fasad2 Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 а час то йде а смисл тоды в вещах якшо рядом не ходить вона гола? )) Добавлено через 6 минут беремо нормальний польський парашут 200мм, посередині розрізаєм. беремо пластикову трубку відповідного внутрішнього діаметру до зовнішнього діаметру нашого дюбеля..наточуємо до відповідної довжини... замість штіфта беремо стальний дріт 4-5мм, ріжемо на відповідно довжину і забиваємо.. тяжко то зрозуміти, без картинки, но залізний сердечник -не катить, мостик холоду, тільки пластик і то не любий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 15 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 за місток холоду вкурсі...но пластикових аналогів норм якості не знайшли, щоб можна було різати по потрібному розміру ну багато дюбелів бачив з алюмінієвими (чи ін сплав) сердечниками...заводські Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diti Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 от чесно..стільки всього..стільки думок...і на жаль на кохання не залишається ні часу..ні сил а час то йде Ти що вмирать зібрався? чи життя скінчилось? Ти власник свого життя, як захочеш так і буде! Але поки що не хочеш. Або... (без образ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fasad2 Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 ну багато дюбелів бачив з алюмінієвими (чи ін сплав) сердечниками...заводські це для високої забудови, многоетажность, де вес вати уже має значення, а до трьох поверхів це не обовязково.. щоб можна було різати по потрібному розміру честно я не поняв як то ви робите, розкажіть на пальцях, шо таке парашут і чим кріпите до стіни конкретно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diti Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Костя у Вас великий сад? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 15 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Костя у Вас великий сад? тут біля 90 плодових, в іншому селі біля 150 (ссылка на изображение устарела) Парашут - це і є дюбель для систем утеплення В таких довгих кріпленнях думаю без металевого сердечника не обійтися...навряд чи пластиком можна норм закріпити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fasad2 Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 В таких довгих кріпленнях думаю без металевого сердечника не обійтися...навряд чи пластиком можна норм закріпити ну там і трубку треба тоді нормальну, а головку сердечника як?..загнути?.. хотя тут проблема, бо сам парашут (тіло) він держить нагрузку в основному, а тут він розрізаний, а сердечник він потрібен шоб розжати дюбель в стіні, а тут получаеся шо віно основний нагрузочний єлемент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 15 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 трубка заходить по 1см на кожну сторону розрізаного дюбеля...все чудово тримає, не гірше заводського край стержня запліскується молотком в лещатах, виходить такий собі цвях але прийдеться змиритися з містками холоду трубок є великий вибір - від пластику і до алюмінію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fasad2 Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 трубок є великий вибір - від пластику і до алюмінію гемор конечно..а довгі заводські дюбеля під 30 -35 см попадались? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 15 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 та не велика проблема...таких 500 дюбелів одна людина в мене переробляла за день... довших за 200мм не зустрічав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 .... довших за 200мм не зустрічав У Антона PROFITEK спроси - вроде и 220мм были Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 15 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 так на 200мм утеплення треба 280-300мм дюбель 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Я про ..Походу надзору надумав ше добавити 5 або 10 см)) Уже при 15см ваты(ППС) на стене в перекрытии надо иметь минимум 30-35см утеплителя. для выравнивания теплопотерь иначе до ср...ки этот гемор на стенах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fasad2 Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 для выравнивания теплопотерь иначе до ср...ки этот гемор на стенах чем больше утеплителя хоть бы где - тем меньше потерь тепла в общем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 Лана, так Вы тоже в курсе?Одна Белоснежка не в курсе. По мотивам фасада 2, она же медленная:D. Пока доползла сюда, по дороге пару раз уснула:D... Также по мотивам пьесы фасада 2, еще и тягающаяся:bad:, панцирь по дороге потеряла или прогуляла... Дорогой Нобель, ну разве вам нужна такая?:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fasad2 Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 По мотивам фасада 2, она же медленная та шо таке...ЭТО ПО ВАШИМ МОТИВАМ ЖЕ !)) я вас просто предупредил)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 Костя у Вас великий сад? Ви, мабуть, хвилюєтесь, чи моя черепаха поміститься?:D:D:D Уже ж, мабуть, чули від фасада 2, що плітки поширюются швидко:D:D:D. Ой, бігла так швидко, як могла, рятувати свою підмочену:D репутацію:D. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 Дорогой Нобель Начало хорошее...;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 Начало хорошее... Белоснежка ж то ласкавая, очень ласковая... Только вот в ответ ее лееять нужно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 Белоснежка ж то ласкавая, очень ласковая... Только вот в ответ ее лееять нужно! Это инструкция к действию для Нобеля? ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 Нобель в ответ может варенички с вишнями и еще много чего другого) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 Нобель в ответ может варенички с вишнями и еще много чего другого) Ух ты). А вы откуда знаете? Добавлено через 33 секунды Это инструкция к действию для Нобеля? ))) Это я так хвастаюсь). Мож кому пригодится). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 Ух ты). А вы откуда знаете? мы, знаете ли, о Косте много чего знаем) то сейчас Вам не осилить весь Счастливый брак) а мы всё читали, всё помним)) да и тут есть! карочи! не знаю как лелеять, но накормить Нобель сможет :D а это куда важнее и надежней разных сюси-пуси :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 Это инструкция к действию для Нобеля? )))Неее. Нобелю я бы сказала следующее: Дорогой Нобель:D (звучит то как), не жЕнитесь - и правильно делаете! Комфортно вам одному - живите на здоровья! Не слушайте публику, которая привыкла, что всякой твари по паре:DЖ-):D. Не слушайте тех, кто кричит, что мужик пропадет сам. Не пропадет. Нобель, будьте счастливы! ПыСы. Поползла медленно назад, в стольный град, так и не дождавшись Вас в Тернополе. Но Вы пишите, если я не усну:D на обратном пути, с удовольствием почитаю ваши посты. Добавлено через 2 минуты сейчас Вам не осилить весь Счастливый брак Ой, неее и не планирую. Мне пару страниц в месяц хватает. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamavera Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 карочи! не знаю как лелеять, но накормить Нобель сможет :D а это куда важнее и надежней разных сюси-пуси :D Кому что, а курице-проса(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз