rulllesss Опубліковано: 6 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2022 Доброго здоров'я Вже 2гий рік під ряд під осінь, десь починаючи з вересня, на газоні зявляються дивні горбики. Одні спеціалісти кажуть, що це медведка (але нірок як таких не має) інші кажуть, що це мурашки, але я їх не бачив біля горбиків (вони бувають на газоні, але в основному літом і залишають після себе борозду). Діаметр та висота горбика десь 2-3 см. Цих утворень досить багато, інколи 5-10 на м2, але не всюди по газону. Чи стикався хтось з таким ? Що це може бути ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rulllesss Опубліковано: 30 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2023 Історія продовжується. Чи мав хтось схожі проблеми ? чим це лікувати ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2023 Землеройка!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rulllesss Опубліковано: 14 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 В 30.12.2023 в 13:54, DimaF сказал: Землеройка!? Та ні не думаю. Так як немає ходів. А також не так багато землі наверху. Були кроти - там було видно і землю і ходи. Я так розумію що землерийка трохи по менше. Але не настільки як тут зараз. Думав медведка, але також не дуже є ходи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chapaev Опубліковано: 24 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2024 а если откопать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз