Фрай Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Витяг дружину розважитись до лісу, показати місця де рибалю, оленів у лісі і зібрати грибів на вечерю. Заїхали за Кийлів, чудові місця і погода розщедрилась, хмари розійшлися, дощик перестав і навіть сонце виглянуло. Прокатав по танковій дорозі, була не в захваті, неприємно заколисало, а я ж терплю щоразу коли їду! )) Заодно перевірив як клює на «моїх» місцях? Там влаштувалися чоловік з дружиною і купою фідерних прутів. Йшла плотва, чоловік втикає у гаджет, а дружина чаклує з снастями, закидає прути, тягає рибку одна за одною. (При мені три шт) Кожен релаксує на свій смак. фото ставити не буду, але було приємно глянути на цю подружню парочку. А ось і грушка, що колись вам показував у минулому році цікава саме її поява з лона матері. Оленів так і не зустрів, мабуть соромляться, а от грибів назбирали. Де не зупинюся і є, не так щоб занадто, але є і такі і такі і навіть отакі дощовик примостився на якомусь іншому грибочку Побачив хвійничок, кажу піди подивись, там мають бути маслючки. Прийшла, каже нема, пару старих. Та я людина недовірлива у таких питаннях, пішов і ось же вони поряд заховалися від людського ока. Цілу мисочку нарізали, але в основному були польські також зелениці, рядовки не беру, сироїжки з задоволенням, а от білих практично нема, можливо люди переді мною вирізали. Та все ж таки цар лісовий дав бонус, бачу як на рівному місці поряд з поламаними грибами стирчить білячок. я зрадів як дитина, стільки людей навколо, а бог дав шанс ще й мені, кроту сліпому. ) Щиро дякую! А ввечері була рутина, все перечистити і обробити, той ще квест! До речі, було багато таких, що ніжка ціла, а шляпці вже гаплик від черви. (( я з таким раніше не зтикався. Маслючки і зелениці з сироїжками пішли на смажену картопельку і оселедчик, смакота!!! А польські закатали у баночки на зимову закуску. Блюдо з картоплею ставити не буду, у попередньому звіті воно схоже. ) На смак може і інше, але то вже таке, індивідуальне. Ось отакий хороший день у кінці жовтня подарувала нам щедра осінь у Кийлові. Всім хто читає гарного настрою, щедрих дарів і приємних вражень! Змінено 4 години тому користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз