Mlyki Опубліковано: 19 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2016 Планується дім із газоблоку Д400 10×13м. частково з мансардою, чи можливо залити УШП розміром 9×10м. і звязати з підвалом 4×10м. який має бути 30-40см. заглублений в землю? Грунт глина. Який фундамент для підвалу найбільш підходящий? Я схиляюсь до стін підвалу із річкового каменя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 19 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2016 Глина, подвал, дом частично с мансардой - сделайте обычный ленточный фундамент. ИМХО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrei constructor Опубліковано: 20 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2016 Планується дім із газоблоку Д400 10×13м. частково з мансардою, чи можливо залити УШП розміром 9×10м. і звязати з підвалом 4×10м. який має бути 30-40см. заглублений в землю? Грунт глина. Який фундамент для підвалу найбільш підходящий? ленточный фундамент Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 20 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2016 Якщо ленточний фундамент то треба роботи дренаж глубиною більшою від нижньоі точки фундамента на 30см. а це буде 130-150см. Глибока виходить траншея, скільки см. щебню засипати вище дренажноі труби в моєму випадку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 20 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2016 Якщо ленточний фундамент то треба роботи дренаж глубиною більшою від нижньоі точки фундамента на 30см. а це буде 130-150см. Глибока виходить траншея, скільки см. щебню засипати вище дренажноі труби в моєму випадку? Вообще не делайте УШП - делайте обычную ленту, никакой дренаж там не нужен. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrei constructor Опубліковано: 20 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2016 то треба роботи дренаж кому це потрібно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 20 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2016 Дренаж мені потрібно щоб відвести поверхневі води з ділянки, от чи вистачить глубини 50-60см. навколо фундамента чи потрібно заглиблювати на глубину фундамента? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrei constructor Опубліковано: 20 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2016 Дренаж мені потрібно щоб відвести поверхневі води з ділянки, от чи вистачить глубини 50-60см. навколо фундамента чи потрібно заглиблювати на глубину фундамента? Який РГВ на вашої ділянці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Михаил Викторович Опубліковано: 10 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2016 Планується дім із газоблоку Д400 10×13м. частково з мансардою, чи можливо залити УШП розміром 9×10м. і звязати з підвалом 4×10м. який має бути 30-40см. заглублений в землю? Грунт глина. Який фундамент для підвалу найбільш підходящий? Я схиляюсь до стін підвалу із річкового каменя. Якщо у вас має бути підвал, то як ви зробите там УШП? Якщо рівень грунтових вод високий, то як на мене краще робити УШП. В мене по розрахунках (та і по факту), УШП вийшло в кінцевому результаті дешевше, ніж я би зробив стрічковий фундамент глибиною 90 см (глибина промерзання), цоколь 30 см + заливка плити+тепла підлога+утеплення фундаменту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 18 серпня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2016 Яку гідроізоляцію фундамента в плані ціна якість зробити під стіну ( 1 ряд з повнотілої цегли дальше газоблок Д400)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз