Дорофеев Сергей Опубліковано: В четвер в 19:36 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:36 2 часа назад, viksel сказал: І що мені змиритись чи дежурним бути?))Нехай шкодить стелю.Значить вони також перенесуть вище...і так у всьому стояку.Коли на першому гівнице валить з унітаза то тим що вище-байдуже...поки в них не повалить. Не советую. И меня не слушайте. Из практики.Ну так оно есть. Лучший "клапан" канализации - вытащенная/демонтированная заглушка на ревизии лежака канализации в подвале 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: В четвер в 19:44 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:44 Чорний юмор , логіка наступна: 2 часа назад, viksel сказал: тим що вище-байдуже...поки в них не повалить Пелюсткові в раструб НЕ тримають, окремі коробкою на 110ту трубу розміром мабуть 25 см по довжині і теж буває шось попаде під клапан тіпа салфетки і пропускає (було вже , затопило підвал ресторану за ніч) Так що чистіть комунікації ті що забиваються! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: В четвер в 20:59 Поділитись Опубліковано: В четвер в 20:59 (змінено) 1 час назад, Дорофеев Сергей сказал: Не советую. И меня не слушайте. Из практики.Ну так оно есть. Лучший "клапан" канализации - вытащенная/демонтированная заглушка на ревизии лежака канализации в подвале Вибачте я не можу збагнути мудрість..чистити водоканалівську трубу щоб мене гавном не затопило?)).А клапан не ставити бо затопить зверху?Ну та якщо зверху затопить то це проблеми того хто затопив ,чи як?Може після цього він також поставить і так поки до 8 поверху)).Поки на 9 поверсі зливатись не буде і весь стояк буде вирішувати хто має почистити🙃.Але у всіх буде сухо бо у всіх будуть клапани стояти😄.Але то вже буде колективний діалог,а не просто моя проблема бо в мене перший поверх. Змінено В четвер в 21:08 користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В п'ятницю в 06:58 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 06:58 Ті клапани не так щоб панацея - наглухо вони не тримають, тому сподіватись на те, що потече на поверх вище, а у вас буде сухо, не дуже варто. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: В п'ятницю в 07:59 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:59 41 минуту назад, murava сказал: Ті клапани не так щоб панацея - наглухо вони не тримають, тому сподіватись на те, що потече на поверх вище, а у вас буде сухо, не дуже варто. Дякую,я сподіваюсь що воно взагалі не потече.Але вберегтись від несподіваних "цунамі" коли нікого в квартирі немає також якось треба.Надмірний інтерес до комунікацій поза квартирою викличе "суспільний резонанс".Самі розумієте...як це відбувається в багатоповерхівках,тим більше вторинне житло,тим більше це не осбб а жек.Коли в діло підключаться інші мешканці я не проти в цьому прийняти участь і навіть замінити частину чугуняки...А поки іншим байдуже то і мені також.На майбутнє взагалі буду розглядати можливість відключитись від цього стояка і врізатись у якийсь інший,коли під тобою підвал таке можливо.І трап у ванній проб.ю щоб при затопленні все в трап стікало. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: В п'ятницю в 08:25 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 08:25 Зворотній каналізаційний клапан це свого роду хлопалка. Центр ваги хлопалки зміщений відносно вісі її обертання так, щоб у режимі спокою хлопалка падала на седло і герметично закривала вхід зі стояка в ваш унітаз. Далі все просто і весело. Коли нечистоти почнуть підніматись в стояку до рівня навіть 1 м над рівнем встановленого клапана і вам захочется злити воду, то буде конфуз. Вона не зіллється, бо тиск води з "тієї" сторони не дасть відкритись клапану. При спробі його відкрити якимось чином все що було в стояку буде ваше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: В п'ятницю в 08:52 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 08:52 20 минут назад, Propeller сказал: Вона не зіллється, бо тиск води з "тієї" сторони не дасть відкритись клапану Ну таке я вже зможу пояснити квартиранту.І порядок дальнійших дій також.Це вже простіше..якщо не зливається значить не користуватись,подзвонити мені,піднятись на другий поверх і спитати в сусіда зверху чи в нього все ок, дзвонити в жек,дзвонити в аварійну..Вже краще ніж прибирати .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Доброго дня. Потрібна порада по каналізаційному ексцентрику до унітазу. Старий чавунний випуск каналізації виведений зі зміщенням від центральної осі стіни. Щоб виставити унітаз строго по центру, потрібно зміщення близько 5 см. Через обмежений простір відсувати унітаз від задньої стінки не бажано. І виходить потрібний екцентрик зі змішенням 8 см який буде стояти не вертикально а на градусів 30-45 нахилений вправо. Унітаз з косим виходом (напевно 30 граудсів), Чавунна труба теж під кутом до підлоги. підходить отакий 365store.com.ua/ru/kanalizatsiine-pidkliuchennia-mcalpine-125-mm-90-110-110-mm-zmishchennia-80-mm-wclo-8 Такі ексцентрики нормальні чи це повна шляпа яка буде забиватись часто? І які варіанти можуть бути: таки залишити унітаз як є і використати пряму трубу чи можна змістити на сантиметра 3 якимось плавнішим ексцентриком не відсовуючи унітаз надто далеко від задної стінки? Те що унітаз буде не по центру не критично але хотілось би посунути трохи і щоб не забивалось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 часа назад, dimich99 сказал: щоб не забивалось. Забиваться не будет. Можно ставить. Но унитаз всё равно отъедет от стены Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз