7351 Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 (змінено) 45 минут назад, US7IGN сказал: Велика Британія не дозволила Україні бити ракетами Storm Shadow по Росії, оскільки їй доведеться узгодити таку зміну політики з деякими своїми союзниками по НАТО. Джерело: https://censor.net/ua/n3501750 Санкції, кажете? www.nytimes.com/2024/07/25/technology/russia-sanctions-chips.html торгсіни повернуть ? розстріли за вкв повернуть ? нових кантонів знов будуть зашанхаївати за вкв/джинси/жувальну гумку? кацапи за жувальну гумку «Wrigley» знов вбивати одне одного будуть ? https://ru.wikipedia.org/wiki/Давка_в_«Сокольниках» Змінено 26 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 9 минут назад, 7351 сказал: хз станет ли Камала президентом, но денег точно насобирает:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 Тільки що, Оконщик сказав: хз станет ли Камала президентом, но денег точно насобирает:) "Завидуйте молча!" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 Только что, 7351 сказал: Этими опросами легко манипулировать: вопрос 1- вы воюете или в ближайшее время собираетесь? вопрос 2-согласны ли вы отправить своих близких, а если понадобится, то и пойти сами на войну? вопрос 3- готов ли вы погибнуть ради победы Украины? вопрос 4 - Согласны ли вы на тер. уступки ради мира? И вот в этом случает , если оставить для новостей только вопрос номер 4, ответы будут другими. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 2 минуты назад, vadimv сказал: "Завидуйте молча!" (с) не могу, жадность душим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 (змінено) 13 минут назад, Оконщик сказал: не могу, жадность душим кацапську щелепу краще душіть - кацапська щелепа вбиває , іноді - цілком несподівано , як у випадку з дніпровсько кацапощелепною педомраззю , яка несвідомо налаштувала свого піхв'юка вбити Ірину Фаріон Змінено 26 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 13 хвилин тому, Оконщик сказав: Этими опросами легко манипулировать: вопрос 1- вы воюете или в ближайшее время собираетесь? вопрос 2-согласны ли вы отправить своих близких, а если понадобится, то и пойти сами на войну? вопрос 3- готов ли вы погибнуть ради победы Украины? вопрос 4 - Согласны ли вы на тер. уступки ради мира? И вот в этом случает , если оставить для новостей только вопрос номер 4, ответы будут другими. Ви згодні, щоб територія, де живете ви, ваша родина, ваші рідні та знайомі опинились раптом і назавжди в зоні окупації росіянами? Відповідь тільки "Так" чи "Ні". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 8 минут назад, Бездомный сказал: кацапську щелепу краще душіть - кацапська щелепа вбиває , іноді - цілком несподівано , як у випадку з дніпровсько кацапощелепною педомраззю , яка несвідомо налаштувала свого піхв'юка вбити Ірину Фаріон шо, панове, вживаєте щось? Всі ми не ідеальні, але не зловживайте сильно... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 1 минуту назад, 7351 сказал: Ви згодні, щоб територія, де живете ви, ваша родина, ваші рідні та знайомі опинились раптом і назавжди в зоні окупації росіянами? Відповідь тільки "Так" чи "Ні". Ні! Я ж патріот! А ви згідні, що б ваша родина, або ви особисто, загинули на війні? Так чи ні? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 (змінено) Цитата Денацифицировали, денацифицировали, да не выденацифицировали Змінено 26 липня 2024 користувачем iiigolkin 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 Тільки що, Оконщик сказав: Ні! Я ж патріот! А ви згідні, що б ваша родина, або ви особисто, загинули на війні? Так чи ні? Звісно, ні -- життя в окупації та загибель -- це одне й те саме для мене. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 (змінено) 12 минут назад, 7351 сказал: Звісно, ні -- життя в окупації та загибель -- це одне й те саме для мене. Ви не зрозуміли питання, або не хочете розуміти:). Повторюю, згодні Ви ( ви особисто) загинути за те, що б Донецьк повернувся під контроль України? Згодні Ви, що ваша дитина ( я не знаю вашу родину) загинула на війні, от немає її, вона мертва, а Луганськ це вже знов під нашим прапором? Змінено 26 липня 2024 користувачем Оконщик 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 (змінено) 11 минут назад, Оконщик сказал: ви згідні останівка ? Змінено 26 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 3 минуты назад, Бездомный сказал: останівка ? дякую, дуже дякую. Фаріон пишається вами 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 (змінено) 2 часа назад, Оконщик сказал: Ви не зрозуміли питання, або не хочете розуміти:). Повторюю, згідні Ви ( ви особисто) загинути за те, що б Донецьк повернувся під контроль України? Згідні Ви, що ваша дитина ( я не знаю вашу родину) загинула на війні, от немає її, вона мертва, а Луганськ це вже знов під нашим прапором? навіть тупі від природи кацапи розуміють , що залишати окуповану територію України , Молдови , Грузії , Татарстану , Башкортостану , Ічкерії , Дагеставну , Якутії , Бурятії , Туви , е.т.с. вони будуть не під безпосереднім воєнним тиском , а так , як кацапські швайнехунде тікали , втрачаючи капці , з дра , ндр , чсср , пнр , унр ( угорщини ) .... е.т.с - "під тиском обставин". кидаючи напризволяще своїх відданих місцевих посіпак міньйонів - як віддано вірменські мавпи смоктали кацапський прутень .... , а кинули їх кацапи без жодних ваганнь - крисні та даунбасні на замітку - хтось , хто не встигне втекти на зазделегіддь заготовлені запасні аеродроми , зависне на гілляці, як "відданий кацапський прутнесмок таваріщ наджиб". з.і. якщо порівняти протистояння СРСР - Афіганіствн / кацапія-Україна , в кацапів взагалі нема шансів . Змінено 26 липня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 3 хвилини тому, Бездомный сказав: останівка ? Шарманка... Все та ж стара шарманка... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 Только что, Бездомный сказал: навіть кацапи розуміють , що залишати окуповану територію будуть так , як тікали з дра , ндр , чсср , пнр , унр ( угорщини ) .... е.т.с кидаючи на прізволяще своїх посіпак міньйонів Ви на війні? Ви згОдні загинути, Ви особисто ??? Чи бла бла бла ... 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 10 минут назад, Оконщик сказал: Ви не зрозуміли питання, або не хочете розуміти:). Повторюю, згідні Ви ( ви особисто) загинути за те, що б Донецьк повернувся під контроль України? Згодні Ви, що ваша дитина ( я не знаю вашу родину) загинула на війні, от немає її, вона мертва, а Луганськ це вже знов під нашим прапором? Та все він зрозумів, так відповісти це зручно. Як би був згоден то не на форумі політ інформацію строчив. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 (змінено) 14 минут назад, Оконщик сказал: Ви на війні? Ви згОдні загинути, Ви особисто ??? Чи бла бла бла ... ще раз - поціукавтеся , як кацапи програвали першу світову - тиснули-тиснули-тиснули , поки не луснули , як Яйко-Пхайко Яйко-Пхайко на тину сиділо Яйко-Пхайко вниз полетіло Вся наша поліція, всі наші солдати Мусять Яйко-Пхайко докупи складати. Усім же так гірко Солдати ридають Та все-таки Яйко, та все-таки Пхайко Докупи складають. Клей не тримається, Пхайко розпадається! На всі боки! Змінено 26 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 9 хвилин тому, Оконщик сказав: Ви не зрозуміли питання, або не хочете розуміти:). Повторюю, згідні Ви ( ви особисто) загинути за те, що б Донецьк повернувся під контроль України? Згодні Ви, що ваша дитина ( я не знаю вашу родину) загинула на війні, от немає її, вона мертва, а Луганськ це вже знов під нашим прапором? Я вже відповідав, повторюю: В березні та початку квітня 2022 року я сам, без повістки ходив до ТЦК, запропонували контракт, я відповів, що або повістка, або "пока" -- два дні проводили співбесіди кожну годину, потім віддали документи і сказали чекати на дзвінок. Тобто, я вважаю, що коли громадянин України не ховається та не бігає від ТЦК та йде туди сам -- він готовий вмерти в бою за Україну. Якщо будь хто згоден загинути без бою, без боротьби -- він, як на мене, просто йолоп. За Україну не треба вмирати -- за Україну треба вбивати (С) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2024 (змінено) 9 часов назад, 7351 сказал: Я вже відповідав, повторюю: В березні та початку квітня 2022 року я сам, без повістки ходив до ТЦК, запропонували контракт, я відповів, що або повістка, або "пока" -- два дні проводили співбесіди кожну годину, потім віддали документи і сказали чекати на дзвінок. Тобто, я вважаю, що коли громадянин України не ховається та не бігає від ТЦК та йде туди сам -- він готовий вмерти в бою за Україну. Якщо будь хто згоден загинути без бою, без боротьби -- він, як на мене, просто йолоп. За Україну не треба вмирати -- за Україну треба вбивати (С) прокацапських ждунів кацапи історично використовували у якості кондома гарматного м'яса а кацапи вже не можуть зупинитися в Україні - кацапи в Україні знаходяться у стані "таваріща Саахова" - кацапи , або впадуть , як Яйко-Пхайко, або будуть намагатися довести знищення України до кінця. Не залежно від того -чи згоден я , або будь хто , гинути на війні , чи не згоден. Змінено 27 липня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз