МаТраС Опубліковано: 15 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2016 решил помочь товарищу. но время у него нет отдирать потолок. там побелка, но такая добротная. я вот думаю,если грунтонуть ст17 да попробовать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shpatelok Опубліковано: 15 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2016 известь имеет слоистую структура никакая грунтовка ее не свяжет... в итоге с єтой затеи ничего не получиться и шпаклевка с покраской будет отслаиваться, если не сразу то возможно через месяц или год... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гочик Опубліковано: 15 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2016 якщо пошпаклювати побілку, то потім знімати її буде легше разом із шпаклівкою:D 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 15 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2016 решил помочь товарищу. но время у него нет отдирать потолок. там побелка, но такая добротная. я вот думаю,если грунтонуть ст17 да попробовать? Якщо добротна тоді спочатку змочіть побілку а потім шпатель в зуби і поїхали... Шпаклювати такий "пиріг" дурного робота...краще уже ще раз побілити раз знімати влом. Одного разу доводилось демонструвати таку шпаклівку з потолка і стін. Торкнувся і все посипалось. Замовник в розпачі, майстри накивали пятами... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Aleksandr87 Опубліковано: 16 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2016 Проходил и я через такое: попалась в одной из квартир прихожая,в которой все стены от пола до потолка были покрыты цветной то ли побелкой,то ли водоэмульсионкой какой-то совдеповской.На палец при истирании слегка бралась,но удалялась механическим путём с гипсолита очень проблематично,трудно было размочить..Мы предложили всё же - удалять,заказчики же хотели сэкономить - пришлось грунтовать(СТ-17) и шпаклевать по той поверхности.В душе я знал,что скорее всего попадём)) Закончилось всё тем,что шпакло при финишном грунтовании(Эскаро Аквастоп) пошло пузырями - очень хорошо получилось счистить его вместе с той "побелкой",которая отслоилась от гипсолита.Пришлось все стены перешпаклёвывать заново. Получился хороший урок на будущее - больше так попадать не собираюсь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 17 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2016 Проходил и я через такое: попалась в одной из квартир прихожая,в которой все стены от пола до потолка были покрыты цветной то ли побелкой,то ли водоэмульсионкой какой-то совдеповской.На палец при истирании слегка бралась,но удалялась механическим путём с гипсолита очень проблематично,трудно было размочить..Мы предложили всё же - удалять,заказчики же хотели сэкономить - пришлось грунтовать(СТ-17) и шпаклевать по той поверхности.В душе я знал,что скорее всего попадём)) Закончилось всё тем,что шпакло при финишном грунтовании(Эскаро Аквастоп) пошло пузырями - очень хорошо получилось счистить его вместе с той "побелкой",которая отслоилась от гипсолита.Пришлось все стены перешпаклёвывать заново. Получился хороший урок на будущее - больше так попадать не собираюсь. Мені теж замовники мозок виносили мовляв дорого, демонтаж побілки та ще й ст-16 наносилось для кращої адгезії шпаклівки. На одну стіну 5м2 не вистачило, замовник навідріз відмовився докупити. Я пошпаклював 1 раз а потім показав як воно сипеться так би мовити наочний приклад. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 січня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2016 якщо пошпаклювати побілку, то потім знімати її буде легше разом із шпаклівкою:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз