Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Nikolay Cherednichenko

Пользователи
  • Публікації

    211
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Nikolay Cherednichenko

  1. В мене тільки губа росте))) те що ви бачите-ще нічого не значить))) я просто пофантазував-хоббі в мене таке))
  2. В сусідній гілці побачив людина виклала свій проект, витратив трохи часу і переробив його під себе...і чорт його побери-він мені чомусь сподобався (нічого з цим не можу поробити 😁)!
  3. ой, в мене дуже "викінчена" фантазія))) іноді навіть brazzers відпочивають))) Чесно, я то на швидку намалював і не думав на той рахунок взагалі. хай дах буде такий, а балки перекриття можете розставити на власний розсуд)))))
  4. та не буду я його будувати))) я давно вже вибрав собі варіант (вище в темі обговорювали вже)
  5. Ок, буде керамоблок... Навіть ліжко з нього зроблю собі. І навіть їсти буду на обід крошку керамічну! І дитину назву, якщо дівчинка-то Кераміна...
  6. Теплопункта нема,, є пункт "незламності" (пралка і електрокотел і бойлер в коморі))) "Перекривається прохід до туалету"-то як?
  7. Я і образи? Нікада))) я ж написав що я з вами частково згоден (про туалет взагалі в точку). Спеціально ж виставив щоб люди сказали щось)) поспілкуватись, подискутувати, потролити)))
  8. Тихо, ви що таке пишете!??? Зараз "догматидів" поплавить))) Не можна міняти загальноприйняті в нашому "прогресивному" суспільстві погляди на поняття зручності))) (іронія) Згоден, американійці на тому трохи знаються)))
  9. 1) я не збираюсь таке будувати (написано же) 2)принципово їздю у вагені голяком і босий (сидіння шкіра-алькантара яка дуже приємна дупі) 3) шо такоє дєньгі? ой,я вас умоляю (дивіться на світ ширше)
  10. Купив рибу, пеленгас наприклад-вигрузив з вагена свого і в комору-потім забрав прямо в кухню)) "не альо", "не дуже"-то не конкретно щось, то ваше особисте "не альо". а за сральню згоден-ситуація смішна))
  11. Чукча не читатель-чукча писатель)))) почиталь бегло. И еще больше уверен стал что сделаю.
  12. Да. Тут вы правы. Есть мечта, цель и желание-нужно начинать ... Меня только война воздерживает от этого процесса. Еду в Одессу и заезжаю на участок-постою, посмоторю, помечтаю-и пол дня счастливый хожу))))
  13. Все, ну нахер стройку... Я пердоле то будування ))) (Хотя предварительно по моей смете и по сегодняшним ценам у меня все подешевле будет)
  14. А и не угадал...читайте вниматочно выше...))) Люди только на крыше будут и техника на планировке и копке.
  15. Там написано про сейсміку... А хто казав що керамоблок краще для сейсміки чим газік? Асоціація газікоробів нісагласни))) Ось така х...йня малята, лисичка з'їла колобка))))
  16. Та шо тут ...15-20 тисяч у.є. то шо гроші?))) То сльози))) (піду доїм омара і муруватиму стіну... кельмою золотою)
×
×
  • Створити...