Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Кріплення навісних шафок

sam1971

Рекомендовані повідомлення

Тоді ще питання

16.07.2025 в 23:08, nata1 сказав:

66 мм - це відстань від верху шафки до середини отвору на шині (для навісів Camar 806)

Це для якої шини? Camar 873 має від осі до верху 15 мм, Smart - 17,5 мм, Muller - 22 мм

В мене корпус ДСП 18, навіси Camar 806 при цьому в відносно середньому положенні мають відстань 43 мм до краю

Шина Italiana Ferramenta 63442000ZN, від осі до верху 23,25 мм

Тобто виходить теж грубо 66 мм

Як взагалі рахується ця відстань? В якому положенні мають бути навіси на змонтованій шафці - верхньому, середньому, нижньому?

Чого я заморочуюсь - кухня під стелю, треба зловити міліметри. І частина шафок буде різною глибиною в 2 ряди на окремих кріпленнях - там теж не має бути горизонтального зазору

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Offroad сказав:

Тоді ще питання

Це для якої шини? Camar 873 має від осі до верху 15 мм, Smart - 17,5 мм, Muller - 22 мм

В мене корпус ДСП 18, навіси Camar 806 при цьому в відносно середньому положенні мають відстань 43 мм до краю

Шина Italiana Ferramenta 63442000ZN, від осі до верху 23,25 мм

Тобто виходить теж грубо 66 мм

Як взагалі рахується ця відстань? В якому положенні мають бути навіси на змонтованій шафці - верхньому, середньому, нижньому?

Чого я заморочуюсь - кухня під стелю, треба зловити міліметри. І частина шафок буде різною глибиною в 2 ряди на окремих кріпленнях - там теж не має бути горизонтального зазору

Ці розрахунки для шини  Muller (22 мм) і навісів Camar 806. Крюк навіса виставити в середне положення, і так міряти. Це потрібно для того, щоби можно було регулювати підвішані шафки по висоті - вверх, вниз.

image.thumb.png.9ad5d1af2a440008eefdaa3917015056.png

Для шини Italiana Ferramenta  відстань від верху шафки до середини отвору на шині буде 18+26+23,25=67,25 мм.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...