HumanKM Опубліковано: 11 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 зробили мені шкафчик для сушки з рамою на 800мм. Хочу поставити таку сушку польського виробника Рейс та при виготовленні фасадів, чоловік який нарізав дав маху і зробив так що дверки фасадні тепер в ширину не на 800мм а на 790мм нажаль самої сушки на руках в мене ще немає тому таке питання: - чи можна переробити шафку з 800мм завширки на 790 і потім підрізати на сантиметр сушку з рамою щоб вона влізла в цю шафу??? нажаль самої сушки на руках в мене ще немає, тому я незнаю чи це можливо viyar.kiev.ua/products/427/ (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 11 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 Пошел на кухню, посмотрел на сушку, на 10 мм. подрезать можно, даже на 20 можно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 Пошел на кухню, посмотрел на сушку, на 10 мм. подрезать можно, даже на 20 можно. дякую буду перробляти з 800 на 790 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 А що робити з пластиковим піддоном сушки? Чи можна його підрізати? думаю на 10 мм можна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Т.М. Опубліковано: 11 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 чи можна переробити шафку з 800мм завширки на 790 і потім підрізати на сантиметр сушку з рамою щоб вона влізла в цю шафу??? Плохо что нет фото кухни(мебели).Есть еще вариант.Поставить не накладные петли на шкафчик а полунакладные. А в зависимости от дизайна может кромку на шкафчике сделать контрастную? Р.S. Если подрезать поддон он не будет держаться в пазах сушки. Неподрезаный и то легко выпадает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 11 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 А що робити з пластиковим піддоном сушки? Действительно, про поддон я не подумал, у меня сушка без него висит. Поискал поддоны, если аккуратно подрезать, то можно по 5 мм. с каждой стороны снять. А вообще он довольно свободно вставляется, так что я думаю даже меньше надо будет подрезать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 да все вийде завтра поїду перерізати шафку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dunkan Опубліковано: 11 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 да все вийде завтра поїду перерізати шафку Озвучьте размер дверок , с кромкой (если такая есть). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 Озвучьте размер дверок , с кромкой (если такая есть). дверцята горизонтальні тому для шафки на 800 повинні були бути 796-797мм., а вийшло так що одна дверка 796 а другу так званий майстер зробив 786. Тепер я хочу обидві зробити 786, а шафку перерізати на 790 мм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dunkan Опубліковано: 11 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2013 дверцята горизонтальні тому для шафки на 800 повинні були бути 796-797мм., а вийшло так що одна дверка 796 а другу так званий майстер зробив 786. Тепер я хочу обидві зробити 786, а шафку перерізати на 790 мм. Ріжте тоді , все вийде .Для сушки см. не критично. Можете зменшити тільки одну шафку , різницю не буде помітно. Чи у Вас двоє дверцят на одній шафі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Т.М. Опубліковано: 12 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 дверцята горизонтальні Это как?Да еще и две? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
inhome Опубліковано: 12 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 Это как?Да еще и две? как как, молча, 2 дверцы одна над другой! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlSkil Опубліковано: 12 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 Эти сушки идут с подставными вкладышами для монтажа в сушку 800мм как с ЛДСП 16мм так и 18мм. У вас каркас какой толщины ЛДСП имеет? Если 16, то в вашем случае это лучше чем 18. "поля" по краям поддона около 8мм шириной, если вы срежете по 5мм с каждой стороны , то останется по 3мм, маловато, может падать поддон. У меня он падал в кухням с каркасом 16мм и без подрезания, люфт влево-вправо такой что выпадал, я подкладывал что - то в пазы креплений, чтоб люфт влево-вправо был меньше. Посмотрел еще раз, есть решение, - отрезать "поля" поддона на ... мм с каждой стороны, но счесывать и пластик ан креплениях, куда этот поддон вставляется. Там глубина 10мм, думаю можно уменьшить до 5мм. В сущности подоон упирается в крепления своей нижней каплесборной частью, не "полями". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 12 лютого 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 дсп 16 уже перерезал шкафчик на 790 сейчас буду сужку заказывать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 12 лютого 2013 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2013 Если 16, то в вашем случае это лучше чем 18. Это как посмотреть, иногда меньше срезать сложней чем больше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз