Вомбат Опубліковано: 2 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2023 А я собі таки поставив самий простий котел тенко на 4,5 квт. Для підігріву підлоги вночі по нічному тарифу. Хоча у мене підведено 3 квт, на лічильнику стоїть автомат на 25 А, то я думав, що без проблем потягне 4,5 квт. А вот .уй... Виявляється, що ці з обленерго запрограмували лічильник, щоб він обмежував потужність. І при номінальній потужності котла 4,5 квт - з мережі може взяти тільки 3,6. Хоча коли я включаю його від сонячних панелей - нормально бере 4,5 квт. А сам котел працює без нарікань. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 2 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2023 1 час назад, Вомбат сказал: Виявляється, що ці з обленерго запрограмували лічильник, щоб він обмежував потужність. І при номінальній потужності котла 4,5 квт - з мережі може взяти тільки 3,6. Шукайте "обмежувача" в РЕМ і домовляйтесь. Це реально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 3 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2023 Докупить мощность нужно. И перепрограммируют счетчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
radioham Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня (змінено) Tenko mini 4.5 кВт, вигорiли реле, плата прогорiла до дiрок - в смiття, проводка обгорiла, склейилась - в смiття, всерединi корпусу все в сажi. Ремонт замiна - проводки, капiлярного термостата, захист ksd 301 90∘, добавлено термостат w1209 та модульний контактор 25а, на входi встановлено реле напруги 220в. Планую на w1208 добавить симiстор, щоб не вибирать ресурс контактора. P.S. Гiпотез чому вигорiли реле три: 1 - не якiснi реле, 2 - поганий контакт термостата - зумер реле, 3 - просадка напруги 220в. зумер реле - пiдгорання контактiв, розiгрiв - мiнi пожежа. Змінено 24 січня користувачем radioham 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
radioham Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня Постало питання охолодження симісторів BTA41-600 при модифікації TENKO mini. Бачив фото TENKO з твердотілим реле яке змонтовано прямо бойлері з ТЄНами. Які буть думки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз