Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Та я не в курсах, який вам хер ))) А "фанати зброї" це як? як у хвутболі з пивом на трибунах кричать? ))) Ні. Зможете збити в окопі FPV і вижити, значить снайпер. А все інше - так, не краще мене, на рівні любителя:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Не цікаво, якщо чесно:) А з АК/АКСУ стріляли? З АКСу мало , мені його у 15-му видали ) таке собі, але на 100 метрів влучає (одиночними) АК-74 дуже багато, 1-2 рази на тиждень півтора року, ну і зараз іноді беру у руки, коли є настрій. АКМ (7,62) трошки теж був досвід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ні. Зможете збити в окопі FPV і вижити, значить снайпер. А все інше - так, не краще мене, на рівні любителя:) Для "збити ФПВ" є РЕБи, ми їх робимо ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 година тому, Tochkin сказав: пан плохо розуміє економіку убера. для убера гібрід тойоти це саме те. 😁 В моєму списку на що можна витрачати кошти авто іде десь в кінці. З ленти фейсбуку : З фейсбуку 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Для "збити ФПВ" є РЕБи, ми їх робимо ))) Тобто ви особисто, включаючи ваш досвід стрільби по літаючим цілям не готові показати ваш мастер-клас по збиттю FPV? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Тобто ви особисто, включаючи ваш досвід стрільби по літаючим цілям не готові показати ваш мастер-клас по збиттю FPV? вам же написали, що вони їх ребами збивають. мабуть з катапульти влучають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: Тобто ви особисто, включаючи ваш досвід стрільби по літаючим цілям не готові показати ваш мастер-клас по збиттю FPV? Зі свого карабину цілком маю вірогідність (не пробував), бо вмію стріляти у русі та по рухомим невеликим цілям, але в мене "домашній" карабін, 9*21 , він не дуже для цього пристосований (енергія кулі) Якщо налаштувати під себе АРку чи АК, то вірогідність стане вищою))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: вам же написали, що вони їх ребами збивають. мабуть з катапульти влучають А шо ви так ржете, в мене є знайомі в тцк, вони не чім не гнушаються, адвокати, сєрдєчнікі, інваліди умствєнного труда. Єслі шо, можу вас устроїть, на посаду мінометчика:) Змінено 8 годин тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: А шо ви так ржете, в мене є знайомі в тцк, вони не чім не гнушаються, адвокати, сєрдєчнікі, інваліди умсчтвтвєнного труда. Єслі шо, можу вас устроїть, на посаду мінометчика:) ви в слові куніметчик багато помилок зробили. я менше ніж на голову ВЛК не згоден. Крупу не пропонувати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Зі свого карабину цілком маю вірогідність (не пробував), бо вмію стріляти у русі та по рухомим невеликим цілям, але в мене "домашній" карабін, 9*21 , він не дуже для цього пристосований (енергія кулі) Якщо налаштувати під себе АРку чи АК, то вірогідність стане вищою))) Запишу на майбутнє. Може згодиться:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: ви в слові куніметчик багато помилок зробили. я менше ніж на голову ВЛК не згоден. Крупу не пропонувати Можу запропонувати тихе районне місце. Номер карти скинути?:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Можу запропонувати тихе районне місце. Номер карти скинути?:) щось аферисти активізувалися, мабуть все ж таки скоро перемога 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: щось аферисти активізувалися, мабуть все ж таки скоро перемога А звідки ви дізналися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А звідки ви дізналися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Можу запропонувати тихе районне місце. Номер карти скинути?:) Отже ! Схєму поламали! Цитата 🫡 Працівників ТЦК без бойового досвіду відправлятимуть у зону бойових дій, — рішення Генштабу Їхні місця займуть поранені бійці чи військові з контузією, які вже не можуть воювати на передовій. Це зробили для соціальної справедливості. Наразі 70% працівників ТЦК мають бойовий досвід, половина — поранені. 20% — цивільні особи, тобто працівники Збройних Сил України. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Оце таке слухаю зараз, ностальгую. Тож ідіть ви на*** з вашим радянським минулим, пан юрист:) Хоч іноді ви мені і інпонуєте, як і Потпрошитель:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Отже ! Схєму поламали! Та ні. Грошові схеми не чіпають. То ліжка переставили трохи 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Оце таке слухаю зараз, ностальгую. Тож ідіть ви на*** з вашим радянським минулим, пан юрист:) Хоч іноді ви мені і інпонуєте, як і Потпрошитель:) для тих хто молодший 40-ка форуми це те саме що і фідо flibusta.is/b/276742/read Винни на мгновение оторвался от клавиатуры, чтобы вытереть лапой потный лоб. Сегодня ему на редкость везло. Несколько дней назад за банку из-под меда с двумя проводками и лампочкой на крышке, которую Кролик сослепу принял за высокоскоростной модем, он подбил его поковыряться ломом в распаячной коробке международной телефонной сети «САВА-International». Кролика засадили на пятнадцать суток, но теперь все счета за звонки за бугор, в соседний Лес, приходили на Дуб, Пчелам, отчего те сильно злились и обещали в будущем году поднять котировки на мед втрое. Винни Пух наскоро прозвонился в два соседних леса, где под именем Пятачка и паролем «ZHELUDD» слил здоровенную игрушку. После этого он принялся обзванивать все BBS (то есть, Brevno Board System) в пределах родного Леса. Сейчас разгоряченный модем производства компании «Кенга и К535РУ Communication Industries» понемногу остывал, политый водой из остывшего за трое суток чайника. Внезапно Винни окликнули из-за спины. «Кристофер Робин пришел», подумал Винни, выходя в Нортон. По некоторым соображениям он нехотел делиться с ним слитой из далекого заокеанского Леса игрушкой, и притом Кристофер Робин часто напоминал Винни про опилки в его голове, что медвежонка немного злило. — Привет, Винни! — сказал Кристофер Робин. — Это что-нибудь да значит, сказал Винни Пух глубокомысленно, выбираясь из недр директории DOWNLOAD куда-нибудь повыше к корню. — Кролика выпустили уже, сказал Кристофер Ро бин. — А что он натворил? — спросил Винни равнодуш но. Кристофер Робин не ответил. — Ну как, Винни, слил восьмой Space Quest? — спросил Кристофер Робин с надеждой. — Если я его не скачал значит, я его не слил, — сказал Винни Пух уклончиво. По-моему, так... — Ну ладно, — сказал Кристофер Робин, понурившись. Домой мне пора. К баб... к бабушке. Как сольешь — диаль... Только не знаю я, когда теперь у тебя появлюсь пока философа этого запряжешь... — Какого философа? — неожиданно встрепенулся Винни. — Да осла этого, Иа-иа... Кого же еще? Тачка ж не работает, чего еще сделаешь... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому А чи не кацап ви чаcом? І чи не кайцапощелепна вчителька часом ваша мати, і чи не донька вона радянського офіцера? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А чи не кацап ви чаcом? І чи не кайцапощелепна вчителька часом ваша мати, і чи не донька вона радянського офіцера? вона кацапську років в 20 тільки вчити почала то ж я вам для якіснішого ностальгування нагадав Змінено 7 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: вона кацапську років в 20 тільки вчити почала то ж я вам для якіснішого ностальгування нагадав Піздьож, канєшно, але прикольний:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 40 хвилин тому, DmiVady сказав: Отже ! Схєму поламали! Ні, не поломали. Але цікаво чи поламають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 21 хвилину тому, US7IGN сказав: вона кацапську років в 20 тільки вчити почала то ж я вам для якіснішого ностальгування нагадав Не вірю, у вас рідна кацапська. Ви хочете сказати, що ви колискові співали своїй дочці українською? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 44 минуты назад, US7IGN сказал: фідо За окном шел снег и рота красноармейцев. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Не вірю, у вас рідна кацапська. Ви хочете сказати, що ви колискові співали своїй дочці українською? я не танцюю і не співаю. читав на ніч позови та скарги, але засинав першим. я білінгвал тому що так склалося. хоча українська була ополяченою, а кацапська суржиком. але мова це лише інструмент. все можна поставити і вивчити. навіть телеграф 4 хвилини тому, Tochkin сказав: За окном шел снег и рота красноармейцев. пан був нодою чи поінтом? мені пощастило зустріти дуже високорангових фідошників свого часу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз