, irina1969 сказав:

Деяким потрібні роки щоб знайти своїх продавців)) у мене ніколи з Проксімою не було проблем, у Вас інше враження так буває...бажаю, щоб у Вас вийшло задумане

по замовленню до сих пір не відписались) 
замовив частину в demetra.com.ua/ та dvorik.ua/ 
контраст ще той. я не просив ніяких фоток, бо не до цього зараз.  фотки поскидали, і відклали в бронь,  сказали дату приходу хвойчастих...і це все на протязі пару годин. що одні,що другі. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...