Василь 22 Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 Як скинути налаштування до заводських? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 13 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2024 23 хвилини тому, Василь 22 сказав: Як скинути налаштування до заводських? А інструкція що пише? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anime Shinigami Опубліковано: 16 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2024 панство, можливо хтось знає - з чим може бути пов'язана помилка 72? вчора зранку інвертор запищав, вимкнувся, включиався і побачив ось цю помилку. Сьогодні ситуація аналогічно повторилась, причому це ніяк не через світло, бо його навіть не вимикали. Помилка зникає через хвилини 2 і далі все працює як і раніше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 16 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2024 1 годину тому, Anime Shinigami сказав: з чим може бути пов'язана помилка 72? А що пише інструкція? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Anime Shinigami Опубліковано: 16 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2024 1 година тому, sanyas15 сказав: А що пише інструкція? Сонячний контролер зупиняється через низький заряду батареї. правда не можу зрозуміти до чого тут сонячний контролер, якщо панелів у мене немає, а батарея повністю заряджена Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Silence777 Опубліковано: 31 серпня Поділитись Опубліковано: 31 серпня В 15.09.2024 в 22:13, Imsoma сказал: Залив на файлообмінник прошивку 15.27. Вона в мене зараз стоїть Qhttps://fex.net/ru/s/oyfxbn6 Для скачування копіюйте посилання без Q на початку. Здравствуйте. Можете еще раз выложить эту прошивку? Как обстоят дела с 15.32? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gomer UA Опубліковано: 2 листопада Поділитись Опубліковано: 2 листопада Доброго дня, soc 99%, і далі до 100 не йде. Не можу налаштувати моніторинг по wi fi, тільки по блютузу з'єднується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Terio Teres Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 20.11.2024 в 18:17, M.D. сказав: Dyness відповів на запит та надав інструкцію для налаштування батареї B4850 з інвертором MUST PV18-5048 VHM, відмітивши, що для PV18-5248 PRO налаштування аналогічне. Dyness B4850 battery and MUST PV18-5048 VHM Setup (start&shut down).pdf 1 \u041c\u0411 · 223 завантаження Тільки от у 5048VHM/5248 Pro розпіновка 5L/6H, а тут 4H/5L Змінено 2 години тому користувачем Terio Teres Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Terio Teres Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14.11.2024 в 17:25, M.D. сказав: Може комусь буде корисно. У мене зв'язка MUST PV18-5248 PRO та батарея Dyness B4850. Писав запит в підтримку Dyness та MUST для допомоги в комунікації двох прстроїв. Відповіла підтримка MUST, що для мого інвертора потрібно в пункті 41 вказати 1, що відповідає батареям Dyness. І приклали зображення з таблицею. Я знаходив її до цього на англомовних форумах, але в жодній інструкції до must'ів її немає. На самій батареї положення DIP перемикачів 0010. Ну і по кабелю, відповідно, потрібно перевіряти відповідність жил та обтиснути порібний варіант. Собі зробив кабель, але в комплекті з батареєю був якийсь універсальний кабель, що виявився звичайним патчкордом UTP (568B). В ньому між інвертором та батареєю співпадають лише 2 жили синя (CANH) та біло-синя (CANL). Інвертор бачить батарею, тому роблю висновок, що спілкування між пристроями відбувається по двом проводникам. На інверторі розпіновка CAN 5L/6H, на батареї 4H/5L. По цій схемі обжимати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз