klimatbud Опубліковано: 3 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2013 Будую будинок в селі Ременів, заливаю фундамент. В любому випадку буду купляти все для зведення будинку (будівельні матеріали, інструмент, а також цікавлять ціни на роботи і на транспорт). З того що я вже точно знаю що потрібно це: руберойд, бетономішалка, цегла (40 тисяч), цемент, пісок, арматура, щебінь, водосточка (по львівські «ринва»), все для електрики, дерево для даху, вата дахова і фасадна, вікна, двері і все остальне. Можливий само вивіз. Телефон 067-673-29-08 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPAIN Опубліковано: 3 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2013 Будую будинок в селі Ременів, заливаю фундамент. В любому випадку буду купляти все для зведення будинку (будівельні матеріали, інструмент, а також цікавлять ціни на роботи і на транспорт). З того що я вже точно знаю що потрібно це: руберойд, бетономішалка, цегла (40 тисяч), цемент, пісок, арматура, щебінь, водосточка (по львівські «ринва»), все для електрики, дерево для даху, вата дахова і фасадна, вікна, двері і все остальне. Можливий само вивіз. Телефон 067-673-29-08 Привіт! А де саме будуєтесь? Я там маю землю також буду будуватись може сусіди)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
klimatbud Опубліковано: 4 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2013 Привіт! А де саме будуєтесь? Я там маю землю також буду будуватись може сусіди)) А де саме маєте землю?. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 4 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2013 знайомий арматуру продає залишки (ссылка устарела) але я взагалі без поняття яка на то реальна ціна, тому якшо дорого то звиняйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPAIN Опубліковано: 5 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2013 А де саме маєте землю?. десь навпроти бару коло фудбольного поля) Сам ше небачив бо тим тесть займався)а ви де?) ато я в полі один нехочу) з сусідом краще) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
klimatbud Опубліковано: 5 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2013 десь навпроти бару коло фудбольного поля) Сам ше небачив бо тим тесть займався)а ви де?) ато я в полі один нехочу) з сусідом краще) Там де ваша земля, вже стоїть не мало будиночків. Я будуюсь в кінці цієї дороги. Поки що біля мене будується 2 будинки. А за мною поле. І капуста на полі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPAIN Опубліковано: 5 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2013 Там де ваша земля, вже стоїть не мало будиночків. Я будуюсь в кінці цієї дороги. Поки що біля мене будується 2 будинки. А за мною поле. І капуста на полі. перед баром 6 будинків а я десь за ними)А ви купляли землю чи получали? І як на рахунк світла і газу нічого невзнавали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
klimatbud Опубліковано: 8 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2013 перед баром 6 будинків а я десь за ними)А ви купляли землю чи получали? І як на рахунк світла і газу нічого невзнавали? біля нас газова труба і стовби. а біля вас хіба немає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPAIN Опубліковано: 9 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2013 біля нас газова труба і стовби. а біля вас хіба немає? Не нема здається я троха дальше в полі! Думаю добру суму за проведеннягау! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
klimatbud Опубліковано: 1 грудня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2013 навіть дивно, ніхто нічого не продає і навіть не пропонує. продавці матеріалів, давайте щось пропонуйте... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз