Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Выбор мобильного оператора

henko

Рекомендовані повідомлення

Раньше у меня был прямой киевстар, я особо не парился, связь отличная, по деньгам все честно. Продали москалям - начался форменный пушной зверек.

Присматриваюсь к лайфу - т.к. и тарифы вкусные, и внутри сети бесплатно. Есть мысль вообще отказацца от прямых номеров в бизнесе, т.к. кучу реклам вижу с мобильными и никто не стесняецца..

 

Вопрос к тем кто юзает его часто и в разъездах как первый номер - какие недостатки? Как по качеству связи? как интернет на нем? уровень финансовой чистоплотности?

 

Пугает то что у них имидж оператора для школьников. Еще нет некоторых нужных услуг - переадресации, сим-пары и пр.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Все GSM-операторы скурвились, а не только киевстар. Потому что они отживают свое, как пейджеры в 90-х. На сегодня - это морально устаревший вид связи. А клиентов своих последнее время просто откровенно грабят "под занавес".
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

На сегодня - это морально устаревший вид связи.

И что взамен??Ещё более "сдвинутый по фазе" CDMA???

А то что все они "скурвились" согласен на 999%

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

От себя могу сказать что у лайфа плохое качество связи, даже сказал отвратительное. Скорость интернета не плохая но только в близи вышки. Про связь в трудну доступных местах я вообще не говорю (метро,переходы,лифты). Спасает лайф только низкие тарифы общение действительно бесплатно без дополнительных пополнений в месяц. Лайф можно использовать например как дополнительную связь.

Сам пользуюсь МТС, хотя последнее время так же качество связи резко ухудшилось, сбои в сети появились, и деньги со счета уходят в неизвестном направлении, но все же оснавная масса людей -знакомых, коллег сидит именно на МТС.

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Не знаю как по другим регионам, но в Днепропетровске строители сидят на Куивстаре, городской бизнес на яйце. Лайф как основной оператор встречал у тинэйджеров и в объявлениях (плата за входящие).

Из последних походов по операторам КС и МТС... КС берет деньги и за разговоры внутри сети и дорогие внесетевые звонки. Только по предоплате работаю даже контрактники. У МТСа внутри сети практически бесплатно, На других - относительно дорого... Работа в кредит у контрактников.

 

У самого МТС уже очень давно. Меня устраивает.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

 

Вопрос к тем кто юзает его часто и в разъездах как первый номер - какие недостатки? Как по качеству связи? как интернет на нем? уровень финансовой чистоплотности?

 

Пугает то что у них имидж оператора для школьников. Еще нет некоторых нужных услуг - переадресации, сим-пары и пр.

 

Да нету никаких особых недостатков. Покрытие есть почти везде, кроме глухих дебрей, да и то там, где раньше был только КС, теперь и лайф есть.

Качество связи - вполне сносное, но сеть строилась на 1800 как основной стандарт, посему со всеми вытекающими: высокая емкость сети при небольшой дальности базы...

 

Интернет достаточно шустрый. По финансам все прозрачно.

В роуминге достаточно дешевая связь (2.5 за вход, 4.5 за выход), чем часто и пользуюсь.

 

Переадресация есть, прямой номер тоже был... Там плюшек и настроек вообще вагон и вагонетка.

Сим-пара... Ну так ли это надо, если можно на один лицевой счет повесить несколько номеров.

 

Вообще лайф во многом в услугах и принципах был пионером, а то, что имидж для школьников... Ну, если это важно для "серъезного бизнеса", то тут недавно Верту продавали... без одного болтика....

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 рік потому...

В Україні буде 3G зв'язок від life:)

 

Один з найбільших мобільних операторів в Україні «Астеліт» (ТМ life:)) сьогодні, 23 лютого, за результатами торгів «з голосу» став переможцем конкурсу на зв'язок третього покоління (3G) по першому з трьох лотів «радіочастоти 1920-1935/2110-2125 Мгц», запропонувавши за ліцензію 3,355 млрд грн.

Як передає кореспондент УНІАН, початкова вартість по першому лоту після розкриття тендерних пропозицій становила 2,708 млрд грн.

За умовами тендеру, мінімальний крок збільшення ціни під час торгів становив 5% від стартової вартості ліцензії, або 135 млн грн.

Як повідомляв УНІАН, 17 лютого тендерна комісія на своєму засіданні розкрила конверти з ціновими пропозиціями мобільних операторів. По всіх трьох лотах, виставлених на конкурсі на зв'язок третього покоління (3G), компанія «МТС Україна» запропонувала найвищу ціну. По лоту №1 оператор запропонував ціну 2,708 млрд грн, по лоту №2 - 2,715 млрд грн, по лоту №3 - 2,705 млрд грн. У свою чергу, учасник конкурсу «Київстар» по лоту №1 запропонував ціну 2,705 млрд грн, по лоту №2 - 2,710 млрд грн, по лоту №3 - 2,7 млрд грн. Мобільний оператор «Астеліт» по всіх трьох лотах запропонував ціну у розмірі 2,703 млрд грн.

На початку грудня 2014 року Кабінет міністрів України підписав розпорядження про затвердження умов конкурсу на придбання ліцензій на 3G-зв‘язок.

Затверджений документ передбачає проведення тендеру на право отримання ліцензій на 15 років в усіх регіонах України по трьох лотах одночасно. Стартова вартість ліцензії на 3G була встановлена у розмірі 2,7 млрд грн. Крім того, трьом операторам, що перемогли, необхідно буде узяти на себе витрати, пов'язані з проведенням конверсії, загальна вартість якої оцінюється в 1,6 млрд грн. При цьому передбачається, що сума може змінюватися залежно від інфляції.

У документі також наголошується, що операторам необхідно буде упродовж 18 місяців після проведення конкурсу запустити мережу третього покоління на території всіх обласних центрів України, а протягом 6 років - на території всіх районних центрів і всіх населених пунктів з населенням більш як 10 тисяч осіб.

У свою чергу, в умовах тендеру прописується, що до участі в торгах можуть не допустити мобільних операторів, що підпадають під дію Закону «Про санкції».

 

Джерело: intvua.com/news/economics/1424682870-v-ukrayini-bude-3g-zv-yazok-vid-life-.html

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

«Київстар» отримав право на ліцензію 3G

 

23 лютого 2015 року в Україні відбулась історична подія — проведено тендер на право використовувати частоти третього покоління зв’язку (3G). Переможці тендеру отримають ліцензії на використання радіочастотного ресурсу України для впровадження радіотехнології «Цифровий стільниковий радіозв’язок ІМТ-2000 (UMTS)». До цього дня вітчизняний телеком-ринок йшов майже 10 років. «Київстар» сподівається, що ця подія наблизить Україну до технологічно розвинених держав світу.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ), провела торги «з голосу» за трьома лотами. Це три ліцензії на радіочастоти в усіх регіонах України в діапазонах 1920-1935/2110-2125 МГц, 1950-1965/2140-2155 та 1965-1980/2155-2170 МГц.

В результаті відкритих торгів «Київстар» став переможцем конкурсу в лоті #3 і, таким чином, отримав право на використання радіочастот 1965-1980/2155-2170 МГц. Компанія запропонувала за лот 2,700 млрд гривень.

«Київстар» схвалює ефективну роботу НКРЗІ з підготовки та проведення конкурсу. Регулятор спрацював організовано, прозоро, об’єктивно та відповідно графіку провів усі тендерні процедури, передбачені законодавством.

«Ми задоволені результатом аукціону. Отримавши ліцензію за номіналом, ми зможемо сконцентрувати наші зусилля на побудові мережі. Чим більше ми інвестуємо в мережу, тим вище буде якість зв’язку та покриття. Ми впевнені, що держава забезпечить повну відповідність спектру вимогам, зазначеним в тендері. Це дасть нам можливість і далі забезпечувати зв’язок найвищої якості, тепер уже в стандарті 3G», — прокоментував Петро Чернишов, президент «Київстар».

Після офіційного повідомлення НКРЗІ про надання ліцензії телеком-оператори зобов’язані оплатити її повну вартість протягом двох місяців. Розпочати надання зв’язку 3G в одному з регіонів вони зобов’язані не пізніше 6 місяців, а розгорнути мережі в усіх обласних центрах — не пізніше 18 місяців з моменту отримання ліцензії . «Київстар» буде прагнути до максимального прискорення цього процесу. Компанія докладатиме всіх зусиль для забезпечення найвищої якості зв’язку, при цьому пропонуючи варіанти тарифних моделей, які доступні різним категоріям споживачів.

 

Джерело: www.kyivstar.ua/kr/press_center_new/news/?id=49924

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Краща якість зв'язку та суттєво вища швидкість інтернету (20-40 мегабіт).
Добре, якщо це буде не так як у випадку з Утел - відсутність нормального покриття і в результаті перегрівання передавача і розрядження акумулятора за годину.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я переконаний, що конкуренція 4 компаній (Укртелеком, Лайф, Київстар та МТС), зробить свою справу. Укртелеком був 1, у нього не було стимулу розвиватись, тепер їх вже є аж 3. Конкуренція ж 3 джиесем компаній зробила свою справу: хороше покриття та низькі тарифи.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

в світі вже 4g і далі іде а ми нарешті 3ге

дивився виступ якогось чинуші, ось він каже що операторам важео відразу перейти на 4G спочатку мають ввести 3ге... на введення 3ге дають 1,5 роки, але він ще заікнувся що вже займуться пропонування 4ге в кінці року, а ліцензія видана на 15 років, то як..... на це питання ві адекватно не зміг відповісти... :unknown:

 

ось текст і відео

 

24tv.ua/news/showNews.do?uryad_ne_hoche_popovnyuvati_derzhbyudzhet_koshtami_otrimanimi_za_litsenziyi_na_3g__nardep&objectId=547307

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3G може спокійно існувати паралельно із 4G, аналогічно, як у нас існують паралельно GSM та 3G. Щоб вигідно продати ліцензії на 4G та посилити конкуренцію, варто дочекатись закінчення війни або замороження конфлікту на сході, оскільки доти із заходу до нас не зайдуть інші компанії й оскільки на 4G проблемніше виділяти частоти, оскільки на цих частотах у нас зараз не лише військові, а й аналогове телебачення, відключати яке в умовах війни недоцільно. У нас було 3 оператори GSM, тепер буде 4 оператори 3G. Можливо з 4G, якщо буде все розумно зроблено, у нас буде ще краща ситуація.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3G може спокійно існувати паралельно із 4G, аналогічно, як у нас існують паралельно GSM та 3G. Щоб вигідно продати ліцензії на 4G та посилити конкуренцію, варто дочекатись закінчення війни або замороження конфлікту на сході, оскільки доти із заходу до нас не зайдуть інші компанії й оскільки на 4G проблемніше виділяти частоти, оскільки на цих частотах у нас зараз не лише військові, а й аналогове телебачення, відключати яке в умовах війни недоцільно. У нас було 3 оператори GSM, тепер буде 4 оператори 3G. Можливо з 4G, якщо буде все розумно зроблено, у нас буде ще краща ситуація.

 

я просто не розумію для чого вкладати гроші в застарілу технологію :unknown:

 

якщо б це вкладання робили задержавні гроші ну то відомо розпил грошей буз цього ніяк, але приватникам... :unknown:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Оскільки, розвиватись потрібно хоча б якось, а до 4G, поки що, об'єктивно немає доступу, ні частотного ні фінансового.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

я просто не розумію для чого вкладати гроші в застарілу технологію :unknown:

Потому что 3Г у некоторых операторв фактически уже есть, необходимо получить лицензию и включить рубильник.

4Г технология дороже, а в Украине даже на 3Г сомнительно отбивание стоимости оборудования (около 600 миллионов д.)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 місяць потому...
А интернет на смартфон, у какого оператора лучше?

 

А никакой разницы... 3Ж у всех через ОГО.... Так проще.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А никакой разницы... 3Ж у всех через ОГО.... Так проще.

 

Как это у всех? :shock:

На сколько знаю, то только у мтс (3ж инет через роуминг 3моб).

Начинали они с хотелок в 90грн, сейчас присели до 70-ти.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 3 місяці потому...

От читаю тему...

Я раніше сидів на Лайф шалений день, інтернетом на телефоні не користувався тому що для цього в мене ПК, тільки дзвінки і СМС.

Так треба ж їж зажраться з тарифами:cry:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Почти 11-ти лет на Киевстаре и всегда всем до хрипоты доказывал что лучше чем КС оператора нет! Но такой гыдоты, которая сейчас происходит в компании не видел никогда. Мне кажется, что это связано с приходом нового ТОП-менеджера. Хотя, как только он пришел, начал светиться в СМИ, давать интервью, такой весь важный - ХХХ бумажный. Я так его почитал тогда, и подумал себе, во! Теперь компания вообще улетит в космос. Ну так он там рассказывал, так все расхваливал! И точно - "улетела". Такое, впечатление, что чел тупо решил выслужиться резко. И решил улучшить финансовые показатели любой ценой! Подняли тарифы на всех новых при-пейдах, перевели домашний инет на 100% предоплату по месяцу, подняли стоимость всех пакетов интернета, посокращали персонал! Мля, родители живут в Днепропетровской области, так у них в городе был всего ОДИН представитель компании! А несколько месяцев назад и того сократили! Жесть. Чтобы что то решить на контракте например, нужно ехать в другой город, где есть представитель! А цуко, как не позвонишь в службу поддержки - все операторы заняты! А как дозвонишься, всё кичаться - какие мы крутые! Да, были крутыми когда то, но долго на этой песенке не проедешь. Вот сейчас ситуация, у меня контрактный номер с 2004 года. Пришла СМС, что мне перестали предоставлять услугу по причине нулевого баланса. Почему не пришла СМС, что у вас там - бла бла бла 0,40 коп. и мы вам отержем все, если не пополните? Я понимаю, что должен следить за балансом сам. Но какая разница как настроить СМС оповещение - до отключения или после? Хорошо, по быстрому перекинул 10 грн. в общем с учетом комиссии у меня на счету 9,65 грн - телефон НЕ работает. Порог включения 10 грн. Трындец! Я если честно не понимаю, почему мне вообще отключили телефон? Ведь номер контрактный! И не один день существует! И раньше они позволяли поговорить на -20 грн. А теперь нет. Офигенная лояльность к клиенту!

Зато мой нелюбимый МТС напротив очень даже порадовал! Появились интересные пакеты, качество обслуживания выросло на голову как минимум. Точек обслуживания как ..., ну в общем много и везде. Вся моя семья , сваты и мои родители были на КС, похоже буду уходить от них. Вывод (субъективно): киевстар - испортился!

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 3 місяці потому...

На подходе с Китая смарт часы с функцией телефона www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=3704637&postcount=40

вот думаю какой оператор туда втулить. По задумке на основном смарте будет стоять переадресация на часы в случае не ответа, отпадёт необходимость всегда таскать телефон. На смарте два оператора лайф и мтс, какой тарифный план есть у данных операторов без абонплат и обязательных месячных платежей, а то как то жирно 3gsm плюс есть ещё сдма пополнять каждый месяц.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вчера видел тариф мтс. ОДин раз на 100 гривен пополнил и целый год звонки + интернет. Думаю неплохо.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вчера видел тариф мтс. ОДин раз на 100 гривен пополнил и целый год звонки + интернет. Думаю неплохо.

Интересно это мне подходит, на сайте мтс он есть, а то не нахожу?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...