Дорофеев Сергей Опубліковано: 22 серпня Поділитись Опубліковано: 22 серпня 3 часа назад, DimaF сказал: Пожалуйста, приходите исчо....)) Тут главная проблема - найти чтобы подходила по форме. И крышку вряд ли отдельно найдете, а так есть их. vencon.ua/catalog/sidenya-dlya-unitazov/osobennosti-modeli-mikrolift-soft-close Поражаюсь работе Венкона. Пока ебуков не насуеш, не отправят посылку. Из Киева в Киевскую обл (15 км от указателя Киев) посылка (крышка от унитаза) шла 10 дней за 225 грн. (с предоплатой) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex_asp Опубліковано: 22 серпня Поділитись Опубліковано: 22 серпня 46 минут назад, Дорофеев Сергей сказал: Поломалось (очень стыдно сказать) сидение унитаза Вилерой Бох. Нужен микролифт (исправный)? Можно поменять только микролифт? я думал все в комплекте поставляется. Если есть вариант поменять только микролифт подскажите пожалуйста где можно купить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 22 серпня Поділитись Опубліковано: 22 серпня 14 минут назад, Alex_asp сказал: Можно поменять только микролифт? я думал все в комплекте поставляется. Если есть вариант поменять только микролифт подскажите пожалуйста где можно купить. Какое купить? Я вам отдам микролифт с фотографии от Вилерой Бох. Надо? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 серпня Поділитись Опубліковано: 22 серпня 1 час назад, Дорофеев Сергей сказал: Поражаюсь работе Венкона Я не рекламирую сайт, а просто пример привел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex_asp Опубліковано: 22 серпня Поділитись Опубліковано: 22 серпня 53 минуты назад, Дорофеев Сергей сказал: Какое купить? Я вам отдам микролифт с фотографии от Вилерой Бох. Надо? У меня вот такая конструкция. На левом элементе слизано посадочное место. Если подойдет - то рад буду вашей помощи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex_asp Опубліковано: 22 серпня Поділитись Опубліковано: 22 серпня Я нашел в интернете артикул на микролифт, продаются отдельно от крышки. Спасибо всем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: 11 вересня Поділитись Опубліковано: 11 вересня Посоветуйте пожалуйста.Стою как витязь на распутье.Доходит моя насосная станция до краю,и хотел поменять на интеллектуальную станцию в районе 10-12 тысяч.Что посоветуете по моделям и стоит ли захоживаться,или просто купить опять обычную станцию.И если да-то какую? Также мучает вопрос по автоматике обычной станции.Реле у меня обычно живут год-полтора и сдыхают.Может какую электронную автоматику втулить?Мое потребление на данный момент примерно 3,3-3,6 куба,стабильное давление хотя бы 3 атмосферы надо.Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 11 вересня Поділитись Опубліковано: 11 вересня "Неубиваемая" штука с кучей функций (неубиваемрсть конечно от качества воды и электросети зависит). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 11 вересня Поділитись Опубліковано: 11 вересня 4 часа назад, gidron69 сказал: Посоветуйте пожалуйста.Стою как витязь на распутье.Доходит моя насосная станция до краю,и хотел поменять на интеллектуальную станцию в районе 10-12 тысяч.Что посоветуете по моделям и стоит ли захоживаться,или просто купить опять обычную станцию.И если да-то какую? Также мучает вопрос по автоматике обычной станции.Реле у меня обычно живут год-полтора и сдыхают.Может какую электронную автоматику втулить?Мое потребление на данный момент примерно 3,3-3,6 куба,стабильное давление хотя бы 3 атмосферы надо.Спасибо. Данфосс 5 тысяч гривен. В сыром помещении (приямке) - 2 года простоял. Но если ударить тапком (отверткой) срабатывает. Поставили с Эпицентра за 204 грн. Будем каждый год менять. Рассматривайте реле давления как расходники. Если сами умеете ставить/менять в первую очередь рассматривайте ремонтнопригодность, и чтобы выкинуть не жалко было 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 11 вересня Поділитись Опубліковано: 11 вересня Вся механника не влагозащенная, а, тем долее на фото видно, в кабельный ввод палец просунуть можно. Раз, только встречали, но там люди подвинутые. Автоматика и тем более кабельные вводы силиконом были залиты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: В неділю в 12:53 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:53 В 11.09.2026 в 23:09, Дорофеев Сергей сказал: Данфосс 5 тысяч гривен. В сыром помещении (приямке) - 2 года простоял. Но если ударить тапком (отверткой) срабатывает. Поставили с Эпицентра за 204 грн. Будем каждый год менять. Рассматривайте реле давления как расходники. Если сами умеете ставить/менять в первую очередь рассматривайте ремонтнопригодность, и чтобы выкинуть не жалко было Ну у меня как расходник обычная Италтехника РМ 5 используется за 350 грн.Такую приблуду как у вас за 5000 и жалко каждые 2 года менять... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: В неділю в 14:22 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:22 На одном обьекте тот синенький со скриншота уже 6 лет в приямке (одно кольцо и люк пластиковый, без гравия на дне , болото постоянно после дождя - работает. Уже один насос пережил... Он на городской висит, не на скважине, как повышающий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В понеділок в 11:56 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 11:56 Чи вистачить 32 пнд труби (відвід 20 м від магістралі) на дві квартири (одноповерховий будинок)? Далі по квартирам йдуть 25 пнд і 25 ппе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: В понеділок в 12:50 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 12:50 Тиск який, споживачі які... Без цього - ні, не вистачить. Не така вже дорога труба , щоб економити на діаметрі - це ж раз і назавжди робиться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В понеділок в 16:03 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:03 (змінено) 4 часа назад, SantehnikPPR100 сказал: Тиск який, споживачі які... Без цього - ні, не вистачить. Не така вже дорога труба , щоб економити на діаметрі - це ж раз і назавжди робиться. Тиск фіговий (максимум 1,5 бар). Дякую, теж вважаю що не така дорога та труба шоб економити. Запропонував сусіду врізатись через пів метра від мене в основну магістраль і в моїй же траншеї вести свою трубу окрему (розділивши ціну на копку) він взагалі хоче вести 25-тою 26 метрів. Сусід з місцевим начальником комунпідприємства укатували мене на одну 32-гу). І ще питання: чи достатньо буде 32-гу пустити в 63 мм пнд як в гільзі під дорогою) (це село)? Змінено В понеділок в 16:51 користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: В понеділок в 18:09 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:09 Якщо буде чистий пісок знизу і зверху (200мм достатньо зверху) то гільза не потрібна взагалі. З камінням то треба стальну трубу кидати під дорогою. З таким тиском і відношенням краще не ділитися трасою взагалі - потім з 25-кою йому може стати мало "напору" і буде ставити насоса підвищуючого. Робіть окремі труби (32 на одну сім'ю вам вистачить) - буде менше питаннь. А ні то 40 кидайте - може комусь колись захочеться тропічний душ поставити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В понеділок в 18:27 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:27 2 часа назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Дякую, теж вважаю що не така дорога та труба шоб економити. Запропонував сусіду врізатись через пів метра від мене в основну магістраль і в моїй же траншеї вести свою трубу окрему (розділивши ціну на копку) він взагалі хоче вести 25-тою 26 метрів. У нас магистраль если не путаю 100 врезки у всех 25я врезки идут одна к одной впритык, но правда у нас давление в среднем 3,5 бара У меня до ввода на участок около 15 метров, от туда в дом и уличная разводка, все 25й трубой, автополив работает напрямую без доп насоса А так делайте 32й она действительно не дорогая, в худшем случае если когда то что то случится есть шанс в нее пропихнуть 25/16 что бы опять не копать, а еще лучше рядом положить резервную 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В понеділок в 18:45 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:45 29 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: Якщо буде чистий пісок знизу і зверху (200мм достатньо зверху) то гільза не потрібна взагалі. З камінням то треба стальну трубу кидати під дорогою. З таким тиском і відношенням краще не ділитися трасою взагалі - потім з 25-кою йому може стати мало "напору" і буде ставити насоса підвищуючого. Робіть окремі труби (32 на одну сім'ю вам вистачить) - буде менше питаннь. А ні то 40 кидайте - може комусь колись захочеться тропічний душ поставити. В мене просто кусок 63 мм валяється, якраз на ширину дороги-думав норм гільза буде))) Я робитиму 32. А сусід хай робе що захоче зі своєю трубою-головне хай половину траншеї оплатить, бо в мене склалося таке враженея що то взагалі за мій рахунок все планувалося)) Коли я копав-він є...блував,і коли я сказав що мою працю треба оплатити (за половину траншеї)-він був трохи шокований)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: У вівторок в 15:20 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:20 (змінено) Ще маю таке питаннячко. Привезли мені сідло на 63 магістраль з виходом 1", прохід в нього має діаметр 26,5 мм, труба пнд SDR 17 має 27-27,5 мм внутрішній діаметр, а ось фітинг обтисний на початку відводу дає звуження до 22,5 мм (відвід 16 м довжини). Ставити чи може купити сідло з виходом 1 1/4 ? Але потім все одно воно приходе на мою 25мм поліпропіленову і лічильник DIN20 ті що вже в приміщенні. Просто різниця в перетині між 27 і 22,5 мм ( 572 мм.кв проти 397 мм.кв.) не маленька, чи не повпливає це на пріорітетність (не в мою користь), особливо при наших малих тисках в магістралі? Змінено У вівторок в 16:07 користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: У вівторок в 15:35 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:35 Різниця буде непомітна, на рівні похибки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз