jarik_k Опубліковано: 1 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2013 Де можна отримати ліцезію на установлення газових котлів, колонок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 1 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2013 (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 1 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2013 (ссылка устарела) Я скажу короче: Вам это не светит или свет за такие деньги, за которые она Вам не нужна) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jarik_k Опубліковано: 2 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2013 Я скажу короче: Вам это не светит или свет за такие деньги, за которые она Вам не нужна) Дороге задоволення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 2 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2013 Дороге задоволення? официально-нет, неофициально -достаточно дорогое ( по последнему запросу 4-5 куе). Но официально его получить практически нереально, там требования выполнить ооочень сложно, для одиночки-нереально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Теплотехник Опубліковано: 2 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2013 Сама лицензия - это мелочи... А вот разрешение - это сложно и дорого.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jarik_k Опубліковано: 2 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2013 Сама лицензия - это мелочи... А вот разрешение - это сложно и дорого.... Дозвіл на що? Добавлено через 2 минуты Справа в тому, що просто читаю оголошення про спеціалістів, які встановлюють опалення - пишуть є ліцензія! Мені стало цікаво, що вона дає і скільки вона коштує! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Теплотехник Опубліковано: 2 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2013 Дозвіл на що? Добавлено через 2 минуты Справа в тому, що просто читаю оголошення про спеціалістів, які встановлюють опалення - пишуть є ліцензія! Мені стало цікаво, що вона дає і скільки вона коштує! Дозвіл на виконання небезпечних робіт... Системи опалення та газове обладнаня - це різні речі... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 14 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2019 hromadske.ua/posts/uryad-skasuvav-neobhidnist-otrimannya-dozvolu-na-rekonstrukciyu-inzhenernih-merezh-budinkiv?fbclid=IwAR1cEbWLP90kJWZjuqHzkYKGYCF3Htfa6dNjrjq_5Ni0knHdxBAIxpI55yg 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз