HDR Опубліковано: 8 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2015 Привіт всім. Утеплюється цегляна кладка. Класти плити від низу очевидно не можна - натягнуть води. Найпростішим видається варіант - стяжка стіни на цоколі під сітку. Але тоді плити мінвати "висітимуть", буде не дуже естетично, бачив таке. Фасадчики пропонують покласти пінопласт - боюсь гризунів. Що скажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 10 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2015 На цоколь (~30-40см) - ЭППС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Д1983 Опубліковано: 11 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2015 Себе так буду делать только в мм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 11 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2015 Себе так буду делать только в мм Я подразумевал минимальную высоту... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Надежда Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Фасадчики пропонують покласти пінопласт - боюсь гризунів. Що скажете? Продают специальные металлические цокольные планки для защиты ППС или ЭППС от грызунов. Эта планка выбирается по толщине "пирога" утеплителя с декором и полностью перекрывает низ цоколя. Я прикрепила на цоколь готовые плитки фирмы Полифасад. Отмостки пока нет, но цоколь снизу защищен цокольной планкой: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yriy1 Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Я прикрепила на цоколь готовые плитки фирмы Полифасад. Какой возраст? Есть ли жалобы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Надежда Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Какой возраст? Есть ли жалобы Нет пока возраста. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ArthurSU Опубліковано: 20 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2015 Привіт всім. Але тоді плити мінвати "висітимуть", буде не дуже естетично, бачив таке. А в нас навпаки дуже часто так роблять (напевно це від регіону залежить) в кого який смак. А знизу дають стартову планку (алюмінієвий профіль). Фасадчики пропонують покласти пінопласт - боюсь гризунів. Я б собі поставив єкструдований пінопласт 5см Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lekar777 Опубліковано: 21 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2015 Тоже хорошее решение, положить на цоколе плитку..., я бы сделал именно так.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ambaluk Опубліковано: 29 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2015 От і я би вклинився, цікаво почути "думки збоку". Відмостка вже є. Так сталось. Стіна-газоблок. Буду утепляти 5см мінвата. Цоколь рівно зі стіною. Ставити стартову планку внизу і мінвату? Відступати знизу? Чи давати по рівню цоколю екструдію 5см? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 29 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2015 Снизу нужно клеить ЭППС, а затем только вату. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lekar777 Опубліковано: 5 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2015 Стартовую планку не советовал бы, она поржавеет и начнет гнить, и может проступить ржавчина на фасад...У меня дома в подвале было так, штукатурные маяки поржавели и ржавчина проступила сквозь краску, пришлось вырывать их и по новому шпаклевать те места где были маяки. И покраска стены по новой... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витя Опубліковано: 5 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2015 а подскажите, в чем в принципе смысл утепления фасада ватой а не пенопластом (при том что вата дороже пенопласта)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lekar777 Опубліковано: 5 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2015 Смысл в том что вата дышащий материал, и как бы пожаробезопасность выше чем у пенопласта, и грызуны не так любят как пенопласт. Но вата если намокнет издаёт специфический запах. Тут нужно свесить все за и против.:rolleyes: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витя Опубліковано: 5 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2015 Смысл в том что вата дышащий материал, и как бы пожаробезопасность выше чем у пенопласта, и грызуны не так любят как пенопласт. Но вата если намокнет издаёт специфический запах. Тут нужно свесить все за и против.:rolleyes: не понятно чем там эта вата будет дышать, зажатая между кирпичной стеной и слоем штукатурки, ну и вентиляцию помещений никто не отменял. Пожаробезопасность так же под вопросом, т.к. загореться утеплитель в пироге впринципе не сможет, а если уж не дай Бог чего, то и вату и пенопласт придется перекладывать. Грызуны опять же нет, т.к. штукатурка/короед делает пенопласт недоступным. В итоге при колоссальной разнице в цене смысл применения ваты в фасаде (не путать с кровлей, там таки должна быть вата) мне абсолютно непонятен))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 5 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2015 не понятно чем там эта вата будет дышать, зажатая между кирпичной стеной и слоем штукатурки, ну и вентиляцию помещений никто не отменял. Пожаробезопасность так же под вопросом, т.к. загореться утеплитель в пироге впринципе не сможет, а если уж не дай Бог чего, то и вату и пенопласт придется перекладывать. Грызуны опять же нет, т.к. штукатурка/короед делает пенопласт недоступным. В итоге при колоссальной разнице в цене смысл применения ваты в фасаде (не путать с кровлей, там таки должна быть вата) мне абсолютно непонятен))) Чтобы вата дышала - нужна дышащая штукатурка;) Если не дай Бог шо, то пока сгорит метр ваты, МЧСники уже 30 раз приедут, а вот с пенопластом более печально, да и найти правильный пенопласт - дорого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lekar777 Опубліковано: 12 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2015 Чтобы вата дышала - нужна дышащая штукатурка;) Если не дай Бог шо, то пока сгорит метр ваты, МЧСники уже 30 раз приедут, а вот с пенопластом более печально, да и найти правильный пенопласт - дорого. Ни чего подобного найти хороший пенопласт не так и тяжело. Вот у Сонант не плохой пенопласт, соответствие цена качество. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз