Vilira Опубліковано: 22 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2021 Кто поделиться скидкой в Ромстал (не безвозмездно!) Была уже тема в 2017м году, поделились скидкой 25%. Вот бы и мне так!!! Очень нужно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 22 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2021 Давайте счет ромстала, сваяем лихко 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 22 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2021 Потом вы будете сильно удивлены, что ваши 25 цыганских прОцентов на самом деле будут если не в ноль, то к 5, покупая у других Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vilira Опубліковано: 22 травня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 2021 Давайте счет ромстала, сваяем лихко счет не очень свежий. насчитали порядка 11500грн. сейчас не знаю насколько актуальны. Могу сбросить заказ или в понедельник пересчитаю у Ромстала Добавлено через 45 секунд Потом вы будете сильно удивлены, что ваши 25 цыганских прОцентов на самом деле будут если не в ноль, то к 5, покупая у других Сдайте места, где такие хорошие цены) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 22 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2021 Я же не знаю, что вам конкретно нужно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vilira Опубліковано: 22 травня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 2021 Я же не знаю, что вам конкретно нужно Вот список Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 23 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2021 Вот список По трубам для опалення і комплектуючим зверниться сюди ТИЦЬ, буде дешевше ніж на румунсько-циганській конторі. По каналізації можете туди ж, або сюди ТИЦЬ ТИЦЬ, Остендорф. Пароль на знижку Наумов Павло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз