Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Установка дверей

Alex.E39

Рекомендовані повідомлення

 Добрый день.

Есть коробка из пеноблока с черновой стяжкой (стяжка на уровне -6 см от линии фундамента), утеплять пол и заливать чистовую стяжку планирую в следующем году. Чистовой пол будет на уровне +6-7 см выше фундамента. Сейчас хочу установить входную дверь, дверь в котельную и на террасу.

Соответственно низ порога каждой двери нужно поднять над уровнем фундамента на 7 см. Строители предлагают в дверном проеме положить ряд кирпича, как раз получится около 7 см, и на него при установке опереть дверную коробку. Подскажите, правильное ли это решение?  1323690964_.thumb.jpg.c3cb03a97cf4660d9b02894ae35f8dd4.jpg 

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 11 місяців потому...

Виникло аналогічне питання: є вхід з вулиці в підвальне приміщення, в якому буде утеплення підлоги, стяжка і обробка. Відповідно двері треба «припідняти». А сам тамбур (на фото він без накриву і не видно зливу води, який там є) має бути нижчим за рівень підвалу, щоб не затікала вода, і т.д. Теж думав про цеглу, в принципі прочитав тему і зрозумів, що правильно думав (були сумніви по нагрузці і водопроникненні).

A9D6777A-C797-4B79-B021-4CBF497D1AD9.jpeg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...