Bomzh28 Опубліковано: 25 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2014 15 литровый пресс. Продам новое б/у , куплено 10 дней назад. Попробовал давить яблоки. На втором ведре понял, что это не мое устройство. Покупал за 1050грн. Продаю за 900грн. Находится на даче. Привезу в Киев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valiko81 Опубліковано: 25 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2014 Добрый вечер как Вас угораздило за такую цену купить пресс??? (ссылка устарела) (ссылка устарела) (ссылка устарела) Добавлено через 1 минуту Добрый вечер как Вас угораздило за такую цену купить пресс??? (ссылка устарела) (ссылка устарела) (ссылка устарела) простите, а что не понравилось в переработке яблок? ( чем не строил данный способ получения яблочного сока) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bomzh28 Опубліковано: 26 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 Не получилось Нарезал яблоки. Засыпал. А сока наточил всего стакана полтора. Это с двух ведер. А по цене посмотрите на 15 литровые. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 26 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 Не получилось Нарезал яблоки. Засыпал. А сока наточил всего стакана полтора. Это с двух ведер. А по цене посмотрите на 15 литровые. На терку тереть надо, типа свекольной (можно электро). Засыпать не много. Еще и в мешочек, чтобы осадка не было. Класснейший сок получается. Другие соковыжималки отдыхают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Иствуд Опубліковано: 26 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 эта штука хорошая для винограда, давить сок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bomzh28 Опубліковано: 26 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 С теркой не пробовал. Это типа пюре яблочное? А потом давить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aknot Опубліковано: 26 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 С теркой не пробовал. Это типа пюре яблочное? А потом давить? Нет не пюре. Просто натереть на терку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bomzh28 Опубліковано: 26 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 Спасибо! Попробую в ближайшие выходные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aknot Опубліковано: 26 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 Спасибо! Попробую в ближайшие выходные. Довольно быстро получается чем-то подобным. (ссылка устарела) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 26 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 Не получилось Нарезал яблоки. Засыпал. А сока наточил всего стакана полтора. Это с двух ведер. А по цене посмотрите на 15 литровые. неправильно робили крім цього пресу ще потрібно мати терку великууууу ну щоб якбулка відрами перетирати. в цей прес (я в тестя так роблю кладу мішок такий в якому цукор продається або як для буд матерілів туда засипаю то пюре (терті яблука) і потім скільки є дурі кручу ручку пресу... вдома маю соковижималку, коли тато зробив був, але через років 20 експлуатації втикнув двигун, там був 3х вазний перероюлений на 220 зараз купив сокодавку "Садовая" але жом вологий, а в саморобній старій був сухий коли його викидав... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brillanza Опубліковано: 26 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 из жмыха нужно делать брагу, а потом ...всем известно)))) пресс - вещь хорошая Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bomzh28 Опубліковано: 26 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2014 из жмыха нужно делать брагу, а потом ...всем известно)))) пресс - вещь хорошая мне бы сока наточить ... )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 29 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2014 из жмыха нужно делать брагу у якій буде повно пектинів , а згодом метилового спирту. з жомом не все так просто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bomzh28 Опубліковано: 31 серпня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2014 Всем спасибо за помощь и обсуждение. Начало получаться, так что пока с продажи снимаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз