MAlisa Опубліковано: 14 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Техпаспорт вже на руках. Через Дію задекларувати про готовність будинку не вдалось - на 13му кроці з 15 стопить і далі не зрушує. Тому вирішила рухатись через ЦНАП. В Дніпрі такі послуги надає Правобережний (в Неоплазі, 2 поверх). ЩО приємсно - є електронна черга, що значко спрощує вибір дати та часу. Але приходити слід із заповненою Декларацією про готовність до експлуатації, паспорт, ІПН (в мене ID). Безкоштовно. Працівниця вносить текст з моєї Декларації в бланк їх програми, далі сканує всі мої аркуші і паперові аркуші також залишаються в неї. Далі мені лишається чекати до 10 днів на СМС про готовність. Буде або "зареєстовано", або "відхилено". В обох випадках маю повторно прийти до них і або внести зміни, або за 320 грн забрати витяг про готовність. З нетерпінням чекаю, бо далі - процедура оформлення пільгового тарифа на електроенергію. В мене електричне опалення (тепла підлога) і решта приладів тільки електрика. Вулиця не газифікована. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 час назад, MAlisa сказал: Далі мені лишається чекати до 10 днів на СМС про готовність. Буде або "зареєстовано", або "відхилено". В обох випадках маю повторно прийти до них і або внести зміни, або за 320 грн забрати витяг про готовність. 320 грн коштує не витяг не про готовність. А витяг про право Власності 😉 А декларація просто реєструється 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAlisa Опубліковано: 20 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 Допоки йде процес реєстрації декларації про готовність будинкудо експлуатації (орієнтовна дата отримання 22.11.2024.), а в подальшому - вихід на оформення пільгового тарифу на електроенергію, встановила альтернативне джерело тепла 😉 Піч-камін Kaw-met P10-7 kW. Друга зима. Все добре. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAlisa Опубліковано: 5 березня Автор Поділитись Опубліковано: 5 березня Моя епопея з введенням будинку в експлуатацію продовжується. Після третього поверенення на доопрацювання декларації мені подзвонили з київського номера і сповістили, що треба ОБОВ'ЯЗКОВО змінити замовника будівництва з колишнього чоловіка на мене. Це окрема процедура. До самого бланку додала пояснювальний лист з описом додатків. ДОдала 6 документів. Отримала. І ось дійшли руки до чергової подачі декларації про ввведення в експлуатацію в ЦНАП. В принципі, вже не так і треба.... Пільговий тариф на електроенергію (в мене тепла підлога) вже "в прольоті"... Навіть якщо отримаю Декларацію у березні, то треба буде наступним кроком - підписання договору з ДТЕК на своє ім'я. І тоді лиш можна очікувати на пільговий тариф. То й таке.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз