gala-la Опубліковано: 17 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2013 (змінено) Дверь с коробкой, типа китайская, легкая, металл тонкий, внутри - наверное картон. Размер 205*96 см Петли правые (?), фото - вид с подъезда. 1 ключ + комплект ключей для перекодировки замка, но я не знаю ,как его перекодировать. Самовывоз с Ирпеня (рядом новая трасса). 300 грн. Пишите и звоните Змінено 4 травня 2018 користувачем FLASH Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gala-la Опубліковано: 17 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2013 Бронь на дверь до завтра, до 18 часов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aidback Опубліковано: 18 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2013 Бронь на дверь до завтра, до 18 часов. буду вторым если что. Заберу 100%. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gala-la Опубліковано: 18 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2013 aidback, хорошо, если что - маякну Вам в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gala-la Опубліковано: 18 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2013 Дверь продана Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз