Koskorkin Опубліковано: 10 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2019 Здравствуйте! Помогите, пожалуйста, настроить систему фильтрации воды raifil runxin f63b3.Связи с продавцом потерял, а после года работы фильтра, при отключении электропитания настройки сбились на заводские. Анализ воды прилагается... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Антон Дмитриевич Опубліковано: 8 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2023 Вот формула расчёта фильтроцикла Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2023 08.10.2023 в 23:21, Антон Дмитриевич сказав: Вот формула расчёта фильтроцикла питання 2019 рокуоперативна відповідь. То може визначишся денис ти чи антон?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Антон Дмитриевич Опубліковано: 24 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2023 (змінено) В 22.10.2023 в 21:47, МаТраС сказал: питання 2019 рокуоперативна відповідь. То може визначишся денис ти чи антон?) Фотография аватарки с интернета. Круто, умеешь искать фото в интернете - молодец Форум существует чтобы помощь не только тому, кто создал вопрос, а ещё другим кто на него попадёт с таким же запросом Змінено 24 жовтня 2023 користувачем Антон Дмитриевич Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2023 (змінено) 1 годину тому, Антон Дмитриевич сказав: Фотография аватарки с интернета. Круто, умеешь искать фото в интернете - молодец Форум существует чтобы помощь не только тому, кто создал вопрос, а ещё другим кто на него попадёт с таким же запросом до чого тут фото? то Антон чи Денис все таки?) в профілі Деннис., нік Антон.) не спроста питаю,ринок малий) Змінено 24 жовтня 2023 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 25 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2023 11 годин тому, МаТраС сказав: до чого тут фото? то Антон чи Денис все таки?) в профілі Деннис., нік Антон.) не спроста питаю,ринок малий) МаТраС він мабуть ще не визначився з іменем, часу нема, знаходить старі теми ще за 2019 рік і там пише відповіді. судячи по деяких даних один бізнес по роздачі макаронів на вуха в 2018 році не пішов. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Антон Дмитриевич Опубліковано: 25 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2023 Судя по сайту это у вас бизнес не пошёл Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2023 (змінено) 6 годин тому, Dr.Yura сказав: МаТраС він мабуть ще не визначився з іменем, часу нема, знаходить старі теми ще за 2019 рік і там пише відповіді. судячи по деяких даних один бізнес по роздачі макаронів на вуха в 2018 році не пішов. прикольно,коли в темі вже відповідь остаточна сформована, а тут згодом 3 роки- дубль один в один)) я не просто питав,бо працювали з людиною колись.думав він) а відповіді так і не почув) Змінено 25 жовтня 2023 користувачем МаТраС 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2023 45 хвилин тому, Антон Дмитриевич сказав: Судя по сайту это у вас бизнес не пошёл Денис Антон, ви що нюхаєте можете сказати:) я Увас спитав: Ви Денис чи нантон Відповідь: Фотография аватарки с интернета. Круто, умеешь искать фото в интернете - молодец потім пишете Юрі: Судя по сайту это у вас бизнес не пошёл Чий бізнес,по якому сайту Я так ,без обід. людблю трохи порозважатися просто) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2023 7 годин тому, Dr.Yura сказав: МаТраС він мабуть ще не визначився з іменем, часу нема, знаходить старі теми ще за 2019 рік і там пише відповіді. судячи по деяких даних один бізнес по роздачі макаронів на вуха в 2018 році не пішов. Машини , як перчатки міняє. Вчора шкода, сьогодні вольцваген) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Антон Дмитриевич Опубліковано: 25 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2023 (змінено) 2 часа назад, МаТраС сказал: Денис Антон, ви що нюхаєте можете сказати:) я Увас спитав: Ви Денис чи нантон Відповідь: Фотография аватарки с интернета. Круто, умеешь искать фото в интернете - молодец потім пишете Юрі: Судя по сайту это у вас бизнес не пошёл Чий бізнес,по якому сайту Я так ,без обід. людблю трохи порозважатися просто) Я писал об вашем сайте Владислав, который не пошёл. Не доступен уже. Очень жаль Взял бы вас на работу монтажником, но не подойдёте, думаю будете хамить клиентам Змінено 25 жовтня 2023 користувачем Антон Дмитриевич Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2023 (змінено) 3 години тому, Антон Дмитриевич сказав: Я писал об вашем сайте Владислав, который не пошёл. Не доступен уже. Очень жаль Взял бы вас на работу монтажником, но не подойдёте, думаю будете хамить клиентам Війна робить свої корективи. Не до сайтів. Є другі справи. Хто ж до вас піде, якщо ви навіть з ім ям своїм визначитись не можете і машиною) то прям мрія робити аж монтажником на спамера невизначеного навіть в простих речах) Да , і знову ви втрачаєте цепочку. Про бізгес писав не я) чому відповідь мені? Тому, робити монтажником в потєряного якось стрьомно) Змінено 25 жовтня 2023 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 26 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 жовтня 2023 18 годин тому, Антон Дмитриевич сказав: Судя по сайту это у вас бизнес не пошёл я не маю сайту і бізнесу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YankaAntonenko Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого Ваша система Raifil Runxin F63B3 с большой вероятностью требует повторной настройки времени регенерации, параметров объема воды и других ключевых параметров, зависящих от качества вашей воды. Проверьте руководство – если у вас сохранилась инструкция, в ней должны быть базовые настройки. Настройка времени – удерживайте кнопку SET (или CLOCK), настройте текущее время. Регенерация – войдите в меню (SET → REGEN) и укажите частоту регенерации согласно вашему анализу воды. Обратитесь к специалисту – если параметры воды изменились или не уверены в настройках, лучше проконсультироваться с мастером. Если у вас есть конкретные цифры анализа воды, пришлите их – помогу точнее с параметрами! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз