Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Участок-дом Днепропетровск

MAlisa

Рекомендовані повідомлення

Техпаспорт вже на руках.

Через Дію  задекларувати про готовність будинку не вдалось - на 13му кроці з 15 стопить і далі не зрушує. Тому вирішила рухатись через ЦНАП.

В Дніпрі такі послуги надає Правобережний  (в Неоплазі, 2 поверх). ЩО приємсно - є електронна черга, що значко спрощує вибір дати та часу.

Але приходити слід із заповненою Декларацією про готовність до експлуатації, паспорт, ІПН (в мене ID).

Безкоштовно. Працівниця вносить текст з моєї Декларації в бланк їх програми, далі сканує всі мої аркуші і паперові аркуші також залишаються в неї. 

Далі мені лишається чекати до 10 днів на СМС про готовність. Буде або "зареєстовано", або "відхилено". В обох випадках маю повторно прийти до них і або внести зміни, або за 320 грн забрати витяг про готовність.

З нетерпінням чекаю, бо далі - процедура оформлення пільгового тарифа на електроенергію. В мене електричне опалення (тепла підлога) і решта приладів тільки  електрика. Вулиця не газифікована.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, MAlisa сказал:

Далі мені лишається чекати до 10 днів на СМС про готовність. Буде або "зареєстовано", або "відхилено". В обох випадках маю повторно прийти до них і або внести зміни, або за 320 грн забрати витяг про готовність.

320 грн коштує не витяг не про готовність. А витяг про право Власності 😉

А декларація просто реєструється

• Лайк 1
Посилання на коментар

Допоки йде процес  реєстрації декларації про готовність будинкудо експлуатації (орієнтовна дата отримання 22.11.2024.), а в подальшому - вихід на оформення  пільгового тарифу на електроенергію, встановила альтернативне джерело тепла 😉 

Піч-камін Kaw-met P10-7 kW. Друга зима. Все добре.

зображення_viber_2024-11-20_15-10-28-242.jpg

• Лайк 3
Посилання на коментар

• 3 місяці потому...

Моя епопея  з введенням будинку в експлуатацію продовжується.

Після третього поверенення на доопрацювання  декларації мені подзвонили з київського номера і сповістили, що треба ОБОВ'ЯЗКОВО змінити замовника будівництва з колишнього чоловіка на мене. Це окрема процедура. До самого бланку додала пояснювальний лист з описом додатків. ДОдала 6 документів.

Отримала.

І ось дійшли руки до чергової подачі декларації про ввведення в експлуатацію в ЦНАП. 

В принципі, вже не так і треба.... Пільговий тариф на електроенергію (в мене тепла підлога) вже "в прольоті"...  Навіть якщо  отримаю Декларацію у березні, то треба буде наступним кроком - підписання договору з ДТЕК на своє ім'я. І тоді лиш можна очікувати на пільговий тариф.

То й таке....

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...