Lana_CK Опубліковано: 13 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2012 Детеныши хамелеонов 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
malyarman Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 (змінено) О том, что Катя не поступила в МГУ, первым узнал отец дальнобойщик. (%D1%81%D1%81%D1%8B%D0%BB%D0%BA%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0) Змінено 14 вересня 2012 користувачем malyarman 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istvan1964 Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 en.wikipedia.org/wiki/Ray_Charles Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 -------------------- 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjukta@ Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 Добавлено через 2 минуты 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istvan1964 Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 Уборщица моет мужской туалет в Верховной Раде: - Уроды! Ни страной, ни х. . ем своим управлять не умеют! 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Playmaker Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Муравей Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 Иногда просто хочется услышать от человека: "Знаешь, мне кажется, я тебя так заебал. Схожу-ка я нах.й". Если голый мужчина, случайно, попадает в женскую баню - женщины верещат и пытаются плеснуть на него кипятком... А если, случайно, обнаженная девушка в мужскую - напротив, все мужики очень рады, приветливы. Это ещё раз доказывает доброту сердца мужчин. А если бы я работал в жкх, я бы 21 декабря 2012 года отрубил во всем городе свет, вот бы истерики то было. Умный муж позволяет жене знать, где у него заначка. Это повышает доверие в семье, женскую самооценку и безопасность ОСНОВНОЙ ЗАНАЧКИ. Добавлено через 32 минуты Вовочка дуже хотів цукерку, але віддав її Марійці, бо Марійку він хотів більше. Журналістка запитує на прес-конференції у Віктора Януковича: - Віктор Федорович, скажіть які ви любите передачі?? Янукович: - Ну-у-у-у ... сигарети, чай ... Мудра жінка чоловікові з ранку обов'язково скаже щось приємне. А досвідчена ще й зробить. Зрілість - це коли чоловік перестає рости вертикально і починає рости горизонтально. - За що посадили? - Та, я намалював комікс в якому президента назвав дибілом... - І що впаяли? Хуліганство чи екстримізм? - Розголошення державної таємниці... - Що робиш? - Я люблю, я сумую, мені так тебе не вистачає. Ти снишся мені щоночі, я не можу без тебе, а ти? - Ковбасу їм. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аспарк Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borg Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 Говорили - не трогай!!! www.24video.net/video/view/1495760 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Муравей Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 Хліб - усьому голова! - Знущався кат, прикладаючи батон до шиї cтраченого. Я тобі не труси - ти мене не поправляй. - Відьму спалити! - Але вона така гарна ... - Добре .. але потім спалити! У стародавній Спарті, перед тим як скинути слабкого хлопчика в прірву, на нього оформляли кредит. Українські генетики схрестили свиню зі змією. Тепер ці свині кілька разів на рік скидають шкіру разом зі салом. Після цього українські генетики збираються схрестити свиню з ящіркою, щоб можна було ногу на холодець відрізати, а нова щоб виростала. - Тато, а куди лелека відлітає після того як дітей приносить? - Назад у штани, синку ... - З днем Десантника, синку! - Тату, не підколюй я ще поступлю! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
virtual Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 Комары гуманнее, чем женщины. Они хотя бы перестают жужжать, когда пьют кровь. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjukta@ Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 Добавлено через 30 секунд 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аспарк Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
immigrant Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 Ничто так не поднимает настроение в офисе по утрам, как пара таблеток виагры, брошенных в общий кофейник. ;) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjukta@ Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 Добавлено через 1 минуту Добавлено через 49 секунд Добавлено через 7 минут Добавлено через 1 минуту Добавлено через 6 минут 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istvan1964 Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 Пятница! (ссылка на изображение устарела) Мобильный телефон: (ссылка на изображение устарела) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjukta@ Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 Добавлено через 10 минут Добавлено через 2 минуты 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prostokiev Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stroim DOM Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 ----------------- Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NixoNs Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 - Соня, не дрожи диван: ты лопнешь все пружины! ***** - Бабушкаааа, мне скучноооо... - Щаз я сделаю тебе скандал и будет весело! ***** - Не крутите мне мои Фаберже! (ссылка на изображение устарела) ***** - Шоб ви так жили, как прибедняетесь! ***** - Вы уходите - слава богу, или остаетесь - не дай бог? ***** Сарочка, представляешь, мине хотели дать по морде! - С чего ты взял? - Так дали! - Что же ты говоришь, что хотели? - Так если бы не хотели, разве бы дали! ***** - Мадам! Почем ваша лошадь? - Куда ви смотрите? Это курица! - Я смотрю на ценник! ***** - Циля, ви слышите как пахнут мои новые духи? - Ну канешна! Шо я по вашему слепая что ли? ***** - Ой, на вам пух... - не на вам, а на вас - на меню? - не на меню, а на мне... - я и говорю, что на вам. ***** -Скажите, если я пойду направо там будет вокзал? -Он там будет даже если вы туда не пойдёте. ***** - Скажите, а где тут поезд на Одессу? - Уже ушел. - Ну вот, здрасьте! А куда? ***** - Тужьтесь, больная, тужьтесь! - Послушайте, доктор - а вы уверены, что аппендицит так выйдет? ***** - Мойша, ты два часа выносил мусор, что это значит? - Сара! Я таки его продал. 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lweno4ek Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 отличный стеб в контакте: Продам бахилы, одевал всего 1 раз. цена 2р 70коп. (Покупал 24.08.12 за 3р ) Друзья, репостните плиз, нужно срочно продать, деньги нужны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 До чего родителей доводит нынешняя школа - они радуются каникулам больше, чем их дети... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 14 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2012 Какая разница между хорошей секретаршей и очень хорошей? - Хорошая говорит "доброе утро, шеф", а очень хорошая - "уже утро, шеф". 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз