Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Муж и жена право собственности на землю

Юрий_2008

Рекомендовані повідомлення

Ситуация такова: Муж и жена собираются покупать участок земли. У них один общий ребенок - дочь, а у жены еще есть сын, у которго есть дочь.

 

Вопрос следующий: как оформить покупку участка, чтобы в будущем оградить их общего ребенка (дочь) от возможных претензий на право собственности со стороны дочери сына жены.

 

Заранее благодарен за ответы!

Змінено користувачем Юрий_2008
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

а оформить дарственную на общую дочь?

 

+100. У мене проходив замовником власник землі якому було 4 роки :). Батьки будували будинок і одразу оформляли на дитину.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1.подарувати дочці при житті.мінус в тому, що фактично ви з дружиною житимете не в свому і дай Бог щоб вас звідти не попросили років через ...дцять, коли, наприклад, в дочки з"явиться непереборне кохання.високе двометрове))...і таке буває)

2. відступити частку в цьому майні дружині в шлюбі, тоді за законом спадкуватимуть тільки діти чоловіка (мінус в тому, що і дружина при розлученні втратить право на на 1/2 цієї ділянки)

3. скласти заповіт на вашу спільну дочку. як на мене, найкращий варіант,і живете в своєму і дитина гарантована і заповіт змінювати можна скільки хочте. єдине,памятайте, що є обовязкові спадкоємці при спадкуванні за заповітом, яких не можна усунути від спадкування. це непрацездатні/недієздатні батьки/діти. вони спадкуватимуть обов"язову частку,що складатиме половину від тої, що вони спадкували б за законом. з повагою, Вікторія.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...