Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вопросы по газовому счетчику

владимир в б

Рекомендовані повідомлення

Ситуация такая, газовый счетчик в частном доме не считает когда горит одна-дне канфорки на газовой плите, три канфорки считает, котел тоже считает, в связи с подорожанием газа отапливаю дом ТТкотлом, хотел вызвать газовщиков что бы сняли для поверки и ремонта, но начитавшись в инете "страшилок" о поверках, пока не стал вызывать их, пломбы на счетчике в норме, народ говорит что могут пересчитать за последние пол года, и влепить эНную суму, да еще и за не плановую поверку, ремонт, демонтаж и монтаж надо платить самому ( плановая поверка за счет облгаза), что делать не знаю, ждать плановую поверку, или все же вызывать газовщиков ?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

почитайте на лимбе счётчика, какой минимальный расход газа для него. Много вопросов отпадёт. Не ищите себе приключений.
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Який у Вас тип лічильника? Напевно - роторний. З часом такі лічильники при відсутності фільтра "засмічуються" і поріг чутливості у них зростає. За результатами повірки (планової чи позапланової) газовики скоріше за все його забракують і ремонтувати відмовляться, змушуючи Вас замінити лічильник на мембранний з відповідною зміною проекту за Ваш рахунок.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я б на Вашому місці не парився та чекав планової повірки. Якщо регулярно платите, пломби на лічильнику і на трубі не пошкоджені, інших "ознак втручання" немає, - Ви не несете відповідальність за несправність лічильника.
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я б на Вашому місці не парився та чекав планової повірки.
А також вхідним вентілем на котлі підібрав би таке положення, щоб котел брав газу, як дві конфорки, зараз не холодно, цього було б достатньо щоб було тепло в хаті. І лічильник не крутився би.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...