Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вопрос про сову

viksel

Рекомендовані повідомлення

я до горя хочу завести себе сову и змею.

Но останавливает корм-неужели прям мышами кормить-я не буду мышами кормить,рука не подымется.

Не пробовал ли кто успешно кормить сову свининой,другим мясом?

можно ли приучить сову жить не в доме,а на участке,что бы в неволе не держать?

По змеям тоже интересно-чем их можно кормить и где их можно взять?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

кормить сову свининой,другим мясом?

Я пробовал орла,пошли глисты....

жить не в доме,а на участке

надо делать для нее вольер

По змеям тоже интересно-чем их можно кормить и где их можно взять?

на олх видел много разных...я так понял что сейчас можна купить "любе і різне":)

я до горя хочу завести себе сову и змею.
когда то сова до нее доберется:D
Посилання на коментар

• 10 років потому...

Через 11 років дурні думки матеріалізувалися і мені до рук попав ще малий домовий сич…Два тижні я його відгодовував мишами і циплятками,які на сьогодні дуже не дешеві))на мінутку одна мишка 50 грн.Поселив я його спочатку в альтанці,яку він за тиждень засрав в курник)) ,це тільки в тік ток все романтично,потім я його переселив в вольєр з якого він якось умудрився втекти)).Ще зауважу що мені постійно попадаються підкидиші що не хочуть самостійно брати їжу,годувати потрібно примусово.Орнітологи кажуть таке часто буває.І слава Богу нехай летить.Ніякої романтики та захоплення в утриманні диких птахів я не знайшов, хіба одні проблеми.Надіюсь він виживе)).Також добре що мої лелеки цього року бачу без потомства.Останні рази ті що падали чи злітали з гнізда і не могли повернутись мені також доводилось годувати до осені,потім він кудись пропадав.Полетів чи не полетів в теплі краї х.з.

IMG_2450.jpeg

IMG_2452.jpeg

Змінено користувачем viksel
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, viksel сказав:

Через 11 років дурні думки матеріалізувалися і мені до рук попав ще малий домовий сич…Два тижні я його відгодовував мишами і циплятками,які на сьогодні дуже не дешеві)).Поселив я його спочатку в альтанці,яку він за тиждень засрав в курник)) ,потім я його переселив в вольєр з якого він якось умудрився втекти)).Ще зауважу що мені постійно попадаються підкидиші що не хочуть самостійно брати їжу,годувати потрібно примусово.Орнітологи кажуть таке часто буває.І слава Богу нехай летить.Ніякої романтики та захоплення в утриманні диких птахів я не побачив хіба одні проблеми.Надіюсь він виживе)).Також добре що мої лелеки цього року бачу без потомства.Останні рази ті що падали чи злітали з гнізда і не могли повернутись мені також доводилось годувати до осені,потім він кудись пропадав.Полетів чи не полетів в теплі краї х.з.

IMG_2450.jpeg

IMG_2452.jpeg

Сцуко, ну і рожа.

«Філін — здоровенна і жирна сова, виконує обов'язки агента генерала Власова.»

Добре, що полетів.

Посилання на коментар

4 часа назад, viksel сказал:

Також добре що мої лелеки

Про лелек це взагалі окрема тема..За 18 років я трохи надивився на них і вивчив.Скажу чесно я не розумію міфічності цієї птахи((.З яких розумінь її чуть не роблять божою птахою.По перше вона канібал,вбивця власного потомства,по друге вона не приносить ні якої користі ..хіба обсирає дахи і робить проблеми електрикам.Не пропустить шанс вкрасти маленьке курча і т.д.Абсолютно мясо-рибоїдна птаха-хижак.Коли виводок великий,3-4 курочки,вони починають виштовхувати один другого з гнізда..Природа вона така,слабий мусить померти.

IMG_0864.jpeg

Посилання на коментар

2 години тому, viksel сказав:

вона не приносить ні якої користі .

Китайці колись так про горобців думали. Нагадати, чим закінчилось? Природа - то симбіоз.

Посилання на коментар

21 минуту назад, porterlv сказал:

Китайці колись так про горобців думали. Нагадати, чим закінчилось? Природа - то симбіоз.

Я не пропоную їх винищувати на державному рівні)))нехай собі живуть.Вони і так гинуть при перельотах,в африці на них полюють…Просто маючи з ними багаторічний контакт не розумію чому міфічність цього птаха не відповідає дійсності абсолютно.Кому в голову взбрело намалювати канібала на стіні в роддомі наприклад.Ну добре колись повісити камеру над гніздом було неее..а що нее,життя птахів досліджували цілі інститути,вони не знали що це хижак?Сумніваюсь.А для чого замовчували ?Для чого робити з щуки золоту рибку?Кому це було потрібно?Цей птах ні до релігії ні до політики не має відшення,навіть за старими повір.ями нічого не символізував. 

Посилання на коментар

14 хвилин тому, viksel сказав:

маючи з ними багаторічний контакт не розумію чому

В мене з людьми схожа фігня. :)

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, porterlv сказал:

В мене з людьми схожа фігня. :)

Я так і думав що це філософський камінь якийсь))

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...