Бес Опубліковано: 11 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2009 Эт зря, во всем можно найти что-то прикольное О! Это все от мяса! Вот еще немного кризис продлится - добрее станем все, потому как вегетарианская диета ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 11 січня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 11 січня 2009 Бес - криза-кризою, а на харчах економити поки не буду....будуватися не буду, але поїсти добре люблю ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 11 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2009 Ну не знаю, я вообще-то мясо не трескаю, так что мне все равно ;) Я сгущенку люблю, только ее правильной не осталось, бодяжат, сволочи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yurecl Опубліковано: 11 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2009 Може від завтра візьмемся за справи і пройде хандра ? (а то і я не особо в кращому настрої від себе)... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 11 січня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 11 січня 2009 завтра їду в Бучач по роботі (дорога автобусом за свій рахунок)...дожилися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
J.B. Опубліковано: 11 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2009 в Хмельницьку на базарі часто буваю...та і їжджу через Хмельницький часто (в мене ще є село в Деражнянському районі)... Доречі на обїздній той базар працює??? Главная задача постройки базара за городом выполнена: задерибанен здоровый кусок земли и срублено бабло за постройку торговых павильонов. Там никто торговать и не собирался. (ИМХО) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vdscom Опубліковано: 11 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2009 Я сгущенку люблю, только ее правильной не осталось, бодяжат, сволочи в МЕТРО брали АРО, ничего, понравилась, вроде без добавок. правда, или закончилась, или быстро выгребают Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Unicorn Опубліковано: 11 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2009 Это день такой был -- какие-то на солнце вспышки, что ли. Я в это же самое время разоралась в пух и в прах буквально на пустом месте, убить всех хотела и себя убить. Очень похоже на то. Во-первых весь день чувствовал какое-то непонятное напряжение, и не только у себя - приятель звонит, по голосу слышу: что-то не то, спрашиваю "случилось чего?" - да нет, все нормально. Ну и под вечер уже, как стемнело - "прорвало"... Я обычно спокойный за рулем, а тут от души обложил х...ми тетку, которая на мой законный зеленый бросилась перебегать дорогу, даже не посмотрев по сторонам. Хорошо что никого справа не было. Блин. Сейчас стыдно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ломастер Опубліковано: 11 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2009 а у Вас котенка нет? На котёнке вымещать агрессию ?! Ну, Вы - садюга ! ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 11 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2009 У меня работник есть. Пару лет назад шел на работу. Увидел кота, который сидел к нему задом. Подкрался и наступил на хвост. Кот ногу порвал как тузик тряпку. Два месяца лечился. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LaRsoN Опубліковано: 11 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2009 У меня работник есть. Пару лет назад шел на работу. Увидел кота, который сидел к нему задом. Подкрался и наступил на хвост. Кот ногу порвал как тузик тряпку. Два месяца лечился. Сволочь. Редкая. Жаль, что котик только ногу порвал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-КУЛИБИН- Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 У меня работник есть. Пару лет назад шел на работу. Увидел кота, который сидел к нему задом. Подкрался и наступил на хвост. Кот ногу порвал как тузик тряпку. Два месяца лечился. ЖАЛЬ ЧТО ДВА МЕСЯЦА!!! ДЫБИЛ!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 Есть коты - "Боевые" их в Британских ювелир. магазах, на ночь выпускают, там нечто среднее между рысью и котом - вот такому-бы - если товарисчь стал бы на хвост ... :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-КУЛИБИН- Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 Есть коты - "Боевые" их в Британских ювелир. магазах, на ночь выпускают, там нечто среднее между рысью и котом - вот такому-бы - если товарисчь стал бы на хвост ... :D Камышевый котик есть такой.Я когда то ездил в Астрахань на путину за икоркой так вот в кустиках увидел "личико"этого котика ,так я Вам скажу что погладить желания небыло!! Вот на хвостик такого я думаю этот рабочий даже будучи пьянным не наступил!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Белая Рысь Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 Нобель, ну й що з того, що тільки коробка готова! В нас вже третій рік коробка з дахом без вікон та дверей стоїть! Не розсиплеться! А машину таки треба продати -- потім новішу модель купите. Он Ієзуїт 10 років будувався, а тепер вже живе, і радіє, що у власній хаті. А головне -- щоб близькі люди розуміли тебе й підтримували. А гроші -- то лише папірці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leslie Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 ... але за ті папірці можеш звозити дітей на море, наприклад. Або через ці "всього-навсього папірці" ти марнуєш своє здоров'я, тому що тобі не сплачують лікарняний. Зрештою, тими папірцями ти можеш розрахуватися з лікарем, що робив тобі серйозну операцію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оз Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 На котёнке вымещать агрессию ?! Ну, Вы - садюга ! ... котят гладить можно о чем Вы думаете Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 Как про что? По анекдот, с Максимом Горьким, когда в пасмурную погоду собачка низко полетела. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 Есть такая фишка, как агрессия. Я вот в бассейн пошла и на дискотеки начала ходить :D, последний раз на дискотеке была 6 лет назад, а сейчас ПОПЕРЛО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LaRsoN Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 Есть такая фишка, как агрессия. Я вот в бассейн пошла и на дискотеки начала ходить :D, последний раз на дискотеке была 6 лет назад, а сейчас ПОПЕРЛО И мы на диско ходим иногда, хотя мы там уже как старые корыта(мне 35):) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-КУЛИБИН- Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 МОЛДЦЫ ДЕВЧЕНКИ!!!! ТАК ДЕРЖАТЬ!!! БАССЕЙН И ДИСКОТЕКА КОГО ХОЧ ПРИВЕДЕТ В ЧУСТВО ТАК ДЕРЖАТЬ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LaRsoN Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 На каток сходить-тоже очень и очень позитивно. И там все трезвые... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ломастер Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 котят гладить можно о чем Вы думаете Котят гладить ?! Утюгом ?! Да Вы не просто садюга. Вы садюга-извращенец ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Homer Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 На каток сходить-тоже очень и очень позитивно. И там все трезвые...Лучше каток - если я пойду на дискотеку и увижу сопливых, обдолбаных, дЭбилов, я затею драку :D. На каток, лучше, на каток. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-КУЛИБИН- Опубліковано: 12 січня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2009 На каток сходить-тоже очень и очень позитивно. И там все трезвые... Незнаю все ли трезвый...Мы вот на Старый Новый год идем рядом на озеро на котором стоит елочка праздновать ,самое главное что пропуск КОНЬКИ только с коньками!!Думаю будет весело Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз