Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

11 минут назад, vadimv сказал:
Цитата

Катался вчера по киевской области и Киеву,много военной техники по дорогам тягают,пушки,БТР. Таки готовимся к встрече с Иваном,вопрос только откуда,с Крыма или ордло?

С Беларуси.

Ти не вгадав. З усіх напрямків одночасно 

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 минут назад, vadimv сказал:
Цитата

повышается вероятность того, что над Украиной будут летать не только БПЛА, сушки и грады, но и баллистические ракеты.

08.10.2017

Сказав би про дрони, то хоча би трохи це змахувало на передбачення, ти навіть про літаки не згадав. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Чергове натягування сови на глобус. 

Нечай проголосив пророцтво і воно здійснюється на цей час. І зробив він це одним файлом, повнометражно, без підтягування вигідних окремих слів. 

Посилання на коментар

16 минут назад, 988888 сказал:

:classic_biggrin: а пан мазохіст :classic_biggrin: Живучи на першому поверсі залити гівном все під собою :classic_biggrin:

Я там не живу. 😎

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, karbo сказал:

Ти не вгадав. З усіх напрямків одночасно 

Нравится Вам это или нет, но на сейчас прогнозы Вадима максимально близкие к действительности. Это все казалось невероятным, но к сожалению сбылось.

Посилання на коментар

І втік ти через свої фобії, в не аналіз ситуації. Хоча тобі хочеться видати останнє за істину. Сидіти під кордоном Росії і сцятись її нападу це не передбачення, це нормальний стан підсвідомості особи, яка не втратила почуття страху.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, ks6 сказал:

Нравится Вам это или нет, но на сейчас прогнозы Вадима максимально близкие к действительности. Это все казалось невероятным, но к сожалению сбылось.

Здійснилися його фобії. Не тверезий аналіз.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, karbo сказал:

Возможно. Я читаю форум давно и очень внимательно и как оказалось все трезвые анализы пошли лесом. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, Dmitriy_S сказал:

сучасні проблеми

я оно якось всіляки спогади читав, від гетьмана Скоропадського до купця Варнецова (про бізнес за часів царя)... ніфуя не змінилося за майже 100 років... )

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

18 минут назад, ks6 сказал:

Возможно. Я читаю форум давно и очень внимательно и как оказалось все трезвые анализы пошли лесом. 

Жодний тверезий аналіз не передбачав такої ситуації. Достатньо переглянути виступ Путіна перед початком війни. Особливо зверни увагу на шок його політбюро 

Особливо зверни увагу на реакцію патрушева 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

1 годину тому, karbo сказав:

Ти не вгадав.

Та я - то ладно, я ж не військовий ) А от коли генерали казали, що не змогли передбачити наступ з єбларусі через Чорнобиль - ото вже гірше... 

1 годину тому, karbo сказав:

Сказав би про дрони, то хоча би трохи це змахувало на передбачення, ти навіть про літаки не згадав. 

Ти тіпа сліпий, чи що? ) Там жеж написано:

Цитата

не только БПЛА, сушки

1 година тому, karbo сказав:

01.05.2025 в 12:37, vadimv сказав:

І ті, хто покладаються на логіку і здоровий глузд - постійно пролітають зі своїми прогнозами.

1 година тому, karbo сказав:

Жодний тверезий аналіз не передбачав такої ситуації.

Тільки фобії )

По суті, що таке "фобії"? Це накопичена за життя інформація, яка в обробленому і спресованому вигляді зберігається у довгостроковій пам'яті лімбічної системи. Оскільки це лімбічна система - вона видає результат обробки не у словах, а у відчуттях.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Та я - то ладно, я ж не військовий ) А от коли генерали казали, що не змогли передбачити наступ з єбларусі через Чорнобиль - ото вже гірше...

Нібито орестович ще 16-му говорив 

Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:
40 минут назад, karbo сказал:

Ти не вгадав.

36 минут назад, karbo сказал:

Ти тіпа сліпий, чи що? ) Там жеж написано:

Цитата

не только БПЛА, сушки

Тут я про їх сучасну роль де вони взяли на себе функції декількох родів військ 

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Tochkin сказав:

я оно якось всіляки спогади читав, від гетьмана Скоропадського до купця Варнецова (про бізнес за часів царя)... ніфуя не змінилося за майже 100 років... )

Ну то якщо зовсім глобально. А там про цифрові технології, які фактично забирають свободу і при цьому люди погоджуються на це добровільно.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Нечай 2009 рік анонсує війну, розпад України та  прихід зелених до влади 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

цифрові технології, які фактично забирають свободу і при цьому люди погоджуються на це добровільно.

Ну як добровільно - приблизно як з "чесними" виборами. )

Під'їзжаєш ти такий до прикордонного пункту, а там тобі "Давайте довідку з Дії". Отак "добровільно" і встановлюєш...

Посилання на коментар

5 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Ну то якщо зовсім глобально. А там про цифрові технології, які фактично забирають свободу і при цьому люди погоджуються на це добровільно.

Щодо цифрових технологій то я бачу що пост-радянськи країни пішли цим шляхом значно далі ніж будь-де на Заході. Всі ці Дії-Резерви та інші "країни в смартфоні" на Заході не існують. Поки що. А де-які речі, як наприклад, створення єдиного рєєстру громадян (що в Україні намагаються зробити), заборонені законами ЄС. Трамп оно нещодавно заборонил навіть думати за CBDC ) 

p.s. Я й досі часто отримую всілякі паперові листи від державних органів, а до ковіду мав чекову книжку та виписував паперові чеки як ото у старих кіно про фантомасів та ін бельмондо з челентано що дивися у 80х ))))

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

21 хвилину тому, karbo сказав:

Нечай 2009 рік анонсує розпад України та  прихід зелених до влади 

Опубліковано: 3 грудня 2013

Цитата

Будет продолжаться пакращення, пока в экономике не наступит полный стабилизец, после чего Украина полностью или частично станет территорией РФии. ЗЫ: никогда не симпатизировал ПРастам и меня совсем не радует такой сценарий, но надо смотреть правде в глаза.

Опубліковано: 13 грудня 2013

Цитата

1. майдан разгоняют

2. харант доводит страну до экономического дефолта по всем параметрам и исчезает в неизвестном направлении

3. В Украину вводится миротворческий контингент НАТО и России

Опубліковано: 27 січня 2014

Цитата

IesuiT писав: как будет развиваться ситуация в Украине дальше?

- По пессимистическому сценарию.

IesuiT писав: кратковременные, на несколько дней вперед

- Накаление ситуации.

IesuiT писав: какого будущего, какой власти и какой ситуации в Украине ожидать в этом году

- Экономический коллапс.

IesuiT писав: следующие несколько лет?

- Полный или частиный переход под протекторат России или Россия+миротворцы НАТО.

Опубліковано: 25 березня 2014

Цитата

Yury79 писав: если все навернется

- Не "если", а "когда".

Опубліковано: 29 березня 2014

Цитата

Смотрите в будущее, где газ в 2,5-3 раза дороже (если он вообще есть), свет то ли есть то ли нет, водопровод не работает и вокруг "зеленые человечки". Сегодня как раз разговаривал со знакомым, тот всерьез подумывает переехать из частного дома в городе в хату в селе. Потому что там есть лес, колодец и большой кусок земли.

Опубліковано: 10 квітня 2014

Цитата

Sofus87 писав: а чего не строиться то?

1. Будет масса проблем с импортными материалами, как по ассортименту, так и по ценам - они улетят выше курса.

2. У страны весьма туманные (мягко говоря) перспективы - вы не продадите дом за ту стоимость, которую вложите.

3. Хорошо еще, если он не сгорит или не будет разрушен в результате оккупации. А документы на землю не станут туалетной бумажкой.

4. Хорошо, если вас посредине стройки не мобилизуют.

5. И вообще, чего тут делать, имея хотя бы 50 000?

Опубліковано: 10 квітня 2014

Цитата

medovik писав: Смысл куда-то бежать?

- Смысл в том, что когда если танки перейдут границу - вас уже не выпустят.

Опубліковано: 23 липня 2014

Цитата

Вы еще верите в возврат к нормальной жизни?

1. Нажим со стороны раисси усиливается.

2. Западу по...й, даже сбитый самолет не помог.

3. Впереди зима...

Я так думаю, закончится это нескоро, разделом по типу Югославии, с вводом "миротворцев". Но нормальной жизнь после этого мне лично трудно назвать...

Опубліковано: 18 грудня 2014

Цитата

Война у нас скоро не закончится.

Спонсоры не намерены ее заканчивать в ближайшие десятилетия.

Опубліковано: 16 січня 2015

Цитата

Нас будет колбасить до тех пор, пока рашка не развалится. Но это будет не так скоро, как хотелось бы алякам и белкам, и под нож мы пойдем первыми - нас ждет дефолт, паралич власти, бегство верхушки, распад на части, полное уничтожение инфраструктуры и половины населения. Руина. Выжженое дикое поле. "Все будет даунбас" (с)

Опубліковано: 6 лютого 2015

Цитата

slkl писав: если в Вашем русле - рюкзаки, патроны. Ружже ведь есть?

- Рюкзаки есть, машина заправлена, велики подготовлены. Ружжа и патронов нет - мы мирные люди, есличо - сразу в бега.

Посилання на коментар

18 минут назад, vadimv сказал:
Цитата

майдан разгоняют

2. харант доводит страну до экономического дефолта по всем параметрам и исчезает в неизвестном направлении

3. В Украину вводится миротворческий контингент НАТО и России

Опубліковано: 27 січня 2014

Майдан не розігнали, 

Дефолту не відбулося

Миротворчих сил не ввели 

Посилання на коментар

21 минуту назад, vadimv сказал:

Будет продолжаться пакращення, пока в экономике не наступит полный стабилизец, после чего Украина полностью или частично станет территорией РФии. ЗЫ: никогда не симпатизировал ПРастам и меня совсем не радует такой сценарий, но надо смотреть правде в глаза

На фоні руху Януковича до Росії. 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, karbo сказав:

Майдан не розігнали

Натомість розстріляли - тут да, трохи помилився... 

Дефолту не відбулося

Хоча казна була порожня.

Але найбільше мені подобається про харанта, який "зникає у невідомому напрямку"  )

Миротворчих сил не ввели 

Натомість ввели окупаційні

Посилання на коментар

22 минуты назад, vadimv сказал:
Цитата

Война у нас скоро не закончится.

Спонсоры не намерены ее заканчивать в ближайшие десятилетия.

Опубліковано: 16 січня 2015

Їпать ти ватним був))))

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, vadimv сказал:

Натомість розстріляли - ту да, трохи помилився... 

Хоча казна була порожня.

Але найбільше мені подобається про харанта, який "тікає у невідомому напрямку"  )

Натомість ввели окупаційні

У тебе все натомість. Лише принципово 

Майдан переміг 

Дефолтом і не пахло 

Щодо гаранта, то він повинен був втекти внаслідок дефолту, і аж ніяк перемоги ідеології майдану. 

....

По кожному пункту жопа)))

Посилання на коментар

29 минут назад, vadimv сказал:

Нас будет колбасить до тех пор, пока рашка не развалится. Но это будет не так скоро, как хотелось бы алякам и белкам, и под нож мы пойдем первыми - нас ждет дефолт, паралич власти, бегство верхушки, распад на части, полное уничтожение инфраструктуры и половины населения. Руина. Выжженое дикое поле. "Все будет даунбас" (с)

Вся твоя теорія валиться на  "Все будет даунбас" (с)"

Цього принципово не сталося. 

Ти навіть не допускав, що Янукович потерпить поразку 

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, karbo сказав:

Щодо гаранта, то він повинен був втекти внаслідок дефолту

Там не було "внаслідок", не видумуй відсєбятіни )

8 хвилин тому, karbo сказав:

Їпать ти ватним був))))

Саме тому і срався постійно з совкодрочерами тіпа тебе і любителями Дня Пабєди тіпа Точкіна )

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...