Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Які сходи на горище кращі? Прошу поради з досвіду використання!

nayerskeyak

Рекомендовані повідомлення

а доступ к балке есть? и какой ширины она? может можно паралельно уложить еще одну чуть длиннеее будущего проема под лестницу и вырезать мешающий кусок балки? 

Ну или на заказ сделать лестницу раскладную

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 9 місяців потому...

Рік нічого не робив по цьому питанні і от тепер настав час.

Отже стартові умови. В місці встановлення драбини балки (50*150) здвоюються (одна закінчується, інша починається).

Внутрішня відстань між парами 530, зовнішня - 735. Ширина коробки зі сходами - 580.1.thumb.png.f25ab59339169c2567523336a10d6fed.png

Ідея вирізати балки мені не дуже подобається - доведеться вирізати з кожної балки 25-30мм з 50ти.

Тому варіант №1:

купити Г-образні (по 2-3 на кожну сторону) кріплення накинути на зовнішні боки балок, а простір між коробкою драбини і кріпленнями (77мм з кожної сторони ) закласти дошками і притяннути мабуть що шпилькам/болтами.

Це варіант гарантує, що кріплення не відірветься від балок, але чи втримається короб в кріпленням, яащо вони так широко? (від кріплення до внутрішньоої сторони короба вийде десь під 10см)

2.png.57b58e88891f53fdc9fdd0202de7916e.png

Варіант №2

Засвердлитися вертикально в балки і прикріпити кріплення шпильками ПІД балками. Тут простір між коробкою і кпіплення можна зввести до кількох мм, але мені здається що самі кріплення бутуть те так налійно прикріплені до балок.

3.png.4727b635f25e4e68ed401b6aae9bced4.png

Що скаже колективний розум про мої нічні фантазії?

Посилання на коментар

Любой из вариантов годный, если сделать качественно, по уму. 

На самом деле на люк не такие грандиозные нагрузки, чтобы переживать за его отрывание в варианте 2.

В варианте 1 металлические закладные будут небольшими точечными тепло потерями и риском конденсата, т.к. будут сообщаться и с теплой и холодной зонами. Не супер критично но тем не менее. Как вариант - заменить их досками

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

• 2 місяці потому...

Не знаю, я он поставил обычный люк факро лестинца складная металл норм. Сверху сделали утепления люка 15см пенопластом. 

Посилання на коментар

• irina1969 змінив заголовок на Які сходи на горище кращі? Прошу поради з досвіду використання!

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...