МаТраС Опубліковано: В понеділок в 18:46 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:46 1 годину тому, ЯД сказав: Та то он обиделся, что я ему дизлайк поставил под вообще левой рекламой в соседней теме по строительству дома) а він вам 25 дизлайків)) очередний хворий на нашому форумі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В понеділок в 18:50 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:50 1 хвилину тому, МаТраС сказав: а він вам 25 дизлайків)) очередний хворий на нашому форумі Ну как минимум показал, что человек) я думал бот, как обычно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В понеділок в 19:04 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:04 13 хвилин тому, ЯД сказав: Ну как минимум показал, что человек) я думал бот, как обычно. бот - це програма. їх тут немає і не було. а спамерів і клонів багато було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Altaris BG Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому В 07.09.2026 в 19:26, ЯД сказал: Не треба заздрити Заздрити , тому що 2 роки коробку будує ? не смішно )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Altaris BG Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) У 07.09.2026 о 21:46, МаТрас сказав: а він вам 25 дизлайків)) черговий хворий на нашому форумі я бачу що тут лікарня з психлікарями що ставить діагнози, а не будівельний майданчик як має бути Змінено 14 годин тому користувачем Altaris BG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 38 хвилин тому, Altaris BG сказав: Заздрити , тому що 2 роки коробку будує ? не смішно )) Вы я смотрю писатель, не читатель. Коробка была построена с лета 2022 (липень) до нового года 2022 (листопад - грудень). Не смішно, да. Может того вы и создали тему про "шахрайство", а на самом деле просто пропускали мимо ушей и придумали себе свои условия работы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Altaris BG Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 минуту назад, ЯД сказал: Ви дивлюся письменник, не читач. Коробка була побудована з літа 2022 (липень) до нового року 2022 (листопад – грудень). Чи не смішно, так. Може того ви й створили тему про "мошенництво", а насправді просто пропускали повз вуха і придумали собі свої умови роботи? Щодо строків зведення коробки - окей, почув. Якщо це дійсно зайняло півроку, а не два, як здалося збоку - визнаю свою неточність. Але це жодним чином не змінює суті питання в темі про шахрайство. Моя тема була створена з фактажем, а не емоціями. Є конкретні зобов'язання, є порушення домовленостей. Якщо для когось підміна умов роботи прямо в процесі вважається "просто придуманими умовами", то в нас кардинально різні підходи до ведення справ. Наша компанія звикла працювати з реальними інженерними рішеннями, захистом активів та чіткими стандартами, де слова підкріплюються діями, а не кількістю повідомлень на форумі. Тому залишаю цю гілку для ваших взаємних лайків та встановлення діагнозів. Якщо у когось з'являться питання по суті будівництва чи технологій - буду радий конструктивному діалогу у відповідних темах. Успіхів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 6 хвилин тому, Altaris BG сказав: Якщо у когось з'являться питання по суті будівництва чи технологій - буду радий конструктивному діалогу у відповідних темах. Успіхів. Ну тут много тем интересных, хотя многие к сожалению, переходили на холливары. Конструктивный диалог всегда приветствуется Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Це одна з небагатьох живих гілок, не перетворюємо її на рекламу/ холівар...всім дякую за розуміння Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз