artibartfast Опубліковано: 16 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2014 Привет всем. Значит тема такая. Хочу сделать две сауны, но отапливать одной каменкой. Загрузка дров возможна с одной стороны так как слева размещен сан. узел. Топку думаю сварить из стали толщиной 10 мм. Может, кто сталкивался с такого рода проектом? Может, есть чертеж? И можно ли свести два дымохода вместе? Или ставить один? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 29 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2014 Привет всем. Значит тема такая. Хочу сделать две сауны, но отапливать одной каменкой. Загрузка дров возможна с одной стороны так как слева размещен сан. узел. Топку думаю сварить из стали толщиной 10 мм. Может, кто сталкивался с такого рода проектом? Может, есть чертеж? И можно ли свести два дымохода вместе? Или ставить один? так які це "кімнати" мають бути "російська баня", "фінська сауна", "римська парна" ??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РОМАН ПЕРЕДЕРИЙ Опубліковано: 30 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2014 Сделать можно .Объясните только зачем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
artibartfast Опубліковано: 5 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 5 січня 2015 Это будет "финская сауна" Надо спроектировать и сварить топку.Одна топка на две парных, потому что две топки поставить возможности нету, а сделать одну сауну не пойдет, так как в банный день все желающие коллеги не смогут попарится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nazar1992 Опубліковано: 5 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2015 А можливо варто подумати над тим що забрати перестінок між кімнатами,і тоді зразу зникнуть всі питаня!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз