Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 5 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2024 18 часов назад, pump сказал: Рекламка no pasaran!... Подивився я проекти того "стєрвуса"... Вхідні двері в середину відкриваються, ще й з терраси...певно для дуже засніжених регіонів будинки, бо аж через террасу задуває двері😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sерджио Опубліковано: 3 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2024 (змінено) В 05.04.2022 в 16:10, Amorik сказал: Всім привіт. Останнім часом знайшов собі цікаве заняття, хочу розробити проєкт одноповерхового будинку, основне завдання собі поставив - дешевий будинок з мінімальною кількістю площі під коридори (бісить безглузде використання простору). + стало цікаво навчитись працювати в спеціалізованих програмах. Ось що в мене вийшло, цікавить почути думку спеціалістів (штрихова лінія - умовне позначення межі "кімнати"). Основні ідеї: - котельня межує з залом, щоб зробити спільний димохід під котел і камін - спальня (8) має більшу площу, щоб при потребі розділити на дві кімнати і зробити додатковий вихід в зал - гардероб і особистий санвузол просто обов'язковий 😁 Найбільше що мене цікавить на даному етапі - плоский дах. Чи можливо змонтувати розумно плити перекриття на даному проєкті? Несучі стіни в середині спеціально не розміщав, не можу зрозуміти логіку розрахунків. Дивився відео, читав статті, але тільки більше заплутався Скрыть контент Думки такі. Дешевий - це не про будинок взагалі. Зал оцей на 14 ну як на мене третя кімната для гостей а камін виносити десь у вітальню. Тераса - ну така собі. Все ж таки зовсім-зовсіи маленька. Хоча... В мене 5х2.36 - нам вистачає. Дискотеку, канєш, на ній не влаштуєш, але кохве посьорбати зранечку й посмалити - саме те. Імхо. Змінено 3 вересня 2024 користувачем Sерджио Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз