Ratel Опубліковано: 22 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2018 Есть вот такая вот труба (на фотке ниже). Хочу убрать всё лишнее и подключить только газовую поверхность гибким шлангом у самого входа в комнату. Можно ли это сделать БЕЗ участия горгаза? не нагнут ли за это? Счётчик стоит в предыдущем помещении (за стеной). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 22 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2018 А як воно відображене в проекті? Якщо в проекті просто є плита і нема цих вузлів труб - шукаєте зварювальника, який погодиться зробити - елементарно все робиться і ніхто не "нагне". У нас на Київщині при всій бюрократії такі речі робляться (особисто стикався з виносом труб від будинку при утепленні)... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 22 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2018 Какого сварщика?... зачем? там красной стрелкой показано резьбовое соединение, на котором я хочу отсоединить трубу и туда накрутить гибкий шланг, которым подключить поверхность. А насчёт проекта... А где его взять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 22 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2018 В газовому управлінні має бути. І у вас має бути друга копія. Є ж лічильник - значить, мінімум в 90-х роках були зміни і мають бути документи. Я купував ділянку з комунікаціями, і то були папери 80-х років з проектом... Якщо нема проекту - тим краще, робіть як задумали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 22 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2018 По нових вимогах скрутки в приміщенні заборонені. Для того і зварщик. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 22 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2018 скрутки в приміщенні заборонені Что имеется ввиду? Как присоединить гибкий шланг газовой поверхности к трубе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 22 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2018 ага, ще про крани і фільтри забули згадати Що чув - тим поділився. Як переродляв пару років тому - крутити не дозволили. Тільки зварка. * скрутки з віком травлять. Тому іх заборонили у приміщеннях. про підключення кінцевих споживачів в забороні не йдеться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз