Василь 22 Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 Як скинути налаштування до заводських? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 23 хвилини тому, Василь 22 сказав: Як скинути налаштування до заводських? А інструкція що пише? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anime Shinigami Опубліковано: 16 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2024 панство, можливо хтось знає - з чим може бути пов'язана помилка 72? вчора зранку інвертор запищав, вимкнувся, включиався і побачив ось цю помилку. Сьогодні ситуація аналогічно повторилась, причому це ніяк не через світло, бо його навіть не вимикали. Помилка зникає через хвилини 2 і далі все працює як і раніше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 16 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2024 1 годину тому, Anime Shinigami сказав: з чим може бути пов'язана помилка 72? А що пише інструкція? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anime Shinigami Опубліковано: 16 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2024 1 година тому, sanyas15 сказав: А що пише інструкція? Сонячний контролер зупиняється через низький заряду батареї. правда не можу зрозуміти до чого тут сонячний контролер, якщо панелів у мене немає, а батарея повністю заряджена Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Silence777 Опубліковано: 31 серпня Поділитись Опубліковано: 31 серпня В 15.09.2024 в 22:13, Imsoma сказал: Залив на файлообмінник прошивку 15.27. Вона в мене зараз стоїть Qhttps://fex.net/ru/s/oyfxbn6 Для скачування копіюйте посилання без Q на початку. Здравствуйте. Можете еще раз выложить эту прошивку? Как обстоят дела с 15.32? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gomer UA Опубліковано: В неділю в 12:58 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:58 Доброго дня, soc 99%, і далі до 100 не йде. Не можу налаштувати моніторинг по wi fi, тільки по блютузу з'єднується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз