Пий Опубліковано: 5 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2016 я до горя хочу завести себе сову и змею. Но останавливает корм-неужели прям мышами кормить-я не буду мышами кормить,рука не подымется. Не пробовал ли кто успешно кормить сову свининой,другим мясом? можно ли приучить сову жить не в доме,а на участке,что бы в неволе не держать? По змеям тоже интересно-чем их можно кормить и где их можно взять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 6 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня 2016 кормить сову свининой,другим мясом? Я пробовал орла,пошли глисты.... жить не в доме,а на участке надо делать для нее вольер По змеям тоже интересно-чем их можно кормить и где их можно взять? на олх видел много разных...я так понял что сейчас можна купить "любе і різне":)я до горя хочу завести себе сову и змею.когда то сова до нее доберется:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 12 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) Через 11 років дурні думки матеріалізувалися і мені до рук попав ще малий домовий сич…Два тижні я його відгодовував мишами і циплятками,які на сьогодні дуже не дешеві))на мінутку одна мишка 50 грн.Поселив я його спочатку в альтанці,яку він за тиждень засрав в курник)) ,це тільки в тік ток все романтично,потім я його переселив в вольєр з якого він якось умудрився втекти)).Ще зауважу що мені постійно попадаються підкидиші що не хочуть самостійно брати їжу,годувати потрібно примусово.Орнітологи кажуть таке часто буває.І слава Богу нехай летить.Ніякої романтики та захоплення в утриманні диких птахів я не знайшов, хіба одні проблеми.Надіюсь він виживе)).Також добре що мої лелеки цього року бачу без потомства.Останні рази ті що падали чи злітали з гнізда і не могли повернутись мені також доводилось годувати до осені,потім він кудись пропадав.Полетів чи не полетів в теплі краї х.з. Змінено 8 годин тому користувачем viksel 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 години тому, viksel сказав: Через 11 років дурні думки матеріалізувалися і мені до рук попав ще малий домовий сич…Два тижні я його відгодовував мишами і циплятками,які на сьогодні дуже не дешеві)).Поселив я його спочатку в альтанці,яку він за тиждень засрав в курник)) ,потім я його переселив в вольєр з якого він якось умудрився втекти)).Ще зауважу що мені постійно попадаються підкидиші що не хочуть самостійно брати їжу,годувати потрібно примусово.Орнітологи кажуть таке часто буває.І слава Богу нехай летить.Ніякої романтики та захоплення в утриманні диких птахів я не побачив хіба одні проблеми.Надіюсь він виживе)).Також добре що мої лелеки цього року бачу без потомства.Останні рази ті що падали чи злітали з гнізда і не могли повернутись мені також доводилось годувати до осені,потім він кудись пропадав.Полетів чи не полетів в теплі краї х.з. Сцуко, ну і рожа. «Філін — здоровенна і жирна сова, виконує обов'язки агента генерала Власова.» Добре, що полетів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 4 часа назад, viksel сказал: Також добре що мої лелеки Про лелек це взагалі окрема тема..За 18 років я трохи надивився на них і вивчив.Скажу чесно я не розумію міфічності цієї птахи((.З яких розумінь її чуть не роблять божою птахою.По перше вона канібал,вбивця власного потомства,по друге вона не приносить ні якої користі ..хіба обсирає дахи і робить проблеми електрикам.Не пропустить шанс вкрасти маленьке курча і т.д.Абсолютно мясо-рибоїдна птаха-хижак.Коли виводок великий,3-4 курочки,вони починають виштовхувати один другого з гнізда..Природа вона така,слабий мусить померти. Змінено 8 годин тому користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, viksel сказав: вона не приносить ні якої користі . Китайці колись так про горобців думали. Нагадати, чим закінчилось? Природа - то симбіоз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 21 минуту назад, porterlv сказал: Китайці колись так про горобців думали. Нагадати, чим закінчилось? Природа - то симбіоз. Я не пропоную їх винищувати на державному рівні)))нехай собі живуть.Вони і так гинуть при перельотах,в африці на них полюють…Просто маючи з ними багаторічний контакт не розумію чому міфічність цього птаха не відповідає дійсності абсолютно.Кому в голову взбрело намалювати канібала на стіні в роддомі наприклад.Ну добре колись повісити камеру над гніздом було неее..а що нее,життя птахів досліджували цілі інститути,вони не знали що це хижак?Сумніваюсь.А для чого замовчували ?Для чого робити з щуки золоту рибку?Кому це було потрібно?Цей птах ні до релігії ні до політики не має відшення,навіть за старими повір.ями нічого не символізував. Змінено 5 годин тому користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 14 хвилин тому, viksel сказав: маючи з ними багаторічний контакт не розумію чому В мене з людьми схожа фігня. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, porterlv сказал: В мене з людьми схожа фігня. Я так і думав що це філософський камінь якийсь)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз