Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Небольшой ГБ дом в маленьком селе под Киевом

ЯД

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, ЯД сказав:

Та то он обиделся, что я ему дизлайк поставил под вообще левой рекламой в соседней теме по строительству дома)

а він вам 25 дизлайків)) очередний хворий на нашому форумі

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

а він вам 25 дизлайків)) очередний хворий на нашому форумі

Ну как минимум показал, что человек) я думал бот, как обычно. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, ЯД сказав:

Ну как минимум показал, что человек) я думал бот, как обычно. 

бот - це програма. їх тут немає і не було. а спамерів і клонів багато було

Посилання на коментар

В 07.09.2026 в 19:26, ЯД сказал:

Не треба заздрити 

Заздрити , тому що 2 роки коробку будує ? не смішно ))

Посилання на коментар

У 07.09.2026 о 21:46, МаТрас сказав:

а він вам 25 дизлайків)) черговий хворий на нашому форумі

я бачу що тут лікарня з психлікарями що ставить діагнози, а не будівельний майданчик як має бути 

Змінено користувачем Altaris BG
Посилання на коментар

38 хвилин тому, Altaris BG сказав:

Заздрити , тому що 2 роки коробку будує ? не смішно ))

Вы я смотрю писатель, не читатель. Коробка была построена с лета 2022 (липень) до нового года 2022 (листопад - грудень). 

Не смішно, да. Может того вы и создали тему про "шахрайство", а на самом деле просто пропускали мимо ушей и придумали себе свои условия работы?

Посилання на коментар

1 минуту назад, ЯД сказал:

Ви дивлюся письменник, не читач. Коробка була побудована з літа 2022 (липень) до нового року 2022 (листопад – грудень). 

Чи не смішно, так. Може того ви й створили тему про "мошенництво", а насправді просто пропускали повз вуха і придумали собі свої умови роботи?

Щодо строків зведення коробки - окей, почув. Якщо це дійсно зайняло півроку, а не два, як здалося збоку - визнаю свою неточність.

Але це жодним чином не змінює суті питання в темі про шахрайство. Моя тема була створена з фактажем, а не емоціями. Є конкретні зобов'язання, є порушення домовленостей. Якщо для когось підміна умов роботи прямо в процесі вважається "просто придуманими умовами", то в нас кардинально різні підходи до ведення справ.

Наша компанія звикла працювати з реальними інженерними рішеннями, захистом активів та чіткими стандартами, де слова підкріплюються діями, а не кількістю повідомлень на форумі.

Тому залишаю цю гілку для ваших взаємних лайків та встановлення діагнозів. Якщо у когось з'являться питання по суті будівництва чи технологій - буду радий конструктивному діалогу у відповідних темах. Успіхів.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Altaris BG сказав:

Якщо у когось з'являться питання по суті будівництва чи технологій - буду радий конструктивному діалогу у відповідних темах. Успіхів.

Ну тут много тем интересных, хотя многие к сожалению, переходили на холливары. Конструктивный диалог всегда приветствуется 

Посилання на коментар

Це одна з небагатьох живих гілок, не перетворюємо її на рекламу/ холівар...всім дякую за розуміння

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...