Рамірес Опубліковано: 10 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2013 хочется змінити вигляд звичайного пластикового вікна, в інтернеті зустрів варіанти: шпроси (як я зрозумів ставляться при виготовленні вікон) та декоративні накладки, які клеяться на склопакет з будь-якої сторони вікна. Не можу знайти їх в продажу на Україні,допоможіть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ruslan R Опубліковано: 10 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2013 ...та декоративні накладки, які клеяться на склопакет з будь-якої сторони вікна. Не можу знайти їх в продажу на Україні,допоможіть. Вони вам не потрібні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яло Опубліковано: 10 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2013 хочется змінити вигляд звичайного пластикового вікна, в інтернеті зустрів варіанти: шпроси (як я зрозумів ставляться при виготовленні вікон) та декоративні накладки, які клеяться на склопакет з будь-якої сторони вікна. Не можу знайти їх в продажу на Україні,допоможіть. Вы их сами не прирежете и не установите на существующие окна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рамірес Опубліковано: 10 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2013 а є якісь доступні варіанти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 10 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2013 а є якісь доступні варіанти? Сделать новые окна - без обид это шутка ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kostjantyn Опубліковано: 10 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2013 а є якісь доступні варіанти? Для примера: в Киеве, неподалеку от Бессарабки, перестраивали дом с достройкой, меняли окна на алюминий. Для сохранения исторического фасада на стеклопакетах снаружи накладные шпроссы, а там где новая часть здания - там попроще, но рисунок в том же стиле - аппликация на стеклопакете из пленки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mayer Опубліковано: 10 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2013 Окна из какой профильной системы? Или так, спрошу неправильно, какие у Вас окна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рамірес Опубліковано: 11 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2013 вікна Veka, ззовні коричневі, в середині білий пластік, наче 2-х камерні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mayer Опубліковано: 11 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2013 вікна Veka, ззовні коричневі, в середині білий пластік, наче 2-х камерні. Почему не обратитесь к изготовителю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз